Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, argitt είπε

Έτσι ακριβώς παίζει και εμένα το gree σε συντήρηση εδώ και 3 μέρες non stop..Και το καλό είναι ότι το βράδυ έχω εξωτερική 1 με 2 βαθμούς και αυτό δν έχει κάνει ούτε μια στάση για απόψυξη...Υπόψη ότι γύρω μου έχω χιονισμένα βουνά...Μάλλον πρέπει να μοιράζονται τα ίδια σωθικά...

Το Morris είναι TCL μέσα, όχι Gree.

ΥΓ Τα παλιά gree είναι ζώα. Δεν καταλαβαίνουν. Καίνε μεν αλλά βράχος.

• Like 2
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, argitt είπε

Έτσι ακριβώς παίζει και εμένα το gree σε συντήρηση εδώ και 3 μέρες non stop..Και το καλό είναι ότι το βράδυ έχω εξωτερική 1 με 2 βαθμούς και αυτό δν έχει κάνει ούτε μια στάση για απόψυξη...Υπόψη ότι γύρω μου έχω χιονισμένα βουνά...Μάλλον πρέπει να μοιράζονται τα ίδια σωθικά...

tcl ειναι μεσα .

Δημοσ.

Τώρα χαμήλωσα το σαλόνι στους 22 και δεν θα κλείσει όλο το βράδυ άλλα το Lab το εχω ακόμα στους 25 αλλά όταν πάω για ύπνο θα κλείσει καταναλώσεις νομίζω πολύ καλές με  εσωτερική στο σαλόνι 22,7 στο Lab 25,1 και έξω 10,5 λέει το θερμόμετρο  υγρασία έξω στο 80% και μέσα γύρω στο 60%

Spoiler

Screenshot_20191229-232558_eWeLink.jpg.a5a5301b191b39c756782f244f81f157.jpg

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, g-e-o είπε

Με 24 επιθυμητή.. Έξω δεν έχω θερμόμετρο.. 

Όλο και κάποιον που θα είναι στο weather underground θα έχεις εκεί γύρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 defrost σήμερα στην Πεντέλη μέχρι στιγμής με 1 βαθμό έξω και 80 υγρασία 24 επιθυμητή. Δεν με χαλάει καθόλου που το κάνει γιατί όσο το κάνει για 5 λεπτά το πολύ να πέσει 1 βαθμό η θερμοκρασία μέσα και μόλις παίρνει μπρος σηκώνει τυφώνα και σε 2 3 λεπτά είναι πάλι στους 24... Φουτσιτσαρα

Επίσης εκεί που είναι η εξωτερική μονάδα την χτυπάει φουλ βοριάς 

Επεξ/σία από apostolisep3
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σσσσσ ησυχία ...το toyotomi μου ινβερταρει επιτέλους εδώ και μία ώρα στα 320watt +-  χωρίς ούτε on-off, 

Επεξ/σία από smav82
Δημοσ.

11.61kw της αντλία θερμότητας μου (carrier aquasnap monoblock 6kw) για 24ωρο συνεχομενης θέρμανσης. Το βράδυ ήταν ρυθμισμένη στους 20.0c ενώ την ημέρα στους 21.8C

Θερμαινόμενος χώρος ενα διαμέρισμα 50τμ.

Screenshot_20191230-013658.jpg

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, apostolisep3 είπε

3 defrost σήμερα στην Πεντέλη μέχρι στιγμής με 1 βαθμό έξω και 80 υγρασία 24 επιθυμητή. Δεν με χαλάει καθόλου που το κάνει γιατί όσο το κάνει για 5 λεπτά το πολύ να πέσει 1 βαθμό η θερμοκρασία μέσα και μόλις παίρνει μπρος σηκώνει τυφώνα και σε 2 3 λεπτά είναι πάλι στους 24... Φουτσιτσαρα

Επίσης εκεί που είναι η εξωτερική μονάδα την χτυπάει φουλ βοριάς 

3 defrost δεν είναι άσχημα, ειδικά αν λάβουμε υπόψη την υψηλή απαίτηση που του έχεις (24) . Μεταξύ μας τη θεωρώ υπερβολική αλλά οκ, όπως σας βολεύει. Στους 23 ίσως δεν είχατε καμία.

Σε εμένα πάντως που έχω αλλάξει τρόπο λειτουργίας , ήτοι 20 την νύχτα και 22 μέσα στην ημέρα (σε αντίθεση με πέρυσι που το έκλεινα τη νύχτα και είχα 23 την ημέρα και έτρωγα αρκετά defrost), φαίνεται πως είναι πιο καλά τα πράγματα. Βέβαια πέρυσι τα χιόνια έφτασαν στη θάλασσα, ήταν σαφώς πιο βαρύς χειμώνας. Έχουμε 2 μήνες βέβαια μπροστά μας ακόμα.

