Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, giannis925 είπε

Nαι, από την αντιπροσωπεία ήταν ξεκάθαροι στο ότι προς το παρόν δεν διατίθεται πουθενά με ZS-W, άσχετα από το τι αναγράφεται στα sites. Για του λόγου το αληθές, κάλεσα στο παρακάτω :

https://abclima.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=21547&skr_prm=WyI5MWE1NGE4NS01MjgyLTQwY2ItYTY4NS1mZTJkZmY4YzY0Y2MiLDE1NzM4MTc3NTkxOTUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0

το οποίο ενώ αναφέρει ξεκάθαρα "Mitsubishi SRK/SRC 50 ZS-W ", εν τέλει αφότου ζήτησα διευκρίνηση, μου επιβεβαίωσαν πως διατίθεται με την R410 εξωτερική μονάδα ZS-S. Δεν είναι ακραία παραπλανητικό;

Αυτο αφορα  τα μεγαλα Mitsubishi;  Ρωτω γιατι το rcs 25 zs-w που πηρα ειναι οντως το w με R32

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, psvctr είπε

Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι για αγορά 2 κλιματιστικων για το σπίτι διότι δεν έχει θέρμανση! Ένα γιατί το σαλόνι και ένα για το υπνοδωμάτιο!  Για το σαλόνι λέω 18αρι και συγκεκριμένα αυτό https://www.airconenergy.gr/gr/el/products/kuro-wifi-tkn-tkg-635r32-se-10-atokes-doseis?skr_prm=WyI1YmJkYWJhOC01NTNmLTQ0OWEtOTAwNC05NGYzOTRjODAyMDciLDE1NzM4Mzk0MTk5ODIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0                                                                     Και για το υπνοδωμάτιο αυτό.               https://www.airconenergy.gr/gr/el/products/kuro-wifi-tkn-tkg-656r32-se-10-atokes-doseis?skr_prm=WyI1YmJkYWJhOC01NTNmLTQ0OWEtOTAwNC05NGYzOTRjODAyMDciLDE1NzM4Mzk1NzkwMDkseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0                                                                       βέβαια διάβασα για λίγα χρόνια εγγύηση και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζουν. Πείτε μου τις απόψεις οι γνώστες σας παρακαλώ. Τι άλλο μπορώ να βάλω; και οικονομοκοτερο αν γίνεται αλλά να αξίζει καλύ θα είναι. Δεν θέλω να ξεφύγω πολύ πάνω από τα 1200€ και για τα δύο. Θα χρησιμοποιούνται για θέρμανση χειμώνα και για ψύξη καλοκαίρι. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. 

18αρι για υπνοδωμάτιο?

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Να κανω και εγω μια ερωτηση. Εχουμε σε ενα υπνοδωματιο ενα Gree Bora. Εχουμε παρατηρησει οτι σε διαφορες περιπτωσεις αναβοσβηνει στο χειριστηριο η ενδειξη HI. Το καλοκαιρι οταν κλειναμε το a/c και εχθες το βραδυ που το εβαλα να ζεστανει λιγο το δωματιο μολις πατησα την εκκινηση αναβοσβησε.

Στα manual δεν βρηκα κατι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, liakjim είπε

Και μάλιστα Toyotomi??? Θα κλάψουν μανούλες. 

Και για να φτιάξω τον φίλο @guzel δείτε ένα εργαλείο : VRF Toshiba made in Japan.

Screenshot_20191115_214229_com.android.gallery3d.jpg

Screenshot_20191115_214539_com.android.gallery3d.jpg

Επεξ/σία από SM81
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, c-max είπε

Αυτο αφορα  τα μεγαλα Mitsubishi;  Ρωτω γιατι το rcs 25 zs-w που πηρα ειναι οντως το w με R32

Όχι, και τα δικά μου τα 9αρια μου είπαν από το κατάστημα πριν τα παραγγείλω ότι η εξωτερική μονάδα δουλεύει με r410 ενώ η μέσα είναι r32. Τους ρώτησα αν αυτό επηρεάζει τα χαρακτηριστικά που ανέφεραν στο site τους (ενεργειακό ταμπελάκι) και μου είπαν όχι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nsp85 είπε

Όχι, και τα δικά μου τα 9αρια μου είπαν από το κατάστημα πριν τα παραγγείλω ότι η εξωτερική μονάδα δουλεύει με r410 ενώ η μέσα είναι r32. Τους ρώτησα αν αυτό επηρεάζει τα χαρακτηριστικά που ανέφεραν στο site τους (ενεργειακό ταμπελάκι) και μου είπαν όχι.

