Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

19 λεπτά πριν, bobadil είπε

Σωστά, αποσυμπίεση του αρχείου σε κάποιον φάκελο έχω κάνει.

Δύο ιδέες μήπως και τα καταφέρει, να το τρέξει ως admin, και να το τρέξει με compatibility mode.

Του ειπα χτες και προσπαθησε και τα 2 χωρις αποτελεσμα

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, ΘοδωρήςΚαρπούζης είπε

Ζητείται χάκερ να κάνουμε install το γ@μοapp του jamesbarnet ,2 ώρες σχεδόν και με την βοήθεια του φίλου συμφορουμιτη ,και δεν καταφέραμε τιπτ 🤭,οχι τωρα βέβαια ειναι αργά 😴

Δες μήπως έχεις κανένα firewall και είναι κλειστή η πόρτα 3000, αν έχεις τίποτα internet security, antivirus κτλ δοκίμασε να τα κλείσεις όλα..και δοκίμασε μήπως παιξει

Επεξ/σία από Rnd1978

Σήμερα έβαλα τον μετρητή της energenie για πρώτη φορά πάνω στο κλιματιστικο. Γιατί ενώ το κλιματιστικό είναι απλά στην πρίζα, κ ειναι κλειστό, μου εμφανίζει κατανάλωση περίπου 4 watts? 

Μόλις τώρα, g-e-o είπε

Σήμερα έβαλα τον μετρητή της energenie για πρώτη φορά πάνω στο κλιματιστικο. Γιατί ενώ το κλιματιστικό είναι απλά στην πρίζα, κ ειναι κλειστό, μου εμφανίζει κατανάλωση περίπου 4 watts? 

Η συσκευή είναι σε stand by, που σημαίνει κάποια κυκλώματα λειτουργούν, όπως πχ το κύκλωμα του IR receiver.

11 λεπτά πριν, g-e-o είπε

λογικο αναμονη .εμενα ειναι 6 watt αναμονη στο μορρις

1 ώρα πριν, kallair είπε

ποιο μετρητη για μετρηση καταναλωσης προτεινετε να παρω;

Εχω τον blitzwolf 16a και τον tplink 110. Μεταξυ των δυο αν το κανεις χρηση μονο απο κινητο, τοτε τον πρωτο. Αν το δουλεψεις μεσω pc με το προγραμμα που δειχνουμε παραπανω τοτε τον tplink.

8 λεπτά πριν, c-max είπε

Εχω τον blitzwolf 16a και τον tplink 110. Μεταξυ των δυο αν το κανεις χρηση μονο απο κινητο, τοτε τον πρωτο. Αν το δουλεψεις μεσω pc με το προγραμμα που δειχνουμε παραπανω τοτε τον tplink.

Aπο κινητο. οποτε παιρνω αυτο;

ειμαι σε επισκεψη,δεν θυμαμαι να συνδεθω στο account ,λοιπον εχω κανει οτι εχω διαβασει,αντιμετωπιση συμβατοτητας,δικαιωματα διαχειριστη,δεν δεχεται να το τρεξει οχι να γινει εγκατασταση με ΤΙΠΟΤΑ,με ΤΙΙΠΟΟΤΑΑΑ 😫,δεν μου ανοιγει power shell ,εμφανιζει μονο το μηνυμα οτι το αρχειο δεν ειναι συμβατο να επικοινωνησω με τον προγραμματιστη,οταν γυρισω σπιτι θα μπω να δουμε τι γινεται,σας ευχαριστω πολυ για την συμμετοχη

17 λεπτά πριν, kallair είπε

Aπο κινητο. οποτε παιρνω αυτο;

Ναι αυτο εχω. Δες παραπανω που εχουμε ποσταρει το interface του λογισμικου ποιο σου αρεσει. Εμενα μου αρεσει του bitzwolf και φυσικα ειναι και ποιο φτηνο.