Το πρωί που σηκώθηκα με 20 ζήτηση, έπαιζε στα 300W (αν άναβα καλοριφέρ, 300W καίει το αντλιάκι του κυκλοφορητή)

ενώ όλη τη νύχτα, παρόλο που έπεσε στους 3.9 και το dew point στους 3.2 με 97% υγρασία, δεν είχα defrost ( 23:15 το γύρισα σε 20 από 22):

da1a651dc856f50e8c7c6027da9a55ca.png

6 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Στο fujitsu, έκανε ένα defrost κάθε 2.5 ώρες με ρύθμιση στους 19, τώρα το έβαλα 20 λογικά θα ξανακάνει σε χαμηλότερο χρόνο

Νομίζω πως δεν σε καλύπτει το Fujitsu στα πολλά κρύα, μιας και ζορίζεται, όχι σε watts κατά ανάγκη αλλά σε ευπάθεια στα defrost.

defrost ανά 2 1/2 ώρες στους 19 και με όχι πολύ κρύο δεν είναι ικανοποιητικό. Έτσι νομίζω.

Ίσως θα έπρεπε να πάρεις κάποιο Mitsubishi MSZ/MUZ-GF71VE ή MSZ/MUZ-AP71VG ή SRK/SRC-71ZR-W ή ακόμα και το Haier Tundra το 24άρι που πάνε στα +35000btus στη θέρμανση και έχουν και μεγάλες εξωτερικές μονάδες ώστε να δουλεύουν πιο ξεκούραστα. Έστω το ένα από αυτά που τρώει το περισσότερο ζόρι. 

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, liakjim είπε

3 defrost δεν είναι άσχημα, ειδικά αν λάβουμε υπόψη την υψηλή απαίτηση που του έχεις (24) . Μεταξύ μας τη θεωρώ υπερβολική αλλά οκ, όπως σας βολεύει. Στους 23 ίσως δεν είχατε καμία.

Σε εμένα πάντως που έχω αλλάξει τρόπο λειτουργίας , ήτοι 20 την νύχτα και 22 μέσα στην ημέρα (σε αντίθεση με πέρυσι που το έκλεινα τη νύχτα και είχα 23 την ημέρα και έτρωγα αρκετά defrost), φαίνεται πως είναι πιο καλά τα πράγματα. Βέβαια πέρυσι τα χιόνια έφτασαν στη θάλασσα, ήταν σαφώς πιο βαρύς χειμώνας. Έχουμε 2 μήνες βέβαια μπροστά μας ακόμα.

Το πρωί που σηκώθηκα με 20 ζήτηση, έπαιζε στα 300W (αν άναβα καλοριφέρ, 300W καίει το αντλιάκι του κυκλοφορητή)

ενώ όλη τη νύχτα, παρόλο που έπεσε στους 3.9 και το dew point στους 3.2 με 97% υγρασία, δεν είχα defrost ( 23:15 το γύρισα σε 20 από 22):

da1a651dc856f50e8c7c6027da9a55ca.png

Νομίζω πως δεν σε καλύπτει το Fujitsu στα πολλά κρύα, μιας και ζορίζεται, όχι σε watts κατά ανάγκη αλλά σε ευπάθεια στα defrost.

defrost ανά 2 1/2 ώρες στους 19 και με όχι πολύ κρύο δεν είναι ικανοποιητικό. Έτσι νομίζω.

Ίσως θα έπρεπε να πάρεις κάποιο Mitsubishi MSZ/MUZ-GF71VE ή MSZ/MUZ-AP71VG ή SRK/SRC-71ZR-W ή ακόμα και το Haier Tundra το 24άρι που πάνε στα +35000btus στη θέρμανση και έχουν και μεγάλες εξωτερικές μονάδες ώστε να δουλεύουν πιο ξεκούραστα. Έστω το ένα από αυτά που τρώει το περισσότερο ζόρι. 

Δεν κρυώνεις με 20 επιθυμητή;;;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, guzel είπε

Δεν κρυώνεις με 20 επιθυμητή;;;

Το Fujitsu είναι στο ισόγειο του ενιαίου σαλονοτραπεζοκουζίνας.

Πάνω στα δωμάτια παίζουν Carrier και Daikin. Αυτά την ημέρα τα έχω κλειστά γιατί η ζέστη που παράγει το Fujitsu πάει πάνω και τελικά δεν πέφτει εκεί ο χώρος ποτέ κάτω από 18-19.   Τα βάζω 22 όταν ανεβαίνουμε τη νύχτα.

Το Fujitsu τούμπα, 20 τη νύχτα και 22 την ημέρα.

Ουσιαστικά το Fujitsu καλύπτει 120τμ . Όχι ακριβώς αλλά από το πολύ μεγάλο άνοιγμα της σκάλας, πάει ζέστη και πάνω, δεν είναι απομονωμένα τα 60τμ του ισογείου.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...