Δεν υπάρχει αυτό που σου είπαν ή κάτι άλλο κατάλαβες.

Το κύκλωμα είναι ένα. Ή θα έχει r410 ή r32. Το φρεον είναι αποθηκευμένο στην εξωτερική μονάδα άρα αν είχε r410 , τέτοιο έχεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, nsp85 είπε

Δεν σε καταλαβα, τι εννοεις η εξω και η μεσα; Το συστημα εχει η r32 η 410. Στο δικο μου η εξω μοναδα γραφει οτι εχει r32, ειναι ξεκαθαρο

20191115_223036000.jpg

Επεξ/σία από c-max
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

29 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν υπάρχει αυτό που σου είπαν ή κάτι άλλο κατάλαβες.

Το κύκλωμα είναι ένα. Ή θα έχει r410 ή r32. Το φρεον είναι αποθηκευμένο στην εξωτερική μονάδα άρα αν είχε r410 , τέτοιο έχεις.

Ναι δίκιο έχετε. Τα μπέρδεψα. Το μέσα λέει R32/R410A και το έξω R410A. 

11FF5659-F9C0-418C-8152-A9F23434098E.jpeg

Επεξ/σία από nsp85
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nsp85 είπε

Ναι δίκιο έχετε. Τα μπέρδεψα. Το μέσα λέει R32/R410A και το έξω R410A. 

11FF5659-F9C0-418C-8152-A9F23434098E.jpeg

Μπορείς να τραβήξεις φωτογραφία από το ταμπελακι της εξωτερικής;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

Μπορείς να τραβήξεις φωτογραφία από το ταμπελακι της εξωτερικής;

Τράβηξα και δεν την ανεβάζει γιατί ξεπερνά τα 2mb 

Δημοσ.

Γεια σε όλους.

Αν ξέρει κάποιος σχετικά με το θέμα. Για ένα δωμάτιο περίπου 50 τετραγωνικά που θα χρησιμοποιηθεί σαν server room μου προτείνουν κλιματιστικό ντουλάπα από δεύτερο χέρι για λόγους τιμής.  Υπάρχει αντίλογος ότι σε περίπτωση διαρροής φρέον  μπορεί να υπάρχει κίνδυνος για τους ανθρώπους στους χώρους στον όροφο στους εσωτερικούς χώρους.

Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω τι ισχύει για τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει η "Ντουλάπα"  σχετικά με την υγεία των εργαζόμενων ή αν υπάρχουν σχετικοί νόμοι για το ζήτημα.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, nsp85 είπε

Η έξω μονάδα

IMG_2381.JPG

Μα εσυ πηρες το ZS-S. Δες το δικο μου ταμπελακι που λεει ZS-W.  Στην αγορα υπαρχουν και τα δυο μοντελα. Εγω ζητησα συγκεκριμενα το W

20191115_223036000.jpg

Επεξ/σία από c-max
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, javadoc είπε

Γεια σε όλους.

Αν ξέρει κάποιος σχετικά με το θέμα. Για ένα δωμάτιο περίπου 50 τετραγωνικά που θα χρησιμοποιηθεί σαν server room μου προτείνουν κλιματιστικό ντουλάπα από δεύτερο χέρι για λόγους τιμής.  Υπάρχει αντίλογος ότι σε περίπτωση διαρροής φρέον  μπορεί να υπάρχει κίνδυνος για τους ανθρώπους στους χώρους στον όροφο στους εσωτερικούς χώρους.

Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω τι ισχύει για τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει η "Ντουλάπα"  σχετικά με την υγεία των εργαζόμενων ή αν υπάρχουν σχετικοί νόμοι για το ζήτημα.

Ευχαριστώ

1ον , Εξαρτάται πόσους σέρβερ έχεις .

2ον , θες 2 μονάδες και όχι μια, ότι και να είναι αυτές.

Επεξ/σία από SM81
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...