Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως το fujitsu το έβαλα για πούλημα... Είπα να ανεχτώ τον θόρυβο με αντάλλαγμα την κατανάλωση, αλλά τελικά, αυτά τα 300 watt, που βλέπετε εσείς, στο δικό μου, μάλλον είναι όνειρο απατηλο.. 

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, g-e-o είπε

Εγώ πάντως το fujitsu το έβαλα για πούλημα... Είπα να ανεχτώ τον θόρυβο με αντάλλαγμα την κατανάλωση, αλλά τελικά, αυτά τα 300 watt, που βλέπετε εσείς, στο δικό μου, μάλλον είναι όνειρο απατηλο.. 

Πιο Fujitsu και σε τι χώρο το έχεις; Μπαζει κρύο από κάπου;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, g-e-o είπε

Ότι κ να βάλεις στον χώρο σου , θα έχεις τις ίδιες ή πιθανότατα χειρότερες καταναλώσεις.

Σίγουρα λιγότερο θόρυβο.

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, guzel είπε

Πιο Fujitsu και σε τι χώρο το έχεις; Μπαζει κρύο από κάπου;

Fujitsu ASYG24KLCA, δεν μπάζει κρύο, από πουθενά, το διαμέρισμα είναι 9 ετών με διπλά τζάμια.. Η μόνη απώλεια είναι η πυλωτή από κάτω μου.. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, g-e-o είπε

Fujitsu ASYG24KLCA, δεν μπάζει κρύο, από πουθενά, το διαμέρισμα είναι 9 ετών με διπλά τζάμια.. Η μόνη απώλεια είναι η πυλωτή από κάτω μου.. 

Δηλαδή τώρα αυτή τη στιγμή μπορείς να μας δώσεις έσω-εξω-επιθυμητη-καταναλωση??

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, g-e-o είπε

Όπως είπα πιο πάνω , το ASYG24KLCA έχοντας το απολύτως μεγαλύτερο SCOP στα 24άρια , 6.4 , θα προσφέρει τη μεγαλύτερη οικονομία από όλα τα 24άρια σε θερμό κλίμα που είμαστε.

Στα πολλά κρύα, κοντά ή κάτω από το μηδέν, ένα κλιματιστικό με SCOP average παραπάνω από 4.0 που έχει το Fujitsu, θα κάψει μάλλον λιγότερο.

Ότι είναι θορυβώδες δεν μπορώ να το αγνοήσω, αλλά μη αποδοτικό;;;; Όχι.

Επίσης τα inventer είναι για να είναι μόνιμα ανοιχτά όχι διακοπτόμενα όπως το κάνεις.

Τέλος , ο κάθε χώρος έχει τις δικές του απαιτήσεις. Ένα κλιματιστικό θα κάψει όσο επιτρέπει ο χώρος και η απόδοσή του.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, argitt είπε

Δηλαδή τώρα αυτή τη στιγμή μπορείς να μας δώσεις έσω-εξω-επιθυμητη-καταναλωση??

Εξωτερική 9 επιθυμητή 23 κατανάλωση ενέργειας 705 watt. Διαμέρισμα 80τμ. πόρτες σε κουζίνα κ υπνοδωμάτια ανοικτές. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, g-e-o είπε

Εξωτερική 9 επιθυμητή 23 κατανάλωση ενέργειας 705 watt. Διαμέρισμα 80τμ. πόρτες σε κουζίνα κ υπνοδωμάτια ανοικτές. 

Μάλλον μας δουλεύεις. Πόσα θα ήθελες να καίει;

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Όπως είπα πιο πάνω , το ASYG24KLCA έχοντας το απολύτως μεγαλύτερο SCOP στα 24άρια , 6.4 , θα προσφέρει τη μεγαλύτερη οικονομία από όλα τα 24άρια σε θερμό κλίμα που είμαστε.

