Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, guzel είπε

Και εμένα 130-140 πάει, αν και 18αρι, με θερμοκρασίες Κρήτης (σίγουρα πιο υψηλές από τις δικές σου) και δεν έκλεισε ποτέ. Επίσης του @thn 13αρι (χωρίς twin rotary) και επίσης δεν κλείνει. Σταμάτα επιτέλους την παραπληροφόρηση 

Τα χεις μπλέξει τελείως.

Ποιος μίλησε για το τοσιμπα;

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, guzel είπε

Και εμένα 130-140 πάει, αν και 18αρι, με θερμοκρασίες Κρήτης (σίγουρα πιο υψηλές από τις δικές σου) και δεν έκλεισε ποτέ. Επίσης του @thn 13αρι (χωρίς twin rotary) και επίσης δεν κλείνει. Σταμάτα επιτέλους την παραπληροφόρηση 

Μαν δεν κλείνει γιατί ο χώρος μου χρειάζεται τόση ενέργεια για να κάνει συντήρηση σε αυτή την θερμοκρασία που δεν φτάνει το όριο των στροφών που μπορεί να πέσει ο συμπιεστής.

Αν το βάλω 12 εσωτερική με 10 εξωτερική τι θα κάνει νομίζεις;

Έχει απόλυτη σχέση με το χώρο μου.

Και την ζητούμενη θερμοκρασία, και την εξωτερική.

Η να είχε 18 εξωτερική και να ζητά μέσα 19. Πόσο λες να δουλέψει; 10 λεπτά; 15; Μετά τι θα κάνει; Θα αρχίσει τον χορό της βροχής και του κρύου για να θέλει ο χώρος περισσότερα btu ώστε να μην σβήνει;

Επεξ/σία από thn
  • Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, guzel είπε

Προς guzel αλλα και αλλους... Ρε παιδια ή πειτε τα σε pm ή γραφτε σαν να σας διαβαζει καποιος για πρωτη φορα. Guzel νομιζεις θυμαμαι σε ποιο κλιματιστικο αναφερεσαι. Αν ειναι παντως κινεζοφασον τοτε τα 130 watt το κοβω να ειναι και η standby καταναλωση και εσυ νομιζεις οτι ινβερταρει😝 (πλακα κανω)

Δημοσ.

Πριν δυο χρονια κοιταζα Amber αλλα ηταν ακριβο (24αρι νομιζω). Καλο δεν εχει βγει αυτο? Καπου 1400€ ειχε και τελικα πηρα το shorai το 22αρι στα 1150€ (μιλαμε πριν 2 χρονια). Παντως στα spec τα ειχε ολα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Curtis76 είπε

Πριν δυο χρονια το κοιταζα αλλα ηταν ακριβο (24αρι νομιζω). Καλο δεν εχει βγει αυτο?

Και εγώ το κοίταζα λόγω διβαθμιου συμπιεστή.

Δυστυχώς δεν ξέρουμε αν είναι καλό γιατί δεν έχει πει κάποιος κάτι για αυτό.

Έχει κάποια κοινά στοιχεία με kuro και nemesis που για το τελευταίο ξέρουμε ότι έχει πολύ υψηλά ελάχιστα watts. Δεν είναι 2βαθμια όμως . Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι.

Δημοσ.

Φίλε @guzel κάτι σε έχει πιάσει σήμερα, για αρχΗ ο  πρώτος που πήρε το daikin 25 atxήμουν εγώ και έχω ανεβάσει αρκετές μετρήσεις και καλοκαίρι και χειμώνα. 2 εβδομάδες Πριν ανέβασα μέτρηση που δείχνει πάρα πολύ καλή λειτουργία inverter καθώς ένα ολόκληρο βράδυ δούλευε στα 160watt χωρίς καν να σβήσει , μιλάμε για ένα μηχάνημα που κόστισε 400 ευρώ -50 δώροεπιταγη - την εγκατάσταση. Ένα πραγματικά όμορφο μηχανήμα γερό με καλά υλικά και αθόρυβη λειτουργία. Όση το έχουν εδώ μέσα λένε τα καλύτερα. Και εγώ και ο @liakjim μπορούμε να συγκρίνουμε με κινεζοφασον ίδιας τιμης και οι διαφορές είναι τεράστιες. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Και εγώ το κοίταζα λόγω διβαθμιου συμπιεστή.

