Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Προσεξα οτι το Daikin εχει την εισαγωγη αερα απο πανω.

Εγω θελω να το κολλησω οσο ποιο κοντα μπορω στο οριζοντιο δοκαρι του δωματιου.

Το δοκαρι βγαινει απο τον τοιχο 13 ποντους οποτε και να το κολλησω δεν θα εχει προβλημα με την εισαγωγη αερα.

Ομως ολα τα κλιματιστικα θελουν ενα κενο για να "κρεμαστουν " πανω στην βαση αυτο ποσο θελει;

5.5εκ λέει από ταβάνι όμως, οπότε θα είσαι οκ στο δοκάρι. Μην το κολλήσεις τελείως όμως, αν θέλεις να κάνεις service πως θα βγει το πλαστικό; https://www.daikin.gr/content/dam/document-library/installation-manuals/opt-and-acc/split/ATXC-B_ARXC-B_2P553315-1-DAIKIN SIESTA_Installation manual.pdf

Screenshot.png.486fe02faab39ef9576e829e24c16a11.png

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Το δοκαρι βγαινει απο τον τοιχο 13 ποντους οποτε και να το κολλησω δεν θα εχει προβλημα με την εισαγωγη αερα.

Ομως ολα τα κλιματιστικα θελουν ενα κενο για να "κρεμαστουν " πανω στην βαση αυτο ποσο θελει;

- Γιατί δεν πηγαίνεις σε κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα, κοντά στην περιοχή σου με φωτογραφία του χώρου στο κινητό, και να πάρεις ουσιαστική απάντηση είτε από κάποιον ψυκτικό μηχανικό είτε από μηχανολόγο; Τα περισσότερα από αυτά τα καταστήματα έχουν σχεδόν πάντα υπάλληλο ή ιδιοκτήτη με μια από αυτές τις ειδικότητες.

- Δεν θα πας για να αγοράσεις εδώ και τώρα, θα τους εξηγήσεις από την αρχή ότι χρειάζεσαι ενημέρωση για να λάβεις σε λίγες μέρες την οριστική απόφαση. Δωρεάν είναι!

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, dimostr είπε

Κοίταξα το κουτί από το δικό μου και λέει Μαλαισία είχα βάλει και φωτογραφία όταν το παρέλαβα από Κωτσόβολο γιατί ήταν εισαγωγή από Βουλγαρία 

28 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ε τότε δεν θυμάμαι καλά.

IMG-20191212-132448-1.jpg

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο ποτε πλεον δεν ειναι Γιαπωνεζικα; Πχ αυτο εδω στο κουτι γραφει japan ftxg25ev1bs

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Παιρνεις τηλ τη Daikin. Τους ρωτας. Ισως χρειαστει να τους στειλεις φωτο. Σε ενα τεταρτο εχεις απαντηση.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Απο ποτε πλεον δεν ειναι Γιαπωνεζικα; Πχ αυτο εδω στο κουτι γραφει japan ftxg25ev1bs

Από τότε που $$$$$$$

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ποιο κουτι?

Δημοσ.

Το εχει βαλει ενας σφραγισμενο στο κουτι 400 που φυσικα ειναι πολλα για 5 ετων μοντελο με 410 υγρο αλλα ελεγα μπας και αξιζει για 300 ετσι να με παρει οικονομικα να σουταρω και της κρβατοκαμαρας το 24 ετων μηνσουσβησει.

1 λεπτό πριν, rbx1000 είπε

Ποιο κουτι?

Σε αγγελια το εχω δει.

97d1c36c3e2a61579f2262445101147b69d096dc

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Το εχει βαλει ενας σφραγισμενο στο κουτι 400 που φυσικα ειναι πολλα για 5 ετων μοντελο με 410 υγρο αλλα ελεγα μπας και αξιζει για 300 ετσι να με παρει οικονομικα να σουταρω και της κρβατοκαμαρας το 24 ετων μηνσουσβησει.

Σε αγγελια το εχω δει.

https://www.daikin.eu/content/dam/document-library/catalogues/ac/split/ftxg-e-s/FTXG-E RXG-E_EPLEL07-003_Catalogues_Greek.pdf

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Αξιζει να το παρει κανεις 300 οταν εχει το 410 υγρο και φυσικα παπαλα εγγυηση;

Θα μου πεις με 130 συν αγορασεις καινουριο μοντελο αλλα αυτα τα 130 με βοηθανε να αλλαξω δυο 24 ετων κλιματιστικα και οχι ενα μονο.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Σε αγγελια το εχω δει.

Προσωπικά δεν θα αγόραζα μεταχειρισμένο κλιματιστικό εκτός εγγύησης.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε

Αξιζει να το παρει κανεις 300 οταν εχει το 410 υγρο και φυσικα παπαλα εγγυηση;

Θα μου πεις με 130 συν αγορασεις καινουριο μοντελο αλλα αυτα τα 130 με βοηθανε να αλλαξω δυο 24 ετων κλιματιστικα και οχι ενα μονο.

Εγω θα επαιρνα καινουριο και θα ειχα και το πλεονεκτημα των δοσεων.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

Προσωπικά δεν θα αγόραζα μεταχειρισμένο κλιματιστικό εκτός εγγύησης.

Ειναι καινουριο σφραγισμενο οπως γραφει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, rbx1000 είπε

Εγω θα επαιρνα καινουριο και θα ειχα και το πλεονεκτημα των δοσεων.

Αγοραζω παντα μετρητα να εχω το κεφαλι μου ησυχο μην τυχει καμια στραβη.

Μόλις τώρα, liakjim είπε

Εκτός εγγύησης.

Ναι αυτο το εχω γραψει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...