Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Χώρος μπροστα απο το aircondition ειναι 20 τετραγωνικά περίπου και το πατάρι ειναι 10 - 12 . Το θέμα ειναι οτι δεν ξανα ανάβει. έκλεισε περιπου πριν 20 λεπτά και δεν ξανα ανοιξε, το άνοιξα εγώ τώρα ξανα με το τηλεκοντρόλ

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Rush13 είπε

Ο Χώρος μπροστα απο το aircondition ειναι 20 τετραγωνικά περίπου και το πατάρι ειναι 10 - 12 . Το θέμα ειναι οτι δεν ξανα ανάβει. έκλεισε περιπου πριν 20 λεπτά και δεν ξανα ανοιξε, το άνοιξα εγώ τώρα ξανα με το τηλεκοντρόλ

Δεν ανάβει πάλι γιατί έχει συσσωρευτεί θερμός αέρας ψηλά και διαβάζει ότι έχει πιάσει θερμοκρασία. Θα πρέπει να το έχεις σε πιο μεγάλη ρύθμιση στη θερμοκρασία.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, liakjim είπε

Και από κάτω οι σκουριασμένες βίδες....

Στείλε εξώδικο για μη συνομολογημένη ιδιότητα ( αντισκωριακή προστασία).

Αυτή είναι η "άψογη ιαπωνική ποιότητα;;;;;¨".

Αν οι βίδες σου σκούριασαν σε ένα χρόνο, τι θα πάθει το υπόλοιπο;;;;;

Να αλλάξει τώρα το avatar!!!

Φαίνεται ότι το Shorai Premium έχει συνολικά πολύ καλή πιθανότητα να βγει 1ο μιας και συνδυάζει ποιότητα, απόδοση, λειτουργία, εγγύηση, χαρακτηριστικά.

Να ξεβιδωσω από το Fujitsu να σου στείλω;

Screenshot_2019-12-27-18-01-41-526_com_miui.gallery.jpg.05c0129a175c4ef65bb0f9ad0640b0b4.jpg

😂😂😂

Μου κάνει τρομερή εντύπωση. Πώς σκουριασαν οι βιδες στο καπάκι ενώ οι άλλες όχι; 

1 ώρα πριν, juneman είπε

Αυτά παθαίνουνε όταν αγοράζουμε ταυλανδικο εξοπλισμό! 

Καλά εννοείτε δε θα μείνει έτσι. 

Περιμένω να σηκώσουν το τηλέφωνο στην comfort team 

spacer.png

spacer.png

Κράτησε τα στοιχεία μου και με ευχαρίστησε που ενημέρωσα, θα περιμένω να με καλέσει τεχνικος για να δούμε πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε.

Λογικά φαντάζομαι θα φέρουν βίδες;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά  ειναι από  τα λιγότερα που έχω δεν να πέφτει το haier as 25 tabhra και αναμένω από δευτερα επικοινωνία από ινβερτορ ,στείλανε ερώτημα στο εργοστάσιο αν η συμπεριφορά του ειναι ετσι προγραμματισμένη ,με ζήτηση τωρα 24 αλλα και στους 22 ,γενικά τόσο πέφτει ,στα 315 τα χαμηλότερα με φαν στο 2 καταφέρνει και invertarei σε αυτά τα ελάχιστα ,στο auto στον χωρο μου δεν αποδίδει καθολου σωστά ,μαμιεται στα ον οφ και θερμοκρασία στον χωρο τιπτ,αν κάνετε τις αφαιρέσεις από total ώρες και kWh τα σημερινά τα υπόλοιπα ειναι του midea που στον χωρο μου παίζει φανταστικά 😊,θερμική άνεση ,ελάχιστα που έχω δει 220 με ζήτηση στα 22 -23 

@liakjim,μην μου πεις πάλι για διαγράμματα 😅 το γ@μωapp δεν θελει να τρέξει  με γεια  του με χαρά του  ,ευχαριστω το φόρουμ για την διαθεση βοήθειας 💪

148FBE20-FEC6-46A4-8C57-B5DB6F5ACA7E.png

C99BE036-AA2D-49CF-BF08-B30A5FA42D08.png

Επεξ/σία από ΘοδωρήςΚαρπούζης
Δημοσ.

Να ναι καλα το tp link

Να στηλουμε mail στην ινβετορ να μας εξηγηση εαν το κλιματιστικο ειναι on-off η ιnverter, ανεμιστηρας στο μεσαιο, ζητουμενο 20 βαθμους συμπεριφορα γ.τ.π! 

Εαν βαλω ανεμιστηρα στο high απλως θα αραιώνουν τα διαστηματα,στο χαμηλο,αστο καλητερα,

Αυτο ειπαμε ειναι φυσιολογικο κατα την ινβεντορ

IMG_20191227_220828.jpg

• Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Artakos είπε

Να ναι καλα το tp link

Να στηλουμε mail στην ινβετορ να μας εξηγηση εαν το κλιματιστικο ειναι on-off η ιnverter, ανεμιστηρας στο μεσαιο, ζητουμενο 20 βαθμους συμπεριφορα γ.τ.π! 

