Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάποιος με Midea ή φασον;

Επιβεβαιώστε πλιζ ότι η εφαρμογή της midea απώλεσε τη δυνατότητα να βλέπεις θερμοκρασίες με το κλιματιστικό off

Screenshot_2020-01-01-08-43-14-788_com.midea.aircondition.obm.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

20 λεπτά πριν, liakjim είπε

Επιβεβαιώστε πλιζ ότι η εφαρμογή της midea απώλεσε τη δυνατότητα να βλέπεις θερμοκρασίες με το κλιματιστικό off

Καλημέρα και καλή χρονιά!!! Το λογισμικό της inventor είναι έτσι εξ' αρχής. Δλδ όταν είναι κλειστό το κλιματιστικό, δεν δείχνει ούτε εσωτερική ούτε εξωτερική θερμοκρασία.

42 λεπτά πριν, liakjim είπε

Inventor ετσι ειναι,της midea δείχνει θερμοκρασιες σβηστό,

Θελει άλλο μειλ,γιατι εαν πας με το παλιο της ινβετορ,σου λεει ειναι ηδη καταχωρημένο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανε κρύο τη νύχτα :

f58b1dde321d51a7c5a491828f0af4f2.png

Το ASYG24KLCA έκανε και 3 defrost από 10-15' το καθένα παρόλο που πήγα να το σώσω κατεβάζοντας στους 20 (το πρωί που σηκώθηκε ήθελε 450W για τις απώλειες):

1762215660_Annotation2020-01-01100030.png.c2e545914fa806971c64993f3178fc20.png

36 λεπτά πριν, Artakos είπε

Inventor ετσι ειναι,της midea δείχνει θερμοκρασιες σβηστό,

Θελει άλλο μειλ,γιατι εαν πας με το παλιο της ινβετορ,σου λεει ειναι ηδη καταχωρημένο

Το δείχνει σε σένα ακόμα; Εδώ χάθηκε.

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 2

40 λεπτά πριν, liakjim είπε

Έκανε κρύο τη νύχτα :

f58b1dde321d51a7c5a491828f0af4f2.png

Το ASYG24KLCA έκανε και 3 defrost από 10-15' το καθένα παρόλο που πήγα να το σώσω κατεβάζοντας στους 20 (το πρωί που σηκώθηκε ήθελε 450W για τις απώλειες):

1762215660_Annotation2020-01-01100030.png.c2e545914fa806971c64993f3178fc20.png

Το δείχνει σε σένα ακόμα; Εδώ χάθηκε.

Στην εφαρμ. Της inventor οχι

Στης midea το βλεπω,

12 λεπτά πριν, Artakos είπε

Στης midea το βλεπω,

Παπαρες λεω,αλλαξαν κ της midea,

Μονο εσωτερικη τωρα

Screenshot_2020-01-01-11-02-44.png

32 λεπτά πριν, Artakos είπε

Στης midea το βλεπω,

Παπαρες λεω,αλλαξαν κ της midea,

Μονο εσωτερικη τωρα

Screenshot_2020-01-01-11-02-44.png

Σαν τα μούτρα τους το έκαναν....

https://www.skroutz.gr/s/18734802/Carrier-Coastal-Plus-42QHB09D8SC-38QHB09D8SC.html

Αυτο αξιζει που το εχει βγαλει προσφορα ο Κωτσος η να περιμενω προσφορα για Daikin

Καλη χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

https://www.skroutz.gr/s/18734802/Carrier-Coastal-Plus-42QHB09D8SC-38QHB09D8SC.html

Αυτο αξιζει που το εχει βγαλει προσφορα ο Κωτσος η να περιμενω προσφορα για Daikin

΄Εχω το crystal II, που φαίνεται να είναι πολύ παρόμοιο.

Αν το θες για ψύξη , λογικά θα είναι μια χαρά.

Για θέρμανση, θα σου δίνει γλυκιά ζέστη με παραπάνω κατανάλωση.

3 λεπτά πριν, liakjim είπε

΄Εχω το crystal II, που φαίνεται να είναι πολύ παρόμοιο.

Αν το θες για ψύξη , λογικά θα είναι μια χαρά.

Για θέρμανση, θα σου δίνει γλυκιά ζέστη με παραπάνω κατανάλωση.

