Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, marioboni είπε

2.9kw για 10 ώρες λειτουργίας

Περίπου 70 λεπτά του ευρώ αν δεν κάνω λάθος 

Τζάμπα 

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Rnd1978 είπε

Δηλαδή η διάσημη μαύρη λίστα του Κώτσου,μόνο 2 toyotomi έχει,και ένα morris? Πικρα!

Τραγικές προσφορές ως τώρα.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ANTONIO202 είπε

Γεια σας ,

Πριν απο περιπου 1 χρόνο αγορασα το toyotomi kuro 18.000 btu .Αυτα που εχω παρατηρησει ειναι οτι αργει να ανεβασει θερμοκρασια βαση του θερμοστατη που εχω για την θερμανση, στις αρχες χωρις να εχει λειτουργησει πολλες ωρες μου εβγαλε ενα σφαλμα στο οποιο στην αντιπροσωπεια μου ειπαν να κατεβασω την ασφαλεια και να το ξαναβαλω να δουλεψει (ευτυχως δουλεψε).σημερα το εβαλα να δουλεψει  θερμασνη και εκει που δουλευε εκλεισε μονο του.Η γυναικα μου λεει οτι αυτο το εχει ξανακανει.Τελος το πρωτο χειμωνα που το βαλαμε ο λογαριασμος της Δεη ηταν αρκετα υψηλος.Οποιος μπορει να βοηθησει σχετικα επι του θεματος θα το εκτιμουσα.Υπαρχουν θέματα σχετικα με το συγκεκριμενο προιον ?Αφου καποιες φορες σκεφτομαι μηπως ειναι προτιμοτερο να το αλλαξω και να παρω κατι αλλο.

Αν είσαι στην εγγύηση πάρε τηλ αντιπροσωπεία να περάσουν να το δουν . 
Αν έκλεισε απότομα , σαν να του τράβηξες το καλώδιο 99% έχει θέμα με την πλακέτα του . Ή την έξω ή την μέσα αναλόγως απο πού παίρνει τροφοδοσία αυτό το μοντέλο . 

13 ώρες πριν, Lampirakos είπε

Καλησπέρα ομάδα μια ερώτηση θέλω να κάνω ποια πιστεύεται ότι είναι η καλύτερη ρύθμιση ταχύτητας του αέρα σε ένα κλιματιστικό inverter το auto η το high σε ζητούμενη θερμοκρασία 23 παίζει κάποιο ρόλο και στην κατανάλωση;;;

Μικρό ρόλο στην κατανάλωση . Μεταξύ μικρής και μεγάλης σκάλας η διαφορά είναι συνήθως 20 watts . 

Στο auto  θα αποφασίσει μόνο του το κλιματιστικό σε τί  στροφές θα δουλέψει τον ανεμσιτήρα βλέπωντας κυρίως την θερμοκρασία του χώρου και την θερμοκρασία που του ζητάς . Γενικά όσο μεγαλύτερη αυτή η διαφορά τόσο πιο γρήγορα θα γυρίζει ο ανεμιστήρας . Αν π.χ γυρίζεις απο τη δουλειά και είναι κρύο το σπίτι επέλεξε να το ρυθμίσεις στην μεγάλη σκάλα για να πιάσει πιο γρήγορα θερμοκρασία ο χώρος . 

12 ώρες πριν, Rnd1978 είπε

Δηλαδή η διάσημη μαύρη λίστα του Κώτσου,μόνο 2 toyotomi έχει,και ένα morris? Πικρα!

Είναι νωρίς ακόμα . Δεν έχουν κορυφωθεί οι προσφορές . 

10 ώρες πριν, et13 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Θέλω 2+2 με τοποθέτηση των μονάδων σε διαφορετικά μπαλκόνια. Μία εξωτερική 18.000 και μία 27.000 (μάλλον) αν πάω σε multi, αλλιώς 3 Χ 9.000 κι ένα 18.000.

