Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CorumD είπε

Εδω μιλαμε με στοιχεια, ενας σημαντικος αριθμος απο ατομων στο φορουμ εχουν μετρησει toyotomi και σε ολες τις περιπτωσεις δεν αποδιδουν οικονομικα ουτε ινβερταρουν σωστα, αλλα εσυ δηλωνεις ευχαριστημένος...οκ...συνεχισε με toyotomi, τι να σου πω; 

Αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι υπαρχει η προκαταληψη του ονοματος. Το ιδιο αρνητικο στοιχειο αν το κανει τογιο λεμε αβιαστα οτι φταιει το τογιο. Αν το κανει γιαπωνεζικο ψαχνουμε να βρουμε τι φταιει επειδη αποκλειεται να φταιει το μηχανημα.  Οταν με το καλο μου ερθει και το Daikin και θα εχω μετρο συγκρισης θα επανελθω και μακαρι να ειναι τοσο καλυτερο απο το Kuro που να με κανει να κραζω κι εγω την Τογιοτομι.

• Like 3
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια σε κλιματιστικο 24000btu morris αναβει ξεκιναει και μετα απο λιγο σταματαει για μιση ωρα και μετα ξαναδουλευει για λιγο και μετα παλι το ιδιο. υπαρχει εξηγηση για αυτο? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rbx1000 είπε

Αρα τις κριτικες τις ακυρωνεις.

Κι εγω εχω προσωπικη εμπειρια απο Τογιο και εδω και 1.5 χρονο δεν εχω βρει λογο να το αλλαξω. Αυτο απο μονο του δε λεει κατι.

Το καλυτερο ονομα εταιρειας δεν εξασφαλιζει την καλυτερη εμπειρια χρησης ουτε καλυτερο after sales support.

Εσύ τώρα νομίζεις ότι έχεις κλιματιστικό; Κερνάω καφέ σπίτι μου να καταλάβεις πως λειτουργούν τα σωστά κλιματιστικά 😁 

Θα δεις ότι μετά θα πετάξεις το δικό σου από το μπαλκόνι!

4 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε

παιδια σε κλιματιστικο 24000btu morris αναβει ξεκιναει και μετα απο λιγο σταματαει για μιση ωρα και μετα ξαναδουλευει για λιγο και μετα παλι το ιδιο. υπαρχει εξηγηση για αυτο? 

Φυσικά. Είναι inverter Γ διαλογής. Σωστά λειτουργεί.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, guzel είπε

Εσύ τώρα νομίζεις ότι έχεις κλιματιστικό; Κερνάω καφέ σπίτι μου να καταλάβεις πως λειτουργούν τα σωστά κλιματιστικά 😁 

Φυσικά. Είναι inverter Γ διαλογής. Σωστά λειτουργεί.

δηλαδή τώρα λες ότι να το πετάξω πριν κλείσει χρόνο? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vasilissouvlaki είπε

δηλαδή τώρα λες ότι να το πετάξω πριν κλείσει χρόνο? 

Για αρχή πάρε την αντιπροσωπεία και πες τους ότι δεν λειτουργεί σαν inverter. Για inverter στο πούλησαν;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, guzel είπε

Ασε εσυ ειπαμε : Αλεφαντος.

Κατό φορές τους τα 'χω πει, κατό φορές, Τογιοτόμι ερκοντισια δεν υπάρχουν, σχολάσανε αυτά, σχολάσανε, με τις περσίδες, τα τέτοια, τα γουαφάι, πάνε αυτά τώρα, ποιο Τογιοτόμι; ΠΟΙΟ ΤΟΓΙΟΤΟΜΙ;  Ερκοντίσιο Τογιοτόμι δεν υπάρχει, ξεχασέ το, τελειώσανε αυτά τα ερκοντίσια, παγκοσμίως, γκουμούτσες, 20 λεπτά και σβήνουν, μέχρι να αρχινίσει να ιβερτάρει, το Τοσιμπα έχει πάει 120 βατ πέντε φορές και φεύγει για την έχτη, πού πας; Πού πας; Εδώ ο Γκιουζελ σου μιλάει, ποιος σου μιλάει, τα κινεζοφασόνια όλα, η Ιβετορ οι προφέσορες;