Εαν βαλω ανεμιστηρα στο high απλως θα αραιώνουν τα διαστηματα,στο χαμηλο,αστο καλητερα,

IMG_20191227_220828.jpg

Την ανεβάζεις λίγο σε υψηλότερη ανάλυση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Artakos είπε

Να ναι καλα το tp link

IMG_20191227_220828.jpg

Δηλαδή αν ήταν κανονικό συμβατικό on/off τι διαφορά θα είχε στο διάγραμμα? Τα 2500kw έστω και στιγμιαια τα χτυπάει το οχημα..(και χωρίς λόγο αφού σε 2 λεπτά θα κλείσει) Χάλια μαύρα 😕

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Τελικά το θερμόμετρο που ισορρόπησε;

21-22 

Μπορω να δω απο κινητο τα δεδομενα του βλεπω στον υπολογιστη?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Εξαιρετικοί βαθμοί απόδοσης αλλά με μικρή εγγύηση . 3 χρόνια σε όλα τα μέρη . 7 χρόνια στο συμπιεστή εφόσον γίνονται ετήσιες συντηρήσεις
Δες και αυτό με 7ετή εγγύηση σε όλα τα μέρη εφόσον γίνονται ετήσιες συντηρήσεις https://www.skroutz.gr/s/16729549/Toshiba-Daiseikai-9-RAS-13PAVPG-E-RAS-13PKVPG-E.html
Αν το βρεις σε τιμή κοντά στο LN της Mitsu αξίζει . 

σε ευχαριστω,περα απο το θεμα της εγγυησης υπαρχει καποιος αλλος λογος που το προτεινεις αυτο??

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mixos23 είπε

σε ευχαριστω,περα απο το θεμα της εγγυησης υπαρχει καποιος αλλος λογος που το προτεινεις αυτο??

Είναι το κορυφαίο μοντέλο της Toshiba με twin rotary συμπιεστή.

Όπως έγραψα και πιο πριν, δεν υπάρχει το απόλυτο κλιματιστικό, κάπου κερδίζουν κάπου χάνουν. Κοιτάς χαρακτηριστικά και ζυγίζεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, liakjim είπε

Τελικά το θερμόμετρο που ισορρόπησε;

Αυτά τα θερμόμετρα συνήθως ειναι πολύ αργά,μπορεί να μην προλαβαίνει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να δείξει την στιγμιαία θερμόκρασια..Έτσι μπορεί να εχει 27C εκεί πάνω,αλλά σε λίγα λεπτά να αναμιχθεί με τον υπόλοιπο αέρα και να μην το πάρει χαμπάρι το Θέρμομετρο..

Αν το βάλεις στις περσίδες βλέπεις άμεση ανταπόκριση στο θερμόμετρο; @Artakos

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ΘοδωρήςΚαρπούζης είπε

Αυτά  ειναι από  τα λιγότερα που έχω δεν να πέφτει το haier as 25 tabhra και αναμένω από δευτερα επικοινωνία από ινβερτορ ,στείλανε ερώτημα στο εργοστάσιο αν η συμπεριφορά του ειναι ετσι προγραμματισμένη ,με ζήτηση τωρα 24 αλλα και στους 22 ,γενικά τόσο πέφτει ,στα 315 τα χαμηλότερα με φαν στο 2 καταφέρνει και invertarei σε αυτά τα ελάχιστα ,στο auto στον χωρο μου δεν αποδίδει καθολου σωστά ,μαμιεται στα ον οφ και θερμοκρασία στον χωρο τιπτ,αν κάνετε τις αφαιρέσεις από total ώρες και kWh τα σημερινά τα υπόλοιπα ειναι του midea που στον χωρο μου παίζει φανταστικά 😊,θερμική άνεση ,ελάχιστα που έχω δει 220 με ζήτηση στα 22 -23 

@liakjim,μην μου πεις πάλι για διαγράμματα 😅 το γ@μωapp δεν θελει να τρέξει  με γεια  του με χαρά του  ,ευχαριστω το φόρουμ για την διαθεση βοήθειας 💪

148FBE20-FEC6-46A4-8C57-B5DB6F5ACA7E.png

C99BE036-AA2D-49CF-BF08-B30A5FA42D08.png

Ναι αλλα τα ελαχιστα που μπορει να δωσει το μηχανημα τα χεις δει ποσα ειναι; αν θυμαμαι καλα καπου εκει, γυρω στα 300.. @liakjim τι λες; απ τη στιγμη που το δηλωνει ξεκαθαρα..

απ το σερβις τι σου ειπανε, αλλαξαν κατι;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Artakos είπε

21-22 

Μπορω να δω απο κινητο τα δεδομενα του βλεπω στον υπολογιστη?

Αν όντως μετράει σωστά, μπορεί να έχεις τελικά πρόβλημα στον αισθητήρα ή κάπου στην πλακέτα. Θα το δει ο τεχνικός.

Θα πρέπει να αναφέρεις τα ευρήματα σου εστιάζοντας στην αναντιστοιχία της θερμοκρασίας λέγοντας ότι έβαλες θερμόμετρο ψηλά στα φίλτρα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

Είναι το κορυφαίο μοντέλο της Toshiba με twin rotary συμπιεστή.

Όπως έγραψα και πιο πριν, δεν υπάρχει το απόλυτο κλιματιστικό, κάπου κερδίζουν κάπου χάνουν. Κοιτάς χαρακτηριστικά και ζυγίζεις.

Αν δεν βαριεσαι να μου πεις...πρακτικα τι σημαινει twin rotary συμπιεστής?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...