Στα πολλά κρύα, κοντά ή κάτω από το μηδέν, ένα κλιματιστικό με SCOP average παραπάνω από 4.0 που έχει το Fujitsu, θα κάψει μάλλον λιγότερο.

Ότι είναι θορυβώδες δεν μπορώ να το αγνοήσω, αλλά μη αποδοτικό;;;; Όχι.

Επίσης τα inventer είναι για να είναι μόνιμα ανοιχτά όχι διακοπτόμενα όπως το κάνεις.

Τέλος , ο κάθε χώρος έχει τις δικές του απαιτήσεις. Ένα κλιματιστικό θα κάψει όσο επιτρέπει ο χώρος και η απόδοσή του.

Συμφωνώ σε όλα αυτά καλέ μου φίλε, κ προς Θεού δεν αμφισβητώ το πόσα χρήσιμα πράγματα, έχω διαβάσει εδώ, από εσένα κ δυο τρία άλλα μέλη. Αλλά δεν είναι αμαρτία να καίει το κλιματιστικό μόνο του από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, που γυρνάμε σπίτι; 

Μόλις τώρα, liakjim είπε

Μάλλον μας δουλεύεις. Πόσα θα ήθελες να καίει;

Έχω κάποιο λόγο να σε δουλέψω; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, g-e-o είπε

Συμφωνώ σε όλα αυτά καλέ μου φίλε, κ προς Θεού δεν αμφισβητώ το πόσα χρήσιμα πράγματα, έχω διαβάσει εδώ, από εσένα κ δυο τρία άλλα μέλη. Αλλά δεν είναι αμαρτία να καίει το κλιματιστικό μόνο του από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, που γυρνάμε σπίτι; 

Όχι. Γιατί θα ρίξει κατανάλωση και το σπίτι θα είναι ζεστό. Τα δομικά στοιχεία θα απορροφήσουν θερμότητα. Το πολύ πολύ να το βάζετε στους 20-21.

• Like 1
Δημοσ.

80 τετραγωνικά σπίτι με ένα 24 κλιματιστικό σου καίει 700watt και δεν είσαι ευχαριστημένος?και με ζητούμενη 23 βαθμούς,δεν μας τα λες καλά πανάθα.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, g-e-o είπε

Δηλαδη απο ποιο πραγμα δεν εισαι ευχαριστημενος; αν εχεις πιασει την επιθυμητη σε ολο το σπιτι,απλα τοσα watt χρειαζεται για να συντηρησει ολο το σπιτι το κλιματιστικο! μια χαρα εγω τη βλεπω την καταναλωση..Εχεις υπερθερμανση και δεν παει πιο χαμηλα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα με 700W που είναι λιγότερο από μισό αερόθερμο , ζεσταίνει 80τμ στους 23 με έξω 9 και δεν είναι καλά; Θα τρελαθούμε τελείως.

Χώρια που το λειτουργεί και διακοπτόμενα.

Εδώ πάντως στα 60τμ αν βάλω 23, θα θέλει 700-900W. Σιγά σιγά θα πέσει.

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 2
Δημοσ.

Εμένα παίζει μπάλα το gree αυτή την στιγμή ως εξής...Έξω 5 μέσα 21 σταθερά επιθυμητή 21 και έχει καθήσει στα 840-850....60 τμ με ανοικτή σκάλα που οδηγεί σε άλλα 60....Το πρωί που είχε 1 βαθμό έπαιζε στα 1050...

Δημοσ.

Άρα περνάμε στο δεύτερο σενάριο.. Αφενός εγώ λοιπόν, δεν το δουλεύω σωστά, κλείνοντας το, κ αφετερου, έχω επηρεαστεί από τις καταναλώσεις που βλέπω της τάξης των 300-400 watt, κ πίστεψα ότι έχω υπερκαταναλωση.. Θα αλλάξω τρόπο λειτουργίας κ θα επανέλθω.. Σας ευχαριστώ κ συγγνώμη για την αναστάτωση.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...