14 λεπτά πριν, teowatermellon είπε

ειμαι σε επισκεψη,δεν θυμαμαι να συνδεθω στο account ,λοιπον εχω κανει οτι εχω διαβασει,αντιμετωπιση συμβατοτητας,δικαιωματα διαχειριστη,δεν δεχεται να το τρεξει οχι να γινει εγκατασταση με ΤΙΠΟΤΑ,με ΤΙΙΠΟΟΤΑΑΑ 😫,δεν μου ανοιγει power shell ,εμφανιζει μονο το μηνυμα οτι το αρχειο δεν ειναι συμβατο να επικοινωνησω με τον προγραμματιστη,οταν γυρισω σπιτι θα μπω να δουμε τι γινεται,σας ευχαριστω πολυ για την συμμετοχη

Ε μαα κλιματιστικο ειναι αυτο που πηρες... ουτε το προγραμμα δε δουλευει 😋

• Like 1

window 10 last update δεν τρεχει αλλα το ιδιο μου εκανε και σε 7 ultimate που δοκιμασα προχθες,εξαιτιας οτι ηταν σπασμενα θεωρησα οτι εκει οφειλοταν η ασυμβατοτητα,τα 10 ομως ειναι γνησιοτατα 

2 ώρες πριν, kallair είπε

ποιο μετρητη για μετρηση καταναλωσης προτεινετε να παρω;

Εξαρτάται τι θες να κάνεις.

Για plug n play λύση , τότε κάποιον blitzwolf

https://www.banggood.com/search/blitzwolf-socket-eu/3293-0-0-1-1-48-0-price-0-0_p-1.html?brand=21

Αν δεν σε ενοχλεί η απαίτηση για τροφοδότηση με καλώδια, τότε τον sonoff

https://www.banggood.com/SONOFF-POW-R2-AC90-250V-16A-3500W-WIFI-Wireless-APP-Remote-Control-Switch-Timer-Socket-Power-Monitor-Current-Tester-Works-with-Amazon-Alexa-Amazon-Echo-Dot-Amazon-Tap-Google-Home-Nest-Assistant-IFTTT-p-1279097.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

Προσωπικά παρόλο που είναι σαφώς πιο φασαριόζικος ο sonoff για να μπει, τον προτιμώ μιας και έχει καλύτερο interface και δυνατότητες, ενώ είναι και πιο ακριβής στις μετρήσεις.

Έχω παραγγείλει και αυτόν https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Mi-Enhanced-Version-Smart-Wireless-WiFi-Socket-APP-Remote-Timer-Smart-Power-Charger-p-1268405.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

Δεν μου έχει έρθει ακόμα οπότε δεν έχω άποψη. Είναι 10Α μέγιστο αλλά δείχνει κατανάλωση/χρόνο σε γραφική παράσταση , όπως ο tp-link.

• Like 1
  • Thanks 2

καλημέρα και καλή εβδομάδα!

σε λίγες ωρες θα έρθει ο ψυκτικός για να περάσουμε 2 DAIKIN ATXC35B Siesta Sensira

τα 3 πράγματα που γνωρίζω ειναι 

1) σωληνώσεις τουλάχιστον 3m

2) αντλία κενού

3) μονωση με λευκή μονωτική ταινια

τι αλλο να προσέξουμε κατα την εγκατάσταση;

παραθέτω το manual

https://www.daikin.gr/content/dam/document-library/installation-manuals/ac/split/arxb-c/ARXB50-60C_ATXB50-60C_IM_5WMYJR-1114(1)DK SIESTA-EL-41826A_Installation Manuals_Greek.pdf

ειναι για σπίτι που βρίσκεται 50μ απο την θάλασσα.

αν τα βάλω εσωτερική & την εξωτερική μοναδα ακριβως απο πίσω ναι μεν θα προστατεύονται λιγο γιατι θα ειναι σε μπαλκόνι

αλλα θα υπαρχει θορυβος απο την εξωτερικη μοναδα. οποτε σκέφτομαι για ταρατσα καθως ειμαστε στο 2 οροφο και απο πανω ειναι η ταρατσα.

δεν θα προστατεύεται μεν αλλα δεν θα έχουμε καθόλου θόρυβο απο την εξωτερική μοναδα και σίγουρα οι σωληνώσεις θα ειναι πάνω απο 3m.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...