Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως βλέπετε αυτό το προϊόν FUJITSU ASYG14KMTA για ένα χώρο 21 τετραγωνικά . Η μόνη εκτεθειμένη πλευρά είναι η δυτική με τζαμαρία με μονά τζάμια.

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, arisikaria είπε

Πως βλέπετε αυτό το προϊόν FUJITSU ASYG14KMTA για ένα χώρο 21 τετραγωνικά . Η μόνη εκτεθειμένη πλευρά είναι η δυτική με τζαμαρία με μονά τζάμια.

το εχω σε ισογεια αιθουσα 21τμ, δυτικου προσανατολισμου, με μεγαλες, μονες τζαμαριες και υψος 3.15. Δεν ειχε κανενα θεμα να το ψυξει ικανοποιητικα. Γενικα, ενα πολυ καλο μηχάνημα αλλα λιγο ακριβο. Σε αυτα τα χρηματα, εχεις και αλλες επιλογες, εκτος αν το παρεις με εκπτωση, οπως εγω. 

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, SM81 είπε

18αρι για υπνοδωμάτιο?

Καλησπέρα. 18αρι για το σαλόνι και 12αρι για το υπνοδωμάτιο 

16 ώρες πριν, liakjim είπε

Και μάλιστα Toyotomi??? Θα κλάψουν μανούλες. 

Δεν αξίζει η Toyotomi? Πείτε βρε παιδιά τι να πάρω μην την πατήσω. Μου πρότειναν διάφορα όπως inventor, tcl, hicense. Πείτε λοιπόν τι είναι της προκοπής; κάνει καλά τη δουλειά του είναι και οικονομικο; 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, psvctr είπε

Δεν αξίζει η Toyotomi? Πείτε βρε παιδιά τι να πάρω μην την πατήσω. Μου πρότειναν διάφορα όπως inventor, tcl, hicense. Πείτε λοιπόν τι είναι της προκοπής; κάνει καλά τη δουλειά του είναι και οικονομικο; 

Πάρε ένα Daikin και ένα Toshiba για ποικιλία :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, psvctr είπε

Δεν είναι κακά. Αλλά έχουν πολύ μικρή εγγύηση και μέτριους δείκτες απόδοσης.

Από αυτά που έχουμε δει εδώ στο φόρουμ, θα πρότεινα TCL. Τα Morris είναι φασον της TCL, οπότε είναι εξίσου καλά αλλά έχουν τη μισή εγγύηση. Εκτός και αν τα βρεις στον Κωτσόβολο σε πολύ καλή τιμή.

Θα πρότεινα το TCL xa412. Προσοχή στο κόκκινο banner στην TCL Hellas. Καλύτερες τιμές στο bestprice , αρκεί να μην είναι στην κόκκινη λίστα .

Φυσικά είναι και το Daikin .

Πόσα τμ είναι το Υ/δ κ θες 12αρι;

Για τα δύο κλιματιστικά πόσα θα έδινες;

Για το 18αρι θα πρότεινα να μη λυπηθείς την τιμή αγοράς ώστε να πας σε πρωτοκλασάτο μηχάνημα πχ Toshiba shorai premium.

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν είναι κακά. Αλλά έχουν πολύ μικρή εγγύηση και μέτριους δείκτες απόδοσης.

Από αυτά που έχουμε δει εδώ στο φόρουμ, θα πρότεινα TCL. Τα Morris είναι φασον της TCL, οπότε είναι εξίσου καλά αλλά έχουν τη μισή εγγύηση. Εκτός και αν τα βρεις στον Κωτσόβολο σε πολύ καλή τιμή.

Θα πρότεινα το TCL xa412. Προσοχή στο κόκκινο banner στην TCL Hellas. Καλύτερες τιμές στο bestprice , αρκεί να μην είναι στην κόκκινη λίστα .

Φυσικά είναι και το Daikin .

Πόσα τμ είναι το Υ/δ κ θες 12αρι;

Για τα δύο κλιματιστικά πόσα θα έδινες;

Για το 18αρι θα πρότεινα να μη λυπηθείς την τιμή αγοράς ώστε να πας σε πρωτοκλασάτο μηχάνημα πχ Toshiba shorai premium.