Έχεις κάποια πρόταση;

Άρα 2χ 9άρια  σε μια εξωτερική και 1χ 9αρι + 1χ18άρι σε άλλη μία εξωτερική  ;   Ή μήπως θες 3χ 9αρια σε μία μονάδα εξωτερική και ένα 18άρι  με την δική του μοναδα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Hey123456 είπε

καλημέρα σας αυτό εδώ αξίζει για αγορά σε χώρο εώς 3ο τμ στην Αθήνα?

https://www.public.gr/product/thermansi-klimatismos/air-condition/klimatistika/klimatistiko-fluo-vivo-fas-121-12000-btu-inverter/prod9092533pp/

Αγνωστο κινεζοφασον και με ψυκτικο R410 αντι του καινουργιου R32. Ενας θεος ξερει ποιος το παραγει...ειναι σε καλη τιμη αλλα μαλλον παιζεις λοττο με το αν θα βγει καλο η οχι...βαλε κατι παραπανω και πηγαινε σε κατι καλυτερο...

Επεξ/σία από CorumD
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dare-Devil είπε

Αν είσαι στην εγγύηση πάρε τηλ αντιπροσωπεία να περάσουν να το δουν . 
Αν έκλεισε απότομα , σαν να του τράβηξες το καλώδιο 99% έχει θέμα με την πλακέτα του . Ή την έξω ή την μέσα αναλόγως απο πού παίρνει τροφοδοσία αυτό το μοντέλο . 

Μικρό ρόλο στην κατανάλωση . Μεταξύ μικρής και μεγάλης σκάλας η διαφορά είναι συνήθως 20 watts . 

Στο auto  θα αποφασίσει μόνο του το κλιματιστικό σε τί  στροφές θα δουλέψει τον ανεμσιτήρα βλέπωντας κυρίως την θερμοκρασία του χώρου και την θερμοκρασία που του ζητάς . Γενικά όσο μεγαλύτερη αυτή η διαφορά τόσο πιο γρήγορα θα γυρίζει ο ανεμιστήρας . Αν π.χ γυρίζεις απο τη δουλειά και είναι κρύο το σπίτι επέλεξε να το ρυθμίσεις στην μεγάλη σκάλα για να πιάσει πιο γρήγορα θερμοκρασία ο χώρος . 

Είναι νωρίς ακόμα . Δεν έχουν κορυφωθεί οι προσφορές . 

Άρα 2χ 9άρια  σε μια εξωτερική και 1χ 9αρι + 1χ18άρι σε άλλη μία εξωτερική  ;   Ή μήπως θες 3χ 9αρια σε μία μονάδα εξωτερική και ένα 18άρι  με την δική του μοναδα; 

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΕΣΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΞΑΝΑ .ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ Α/C ΡΩΤΑΩ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΛΗΞΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Εχεις δικιο, ξεχασα ενα ανοιγμα.

Το διορθωσα.

62889894_ac.jpg

ok, όπως καταλαβαίνεις, κανονικά θες 2 μηχανήματα.

Καταλαβαίνω ότι είναι κόστος, οπότε αν και κανονικά θες 12άρι για το σαλόνι, ίσως με ένα λίγο πιο δυνατό να σου πάει και στην κουζίνα αρκεί να το βάλεις στον τοίχο αριστερά ώστε να βλέπει λίγο προς την κουζίνα . 

πχ https://www.mediamarkt.gr/el/product/_fujitsu-asyg14kmta-1213541.html?rbtc=skz|pf|[1213541]||p|skz_product_feed|&sku=1213541&_§ja=tsid:48889&lkws_10719=5d523fcf-5e38-3820-3791-da0f2e15ded8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, CorumD είπε

Αγνωστο κινεζοφασον και με ψυκτικο R410 αντι του καινουργιου R32. Ενας θεος ξερει ποιος το παραγει...ειναι σε καλη τιμη αλλα μαλλον παιζεις λοττο με το αν θα βγει καλο η οχι...βαλε κατι παραπανω και πηγαινε σε κατι καλυτερο...

Ελληνική εταιρεία είναι απο οτι ειδα , με κινεζονοφασόν αλλα Inventor / Juro pro style. Στην σελίδα Public, καποιος εκανε λαθος και έκανε ενα copy paste σήμα Eurovent/κείμενο σε ενα απο τα μηχανήματα Fluo, που δεν ισχύει βέβαια.. (στο κείμενο δίπλα γράφει οτι ειναι απο Mitsubishi), και έχουν πέντε χρονια εγγυηση (και δέκα στον συμπιεστή)

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τιμη ειναι καλη, αλλα νομιζω οτι βαζεις κατι παραπανω και πας σε ενα οικονομικο TCL...