Δυστυχώς δεν ξέρουμε αν είναι καλό γιατί δεν έχει πει κάποιος κάτι για αυτό.

Έχει κάποια κοινά στοιχεία με kuro και nemesis που για το τελευταίο ξέρουμε ότι έχει πολύ υψηλά ελάχιστα watts. Δεν είναι 2βαθμια όμως . Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι.

Κοιτα ως διβαθμιο λογικα παραγει το ιδιο θερμικο αποτελεσμα στις λιγο πανω απο τις μσες στροφες του συμπιεστη. Λογικα πρεπει να πεφτει πολυ χαμηλα σε στοφες-καταναλωση.

Δημοσ.

Ρε guzel δεν βοηθάς κανένα πιστεύω ρίξε στροφές όπως το τοσιμπα είναι κρίμα για το νήμα και για εσένα που έχεις βοηθήσει τόσο κόσμο να επιλέξει σωστά κλιματιστικό

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Curtis76 είπε

Κοιτα ως διβαθμιο λογικα παραγει το ιδιο θερμικο αποτελεσμα στις λιγο πανω απο τις μσες στροφες του συμπιεστη. Λογικα πρεπει να πεφτει πολυ χαμηλα σε στοφες-καταναλωση.

Δεν πιστεύω ότι θα πέφτει χαμηλά σε κατανάλωση. Ο διβαθμιος του δίνει πλεονέκτημα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Πάει μέχρι -30. Είχα βρει και το capacity table και ήταν πραγματικά εντυπωσιακά αναίσθητο στα πολλά μείον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το midea αρνείται πεισματικά να λειτουργήσει στην 3 σκάλα φαν ..κανω μερικα τεστ να δω την αλλαγή θερμοκρασίας που διαβάζει και στην 3 σκάλα δεν παει..για λιγο δουλεύει στην 3η και ξανά πέφτει στην 2 η ,ακούγεται πεντακάθαρα ..τι ειναι αυτο τωρα ? Θέλω σοβαρές απαντήσεις τύπου κινεζική πατέντα υψηλής τεχνολογίας αποφυγής υπερθέρμανσης ή υποθερμανσης του χώρου 😂 εξ 12 ,ες18-19 ζητ 21

οχι σε auto ,manual ταχύτητες 

Επεξ/σία από ΘοδωρήςΚαρπούζης
Δημοσ.

Α και κάτι άλλο ο συνδιασμός τζακιού με a/c (σε όχι κοντινή απόσταση ) δημιουργεί κάποιο πρόβλημα πχ κάπνισμα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, smav82 είπε

Α και κάτι άλλο ο συνδιασμός τζακιού με a/c (σε όχι κοντινή απόσταση ) δημιουργεί κάποιο πρόβλημα πχ κάπνισμα.

Με τα νεα μετρα, το τζακι πρεπει να το βαλεις σε ανοικτο χωρο

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Curtis76 είπε

Με τα νεα μετρα, το τζακι πρεπει να το βαλεις σε ανοικτο χωρο

Δεν κατάλαβα... Έχω σε ένα χώρο το τζάκι και στο διπλανό το ac , θα έχω κάποιο πρόβλημα με κάπνισμα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, smav82 είπε

Δεν κατάλαβα... Έχω σε ένα χώρο το τζάκι και στο διπλανό το ac , θα έχω κάποιο πρόβλημα με κάπνισμα. 

Δεν έχει λειτουργία για τζάκι το Daikin? 😂 Κατα τ' αλλά γιατί είναι στάσιμη έτσι;

Toshiba: Ρύθμιση Fire Place για την ομαλή και αποτελεσματικότερη λειτουργία της μονάδας όταν αυτή έχει εγκατασταθεί κοντά στο τζάκι

Νομίζω λειτουργία για τζάκι έχουν και τα toyotomi... Πόσο πίσω πλέον; Τς Τς Τς ... Να φωνάζεις τον @liakjim να διώχνει τον καπνό 

Επεξ/σία από guzel
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, guzel είπε

Δεν έχει λειτουργία για τζάκι το Daikin? 😂 Κατα τ' αλλά γιατί είναι στάσιμη έτσι;

Toshiba: Ρύθμιση Fire Place για την ομαλή και αποτελεσματικότερη λειτουργία της μονάδας όταν αυτή έχει εγκατασταθεί κοντά στο τζάκι

ελα ετοιμασου 

image.png.d895a0a4619c2866a56703bea0185d1f.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...