Τι εννοείς προσοχή στο κόκκινο banner? Συγνώμη αν είναι χαζη ερώτηση αλλά δεν έχω ιδεα.  Το υπνοδωμάτιο είναι στα 18τμ αλλά απέναντι είναι η κουζίνα και ελεγα να βάλω λίγο μεγαλύτερο μπας και χτυπαει και έκει.  Και για τα δύο μπορώ να διαθέσω το ανώτερο 1200€. Από εγγυήσεις μου είπαν ότι inventor και tcl είναι στα δέκα χρόνια. Επίσης ένα κατάστημα μου προτείνει τη hicense. Τι να πω δεν έχω ιδέα ειλικρινά. Το ζητούμενο μου είναι να είναι Μαξ η τιμή και των δύο στα 1200€ να είναι της προκοπής μηχάνημα κάι όσο δυνατόν να καταναλώνει λιγο ρεύμα. Θα χρησιμοποιούνται για κυρία θέρμανση στο σπίτι καθόσον δεν υπάρχει καλοριφέρ. 

17 ώρες πριν, SM81 είπε

18αρι για υπνοδωμάτιο?

Επεξ/σία από psvctr
Δημοσ.
2 ώρες πριν, CorumD είπε

το εχω σε ισογεια αιθουσα 21τμ, δυτικου προσανατολισμου, με μεγαλες, μονες τζαμαριες και υψος 3.15. Δεν ειχε κανενα θεμα να το ψυξει ικανοποιητικα. Γενικα, ενα πολυ καλο μηχάνημα αλλα λιγο ακριβο. Σε αυτα τα χρηματα, εχεις και αλλες επιλογες, εκτος αν το παρεις με εκπτωση, οπως εγω. 

Και για θέρμανση είναι ικανοποιητικό?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, psvctr είπε

Τι εννοείς προσοχή στο κόκκινο banner? Συγνώμη αν είναι χαζη ερώτηση αλλά δεν έχω ιδεα.  Το υπνοδωμάτιο είναι στα 18τμ αλλά απέναντι είναι η κουζίνα και ελεγα να βάλω λίγο μεγαλύτερο μπας και χτυπαει και έκει.  Και για τα δύο μπορώ να διαθέσω το ανώτερο 1200€. Από εγγυήσεις μου είπαν ότι inventor και tcl είναι στα δέκα χρόνια. Επίσης ένα κατάστημα μου προτείνει τη hicense. Τι να πω δεν έχω ιδέα ειλικρινά. Το ζητούμενο μου είναι να είναι Μαξ η τιμή και των δύο στα 1200€ να είναι της προκοπής μηχάνημα κάι όσο δυνατόν να καταναλώνει λιγο ρεύμα. Θα χρησιμοποιούνται για κυρία θέρμανση στο σπίτι καθόσον δεν υπάρχει καλοριφέρ. 

Εδώ τι εννοεί; ότι εμείς χρεωνομαστε τη μεταφορά;; αλήθεια τώρα; δεν θα ήθελα να ξέρω τι πόσο λοιπόν θα ζητήσει για επισκευή!!!! Μήπως τελικά δεν αξίζει κάι τόσο η TCL??? 

IMG_20191116_155749.jpg

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, psvctr είπε

Εδώ τι εννοεί; ότι εμείς χρεωνομαστε τη μεταφορά;; αλήθεια τώρα; δεν θα ήθελα να ξέρω τι πόσο λοιπόν θα ζητήσει για επισκευή!!!! Μήπως τελικά δεν αξίζει κάι τόσο η TCL??? 

IMG_20191116_155749.jpg

επίσης ένα άλλο περίεργο στα πιο πολλά TCL(εκτός από τα πολύ καινούργια μοντέλα) είναι ότι στο ετικετακι στην Θέρμη ζώνη το SCOP που δηλώνουν δεν βγαίνει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, psvctr είπε

https://www.tclgreece.gr/

Αυτό το banner.

01348162e43344900670c0ba7c178386.png

Αν φέρει ο κωτσόβολος, επιδίωξε το 18άρι Shorai premium. 