Ποιο πολυ για ζεστη το θελω οποτε να περιμενω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ποιο πολυ για ζεστη το θελω οποτε να περιμενω;

Τι να σου πω. Για κρεβατοκάμαρα είναι καλό. Καίει όμως.  Το daikin όχι τόσο. Υπάρχει κ το μόρις βλέπω στα 319€ . Δεν ξέρω όμως αυτό τι λέει.

Επεξ/σία από liakjim

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.Κάποιος που έχει toshiba shorai αν μπορεί να βοηθήσει,επειδή έπλυνα τα φίλτρα δεν θυμάμαι ποιο χρώμα του φίλτρου iaq πρέπει να βλέπω όταν ανοίγω το καπάκι του κλιματιστικού το μπλε η το πράσινο; Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

50 λεπτά πριν, wishmaster1 είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.Κάποιος που έχει toshiba shorai αν μπορεί να βοηθήσει,επειδή έπλυνα τα φίλτρα δεν θυμάμαι ποιο χρώμα του φίλτρου iaq πρέπει να βλέπω όταν ανοίγω το καπάκι του κλιματιστικού το μπλε η το πράσινο; Ευχαριστώ.

Καλή χρονιά σε όλους.

Έχω την εντύπωση ότι δεν παίζει ρόλο η πλευρά, τουλάχιστον δεν θυμάμαι να αναφέρεται κάτι στο Manual.

Επίσης, προς κατόχους Shorai Premium 24, κάνει κι εσάς σαν κομπρεσέρ στο ξεκίνημα? από άλλα 12άρια inverter  (Sharp / Fujitsu) που έχω αλλά και από ένα Toshiba 15τίας συμβατικό, δεν έχω αυτόν τον ενοχλητικό θόρυβο. Μόλις ρίξει στροφές δεν είναι τόσο έντονος και γενικά δεν ακούγεται μέσα στο σπίτι αλλά με τόσα καλά σχόλια περίμενα να ακούγεται μόνο ο ανεμιστήρας. βέβαια δεν έχω εμπειρία από άλλα 24άρια..

(σόρρυ για την εικόνα, προσπαθούσα να φέρω κοντά το μικρόφωνο)

Επεξ/σία από kobe8

5 λεπτά πριν, kobe8 είπε

Καλή χρονιά σε όλους.

Έχω την εντύπωση ότι δεν παίζει ρόλο η πλευρά, τουλάχιστον δεν θυμάμαι να αναφέρεται κάτι στο Manual.

Επίσης, προς κατόχους Shorai Premium 24, κάνει κι εσάς σαν κομπρεσέρ στο ξεκίνημα? από άλλα 12άρια inverter  (Sharp / Fujitsu) που έχω αλλά και από ένα Toshiba 15τίας συμβατικό, δεν έχω αυτόν τον ενοχλητικό θόρυβο. Μόλις ρίξει στροφές δεν είναι τόσο έντονος και γενικά δεν ακούγεται μέσα στο σπίτι αλλά με τόσα καλά σχόλια περίμενα να ακούγεται μόνο ο ανεμιστήρας. βέβαια δεν έχω εμπειρία από άλλα 24άρια..

Ωωωω, έχεις 24άρι Shorai;

Από καταναλώσεις το βλέπεις; Τώρα που είχε κρύα, διαπίστωσες κάποια απόψυξη;

15 λεπτά πριν, kobe8 είπε

Καλή χρονιά σε όλους.

Εχω ένα Kelvinator (παλιό στα χρόνια καινούριο στη χρήση)...μόνο όταν πρόκειται για θέρμανση μουγκρίζει και χτυπιέται για λίγα λεπτά και μετά στρώνει...και ξανά κάποιες φορές όταν πάει να ανεβάσει στροφές και τις ξανακόβει γρήγορα.

Στη ψύξη είναι πολύ ήσυχο.

1 ώρα πριν, liakjim είπε

Τι να σου πω. Για κρεβατοκάμαρα είναι καλό. Καίει όμως.  Το daikin όχι τόσο. Υπάρχει κ το μόρις βλέπω στα 319€ . Δεν ξέρω όμως αυτό τι λέει.

Το Morris βλεπω Scop 5 αλλα δεν υπαρχει στο Skroutz ναι κανω συγκριση τιμης δηλαδη ποσο ειχε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...