Αυτά ξέρεις για τι είναι; Αυτά είναι να τα επάρεις να τα πας σε ενα ιγλου στην Αλασκα στους εσκιμώους να τους πεις τσακώστε τα να τα βαλετε να ιβερταρουν στα 6 κιλοβατ.  Θα σκάσετε ρε, ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ , χειμώνα  με Τογοτομι. Τοσιμπα εδώ, ωραία, αέρινα, δυνατά, σε πάω γω ν' αγοράσεις, να γίνεις μάγκας, ΜΑΓΚΑΣ, που μου 'χετε μάθει όλοι στα έτσι, στα αυτά, τι λέτε ρε; ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ; Τραβήξτε και μια μπαλαντέζα απο τα λιγνιτορυχεία της ΔΕΗ γιατι μολις ερθει ο λογαριασμος Τοσιμπα θα λετε και θα κλαιτε. ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ! Εδω ο Γκιουζελ σου μιλαει, μαθε κλιματισμο απο τον αρχοντα!

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε

Για inverter στο πούλησαν.....

Θα σου πουν τα γνωστά: να το δουλεύεις στους 25 βαθμούς, ότι είναι μεγάλο/μικρό για το χώρο σου, για τις καταναλώσεις θα σου πουν να περιμένεις να ζεσταθούν τα ντουβαρια και άλλα πολλά....

Εσύ επεμεινε ότι θέλεις να το δουλεύεις στους 21-22 και ζητά τους να σου εξηγήσουν πώς πήρε τα Α+++ που γράφουν... 

Ο στόχος σου είναι να τους πείσεις να το ξηλώσουν και να πάρεις πίσω τα χρήματα που έδωσες και να τα επενδύσεις σε πραγματικό inverter 

Καλή δύναμη!!

2 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Ασε εσυ ειπαμε : Αλεφαντος.

Κατό φορές τους τα 'χω πει, κατό φορές, Τογιοτόμι ερκοντισια δεν υπάρχουν, σχολάσανε αυτά, σχολάσανε, με τις περσίδες, τα τέτοια, τα γουαφάι, πάνε αυτά τώρα, ποιο Τογιοτόμι; ΠΟΙΟ ΤΟΓΙΟΤΟΜΙ;  Ερκοντίσιο Τογιοτόμι δεν υπάρχει, ξεχασέ το, τελειώσανε αυτά τα ερκοντίσια, παγκοσμίως, γκουμούτσες, 20 λεπτά και σβήνουν, μέχρι να αρχινίσει να ιβερτάρει, το Τοσιμπα έχει πάει 120 βατ πέντε φορές και φεύγει για την έχτη, πού πας; Πού πας; Εδώ ο Γκιουζελ σου μιλάει, ποιος σου μιλάει, τα κινεζοφασόνια όλα, η Ιβετορ οι προφέσορες;

Αυτά ξέρεις για τι είναι; Αυτά είναι να τα επάρεις να τα πας σε ενα ιγλου στην Αλασκα στους εσκιμώους να τους πεις τσακώστε τα να τα βαλετε να ιβερταρουν στα 6 κιλοβατ.  Θα σκάσετε ρε, ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ , χειμώνα  με Τογοτομι. Τοσιμπα εδώ, ωραία, αέρινα, δυνατά, σε πάω γω ν' αγοράσεις, να γίνεις μάγκας, ΜΑΓΚΑΣ, που μου 'χετε μάθει όλοι στα έτσι, στα αυτά, τι λέτε ρε; ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ; Τραβήξτε και μια μπαλαντέζα απο τα λιγνιτορυχεία της ΔΕΗ γιατι μολις ερθει ο λογαριασμος Τοσιμπα θα λετε και θα κλαιτε. ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ! Εδω ο Γκιουζελ σου μιλαει, μαθε κλιματισμο απο τον αρχοντα!