Επίσης είναι λάθος η λογική με το μικρό. Δεν μπορείς να καλύψεις άλλον χώρο. Καλύτερα 9άρι. 

Ένα Daikin siesta είναι ταμάμ.

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.

Θυμάστε τα 154W του Daikin?

Πέτυχα το Carrier να στρέφει πραγματικά πολύ αργά ο ανεμιστήρας της εξωτερικής. Λες; (φαντάστηκα). 

Κοιτάω watts :

0-02-05-56304ada41260d65955ca97a35b173b79d1c14b5c7ea34f366891ce60d2f24db_e3675d8f.jpg.92f930f8212255006ed57bf6a9301ab4.jpg

Και θερμοκρασία :

0-02-05-490747a298f859ec239ac30d4dd1035c8a5d128bcee899c4e5a5557c9da10d27_3174ca2d.jpg.089317542497c73c34ddd758aaacd848.jpg

Συνεπώς, το Carrier έχει τα υπερδιπλάσια ελάχιστα watts από το Daikin , παρόλο που είναι και τα 2 9άρια , μόνο και μόνο (όπως έχουμε ξαναπεί) για να βγάλει τουλάχιστον 42C αέρα από τις περσίδες. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

https://www.tclgreece.gr/

Αυτό το banner.

01348162e43344900670c0ba7c178386.png

Αν φέρει ο κωτσόβολος, επιδίωξε το 18άρι Shorai premium. 

Επίσης είναι λάθος η λογική με το μικρό. Δεν μπορείς να καλύψεις άλλον χώρο. Καλύτερα 9άρι. 

Ένα Daikin siesta είναι ταμάμ.

Μονό το ένα που μου λες να πάρω το 18αρι που πρότεινες είναι το διατιθεμενο πόσο και για τα δύο που εγώ λέω! Δεν έχω να δώσω παραπάνω. Οπότε αν σε παρακαλώ μπορείς πρότεινε μου κάτι σε αυτά τα χρήματα. Για TCL δεν με βλέπω με αυτά τα παράλογα που βλέπω. Να πάω μήπως σε hicense? Τα ξέρεις; αν όχι μηπως σε κάποιο inventor? Και αν ναι πιο; υπενθυμίζω μέχρι 1200€ μπορώ να διαθέσω. Ευχαριστώ πολύ!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, psvctr είπε

Μονό το ένα που μου λες να πάρω το 18αρι που πρότεινες είναι το διατιθεμενο πόσο και για τα δύο που εγώ λέω! Δεν έχω να δώσω παραπάνω. Οπότε αν σε παρακαλώ μπορείς πρότεινε μου κάτι σε αυτά τα χρήματα. Για TCL δεν με βλέπω με αυτά τα παράλογα που βλέπω. Να πάω μήπως σε hicense? Τα ξέρεις; αν όχι μηπως σε κάποιο inventor? Και αν ναι πιο; υπενθυμίζω μέχρι 1200€ μπορώ να διαθέσω. Ευχαριστώ πολύ!! 

Ενδιαφέρον είναι και το Haier Tundra Green :) και σαφώς πιο φτηνό..και με 5 χρόνια εγγύηση

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rnd1978 είπε

επίσης ένα άλλο περίεργο στα πιο πολλά TCL(εκτός από τα πολύ καινούργια μοντέλα) είναι ότι στο ετικετακι στην Θέρμη ζώνη το SCOP που δηλώνουν δεν βγαίνει..

Οπότε εντελώς μουφα η TCL?  Έχεις να προτείνεις κάποιο καλύτερο κάι οικονομικο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, psvctr είπε

Οπότε εντελώς μουφα η TCL?  Έχεις να προτείνεις κάποιο καλύτερο κάι οικονομικο?

Όχι δεν μπορώ να πω ότι είναι μουφα.. έχω ακούσει γενικα θετικά πράγματα όπως και εδώ στο forum.. και σε συνδυασμό με την μεγάλη εγγύηση είναι σούπερ. ( Και σε γνωστούς μου που θέλαν κάτι οικονομικό αυτό πρότεινα 18 tcl) και σε λίγο πιο ακριβό το Haier Tundra Green

Επεξ/σία από Rnd1978
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...