Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ΘοδωρήςΚαρπούζης είπε

Βουαλα 

Στην αρχή του βίντεο είναι φαν, έπειτα heat και αλλαγή περσιδων  και η ένδειξη της θερμοκρασίας 

ΕΣΥ ΦΤΑΙΣγια την υπερθεμανση του πλανητη? Μη παιζεις με τις περσιδες..

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, liakjim είπε

Από τις 3 θερμοκρασίες που είδαμε στο βίντεο, ποια είναι η σωστή;

Η πρώτη 20

3 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

ΕΣΥ ΦΤΑΙΣγια την υπερθεμανση του πλανητη? Μη παιζεις με τις περσιδες..

Ωχ με τσάκωσες 😱😂

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

3000 θεωρητικα αλλά έχει τον κανόνα 42C 😛 απο κάποια θερμόκρασια και πάνω ,άρα έχει άλλα είναι σαν να μην έχει..  

Αλλά 4400 είναι πάρα πολλά.. ειδικά για 9000 btu.. (για Ελλάδα)

Όντως είναι πολλά και για αυτό είχα φοβηθεί να το πάρω και πήγα στο carrier.  Μέχρι που είδα μετρήσεις από κατόχους.

Πραγματι με 135W που το έχω πετύχει στην πράξη είναι αρκετά λιγότερο. Και 160W να πούμε.

2 λεπτά πριν, ΘοδωρήςΚαρπούζης είπε

Η πρώτη 20

Ωχ με τσάκωσες 😱😂

Κάνε μια δοκιμή. Βάλε ρύθμιση σε ψύξη και θέρμανση στους 20 και κάνε εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών. Θα δείξει παντού 20?

Οι περσίδες έτσι πρέπει να κάνουν. Οριζόντια στη ψύξη, κάθετα στη θέρμανση.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ΘοδωρήςΚαρπούζης είπε

Η πρώτη 20

Ωχ με τσάκωσες 😱😂

Κάτι τέτοια αψυχολογητα έκανε και το toyo,όταν είχα τον αισθητήρα και όχι το ifeel.(Έδειχνε ότι ο χώρος είχε 15,ενώ είχε πραγματικά 20), αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δουλεύει τέρμα (όσο πάει) για λίγα λεπτά όταν ξεκινούσε και μου είχε λίγο σπάσει τα νεύρα..Ωστόσο ανεβαζε την θερμόκρασια σε δευτερόλεπτα.. Μια εκτίμηση ήταν ότι το είχα πολύ ψηλά,σχετικά στο ταβάνι.. Με ifeel δούλευε σωστά,και κυρίως όταν άνοιγε μετά από off δεν βαρουσε τελικές.. αλλά πιο ομαλά..

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, liakjim είπε

Κάνε μια δοκιμή. Βάλε ρύθμιση σε ψύξη και θέρμανση στους 20 και κάνε εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών. Θα δείξει παντού 20?

Οχι δεν θα δείξει ότι και να ζητήσω 20 21 ,το θέμα ειναι τι δείχνει στου χώρου,οταν το δοκίμασα πρώτη φορά θέρμανση άνοιξε καταλαθος στη ψυξη ,και έδειχνε χ. Μόλις γύρισα στην θέρμανση έκανε την αφαίρεση χ - αυτο που αφαιρεί ,ψυξη και φαν απεικονίζει την εσωτερική θερμοκρασία κανονικά δείχνει όσο εχει ο χώρος με απόκλιση 1 βαθμού  ,στην θέρμανση κάνει την πατέντα 

1 λεπτό πριν, Rnd1978 είπε

όταν είχα τον αισθητήρα και όχι το ifeel

Δεν εχει I feel...είμαι για τηλέφωνο από δευτερα και θα δω ,για επιστροφή το βλέπω να απαιτήσω ..ειδικά με το γκάζωμα στο ον οφ ..και το κάνει και στο silent ..ποιον άνετο και αθόρυβο ύπνο διαφημίζουν ..βοουυυυυυυυυυυυυυμ 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ΘοδωρήςΚαρπούζης είπε

Οχι δεν θα δείξει ότι και να ζητήσω 20 21 ,το θέμα ειναι τι δείχνει στου χώρου,οταν το δοκίμασα πρώτη φορά θέρμανση άνοιξε καταλαθος στη ψυξη ,και έδειχνε χ. Μόλις γύρισα στην θέρμανση έκανε την αφαίρεση χ - αυτο που αφαιρεί ,ψυξη και φαν απεικονίζει την εσωτερική θερμοκρασία κανονικά δείχνει όσο εχει ο χώρος με απόκλιση 1 βαθμού  ,στην θέρμανση κάνει την πατέντα 

Δεν εχει I feel...είμαι για τηλέφωνο από δευτερα και θα δω ,για επιστροφή το βλέπω να απαιτήσω ..ειδικά με το γκάζωμα στο ον οφ ..και το κάνει και στο silent ..ποιον άνετο και αθόρυβο ύπνο διαφημίζουν ..βοουυυυυυυυυυυυυυμ 

Έτσι ακριβώς έκανε το toyo.. και είναι πίκρα.. (ευτυχώς όμως είχε ifeel) τηλέφωνο αντιπροσωπεία.. να έρθουν να το δουν.. τόσο απλά :) εγω θα είχα πάρει ήδη τρεις φορές τηλέφωνο αν έκανε έτσι το κλιματιστικό.. 😛

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Ωστόσο ανεβαζε την θερμόκρασια σε δευτερόλεπτα..