Καλά να δω τι θα λες όταν μπει το Daikin (που δε τα έχω σε εκτίμηση προσωπικά, αλλά η διαφορά θα είναι χαοτική)

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, guzel είπε

Καλά να δω τι θα λες όταν μπει το Daikin (που δε τα έχω σε εκτίμηση προσωπικά, αλλά η διαφορά θα είναι χαοτική)

Εκτος απο Τοσιμπα ποια εχεις σε εκτιμηση? Ασε ξερω, τα Τοσιμπα.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 6/12/2019 στις 10:06 ΠΜ, m4rk0s είπε

Φιλος, άσχετο με το ερώτημα σου, αλλά πια έκδοση Melcloud έχεις? Εγω με την v1.19.0.8,δεν μπορω να δω κατανάλωση στο LN60, απο android... Βλεπω μόνο το διάγραμμα της πίτας με τα ποσοστά λειτουργίας. Εχεις κάνει κατι στις ρυθμίσεις;

Και εγώ σε iOS την ίδια έχω 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, rbx1000 είπε

Εκτος απο Τοσιμπα ποια εχεις σε εκτιμηση? Ασε ξερω, τα Τοσιμπα.

Έτσι. Μόνο Toshiba shorai!!! Σήμερα δεν έχεις λόγο να δεις κάτι άλλο... Ε π ε ν δ υ σ η απλά

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CorumD είπε

Ακυρωνω κριτικες στο skroutz.gr αλλα οχι εδω στο forum! Επίσης, το θεωρω περιεργο τα Toyotomi να εχουν τοσες πολλες κριτικες...και καλες..ενω βλεπουμε οτι δεν αποδιδουν καλα. Εδω μιλαμε με στοιχεια, ενας σημαντικος αριθμος απο ατομων στο φορουμ εχουν μετρησει toyotomi και σε ολες τις περιπτωσεις δεν αποδιδουν οικονομικα ουτε ινβερταρουν σωστα, αλλα εσυ δηλωνεις ευχαριστημένος...οκ...συνεχισε με toyotomi, τι να σου πω; 

Παντως και εγω Toyotomi εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος !!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billvwrulez είπε

Παντως και εγω Toyotomi εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος !!

Ποιο μοντέλο έχεις φίλε μου; Τι καταναλώσεις έχεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, guzel είπε

Ποιο μοντέλο έχεις φίλε μου; Τι καταναλώσεις έχεις;

Toyotomi Hiro Eco HTN/HTG-712R32

Περυσι ολο το χειμωνα την εβγαλα με το εν λογο air condition ... ουτε πετρελαιο ουτε αεροθερμα ουτε σομπες(αλογονου/λαδιου), το δουλευα ασταματητα περιπου 8 ωρες την ημερα απο Νοεμβριο μεχρι και Μαρτιο και πληρωσα περιπου 300Ε ΔΕΗ για την χρηση του...

Εγω προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος ....

Επεξ/σία από billvwrulez
  • Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, billvwrulez είπε

Toyotomi Hiro Eco HTN/HTG-712R32

Περυσι ολο το χειμωνα την εβγαλα με το εν λογο air condition ... ουτε πετρελαιο ουτε αεροθερμα ουτε σομπες(αλογονου/λαδιου), το δουλευα ασταματητα περιπου 8 ωρες την ημερα απο Νοεμβριο μεχρι και Μαρτιο και πληρωσα περιπου 300Ε ΔΕΗ για την χρηση του...

Εγω προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος ....

Αστο φιλε. Θα σου πει οτι δεν πιανεται επειδη ειναι σπλιτακι και δεν εχεις 18αρι η 24αρι.

Αν του πεις οτι εχεις 18αρι και τη βγαζεις με 300 ευρω τη σεζον θα σου πει οτι αυτος παιρνει επιστροφη απο τη ΔΕΗ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...