Επεξ/σία από CorumD
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ANTONIO202 είπε

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΕΣΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΞΑΝΑ .ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ Α/C ΡΩΤΑΩ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΛΗΞΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Δε ξέρω που κολλάει το το χειριστήριο κα τα φίλτρα με αυτό το πρόβλημα που αναφέρεις, εκτός και αν δεν καταλαβα κάτι καλά εγω . 

Είπες ότι σβήνει . Δηλαδή νέκρωσε εντελώς σαν να το τράβηξες απο την πρίζα η απενεργοποιήθηκε όπως κάνει όταν πατάς το κουμπί στο χειριστήριο ;

Οι αντιπροσωπείες οποιουδήποτε προϊόντος είναι υποχρεωμένες να σου λύσουν το πρόβλημα σου . Θα αλλάξουν το ελαττωματικό εξάρτημα με καινούριο . Σε περίπτωση όπου η επισκευή κρίνεται ασύμφορη ή δεν μπορεί να επισκευαστεί μόνο τότε είναι υποχρεωμένες να αντικαταστήσουν ένα προϊόν . 

1 ώρα πριν, Rnd1978 είπε

Ελληνική εταιρεία είναι απο οτι ειδα , με κινεζονοφασόν αλλα Inventor / Juro pro style. Στην σελίδα Public, καποιος εκανε λαθος και έκανε ενα copy paste σήμα Eurovent/κείμενο σε ενα απο τα μηχανήματα Fluo, που δεν ισχύει βέβαια.. (στο κείμενο δίπλα γράφει οτι ειναι απο Mitsubishi), και έχουν πέντε χρονια εγγυηση (και δέκα στον συμπιεστή)

Είναι brandname του Εισαγωγέα των Gree στην Ελλάδα  (Nippon Μαυρογένης)  . To θέμα είναι ότι μάλλον δεν πάει καλά ο εισαγωγέας εδώ και το μέλλον της αντιπροσωπείας προβληματίζει . 

Ο ίδιος αντιπρόσωπος εισάγει και κάποια Mitsubishi electric μοντέλα καθώς και AUX  . 

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Δε ξέρω που κολλάει το το χειριστήριο κα τα φίλτρα με αυτό το πρόβλημα που αναφέρεις, εκτός και αν δεν καταλαβα κάτι καλά εγω . 

Είπες ότι σβήνει . Δηλαδή νέκρωσε εντελώς σαν να το τράβηξες απο την πρίζα η απενεργοποιήθηκε όπως κάνει όταν πατάς το κουμπί στο χειριστήριο ;

Οι αντιπροσωπείες οποιουδήποτε προϊόντος είναι υποχρεωμένες να σου λύσουν το πρόβλημα σου . Θα αλλάξουν το ελαττωματικό εξάρτημα με καινούριο . Σε περίπτωση όπου η επισκευή κρίνεται ασύμφορη ή δεν μπορεί να επισκευαστεί μόνο τότε είναι υποχρεωμένες να αντικαταστήσουν ένα προϊόν . 

Είναι brandname του Εισαγωγέα των Gree στην Ελλάδα  (Nippon Μαυρογένης)  . To θέμα είναι ότι μάλλον δεν πάει καλά ο εισαγωγέας εδώ και το μέλλον της αντιπροσωπείας προβληματίζει . 

Ο ίδιος αντιπρόσωπος εισάγει και κάποια Mitsubishi electric μοντέλα καθώς και AUX  . 

Απενεργοποιηθηκε σαν να το εκλεισες απο το κοντρολ.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ANTONIO202 είπε

Απενεργοποιηθηκε σαν να το εκλεισες απο το κοντρολ.

Κακό αυτό. Αν είναι στην εγγύηση, κατευθείαν να έρθει τεχνικός από την αντιπροσωπεία.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Για σαλόνι 15 τ.μ. χρειάζομαι κάτι οικονομικό αλλά, ει δυνατόν, και αξιόπιστο. Έχω δει τα TCL, Cvmore και το Morris του Κωτσόβολου.

https://www.alphaclimagr.gr/product/1409112/tcl-elite-tac-12chsa-xa51-klimatistiko-r32-inverter.html

https://www.alphaclimagr.gr/product/1411025/cvmore-primus-cvprmi-12-cvprmo-12-12-000-inverter.html?ref=bestprice.gr

https://basket.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/187832-morris-wfin35132

Αν έχετε κάποια γνώμη γι' αυτά, θα σας είμαι ευγνώμων αν την αναφέρατε.

Σας ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...