Εννοείς στην μονάδα εκεί που διαβάζει ή στον χωρο,προχθές στο auto με αυτά τα κουλά που κάνει η θερμοκρασία στην μονάδα ήταν 24 και ανοιγόκλεινε και στο θερμομετρο 18 -19..τελικά βάζοντας το φαν στην 2 σκάλα και τις περσίδες με μια κλίση προς τα κάτω εξισορρόπησα τα θερμόμετρα ..κατέβηκε του μηχανήματος και ανέβηκε του δωματίου ..

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ΘοδωρήςΚαρπούζης είπε

Δεν μπορώ να το εξηγήσω τότε. Ή κάτι δεν πάει καλά ή κάτι μας διαφεύγει. Μακάρι να σε βοηθήσουν από την αντιπροσωπία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ΘοδωρήςΚαρπούζης είπε

Εννοείς στην μονάδα εκεί που διαβάζει ή στον χωρο,προχθές στο auto με αυτά τα κουλά που κάνει η θερμοκρασία στην μονάδα ήταν 24 και ανοιγόκλεινε και στο θερμομετρο 18 -19..τελικά βάζοντας το φαν στην 2 σκάλα και τις περσίδες με μια κλίση προς τα κάτω εξισορρόπησα τα θερμόμετρα ..κατέβηκε του μηχανήματος και ανέβηκε του δωματίου ..

Εκεί που διαβάζει.. Αλλά όπως σου είπα και στο παρελθόν πολύ φοβάμαι ότι χτυπάει ο αέρας κάτω το ξύλο/κουρτίνα και γυρνάει πίσω.. και για αυτό ίσως μπερδεύετε ο αισθητήρας σου... Αν βάλεις θέρμανση και βάλεις τέρμα ψηλά τις περσίδες θα δείχνει σωστά;

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν μπορώ να το εξηγήσω τότε. Ή κάτι δεν πάει καλά ή κάτι μας διαφεύγει

Θα το πω εγω και βέβαια σου αναγνωρίζω το γεγονός ότι δεν ήθελες να με στεναχωρήσεις 😂😂😂..κιιινεεεεζοοοοοος 🤣🤣🤣

2 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Εκεί που διαβάζει.. Αλλά όπως σου είπα και στο παρελθόν πολύ φοβάμαι ότι χτυπάει ο αέρας κάτω το ξύλο/κουρτίνα και γυρνάει πίσω.. και για αυτό ίσως μπερδεύετε ο αισθητήρας...

Μηπως να κατεβάσω το κουρτινοξυλο να κανω ένα τεστ ?

Επεξ/σία από ΘοδωρήςΚαρπούζης
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ΘοδωρήςΚαρπούζης είπε

Θα το πω εγω και βέβαια σου αναγνωρίζω το γεγονός ότι δεν ήθελες να με στεναχωρήσεις 😂😂😂..κιιινεεεεζοοοοοος 🤣🤣🤣

Μηπως να κατεβάσω το κουρτινοξυλο να κανω ένα τεστ ?

Εγω θα το δοκίμαζα.. :)

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, smav82 είπε

Αν βάλεις eco θα πήγαινε μέχρι 160,

Ήταν το πρώτο που δοκίμασα και δεν πάει 

21 λεπτά πριν, smav82 είπε

Αν βάλεις eco θα πήγαινε μέχρι 160,

Από αύριο πάλι δοκιμές άναψα τζάκι τώρα 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Αλλά όπως σου είπα και στο παρελθόν πολύ φοβάμαι ότι χτυπάει ο αέρας κάτω το ξύλο/κουρτίνα και γυρνάει πίσω.. και για αυτό ίσως μπερδεύετε ο αισθητήρας σου

,,τα πρώτα δείγματα ειναι ενθαρρυντικά ..ο αισθητήρας με τον ίδιο τρόπο διαβάζει ομως τωρα λειτουργεί καλύτερα ..έκανε μόνο 2 ον οφ και φαίνεται να λειτουργεί πιο σωστά ,πριν στο auto fan οταν ο ανεμιστήρας έμπαινε στο low η μονάδα ανέβαζε θερμ σε δευτερόλεπτα και έκλεινε ,τωρα λειτουργεί αρκετα περισσότερο μέχρι να γίνει αυτο ..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...