Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

vectorone,

έχω και εγώ έναν αντίστοιχο ήχο από την εξωτερική μονάδα σε 2 inventor (9αρι και 18αρι) που έχω. Είναι από την συμπιεστή από ότι έχω καταλάβει.

Ναι απο τον συμπιεστη ακουγεται, απλα δεν ξερω εαν ειναι φυσιολογικος αυτος ο θορυβος. Περιμενω τελη αυτου του μηνα, με αρχες να ξαναπερασει απο εδω ο ψυκτικος που το εγκατεστησε και οτι μου πει. (Εχεις κινηθει εσυ καπως να δεις τι παιζει με τον ηχο, ή το αφησες ως εχει?)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μου κάνει εντύπωση που δεν σας κάνει απολύτως κανέναν στιγμιαίο θόρυβο..

Εμένα μου κάνει και κατά την εκκίνηση και όταν πιάνει μια θερμοκρασία και ξανά ξεκινάει.

Τι να πω, δεν ξέρω.

Eυχαριστω για την απαντηση σου , τωρα καταλαβα τι ειναι η αντλια κενου. Αν ειχες ετσι μια μικρη γκαρσονιερα για καλοκαιρι τι θα εβαζες ετσι κατι value for money  στα 12btu?

Αν δεν είχα θέμα με τα φράγκα, mitsubishi/toshiba.

Αν είχα θέμα, inventor/midea.

• Like 1

Όσοι έχουν inventor μια ερώτηση, σας κάνει θόρυβο από τις συστολές διαστολές;

Αρκετά επώνυμα κλιματιστικά κάνουν μερικούς θορύβους απο διαστολές συστολές κυρίως στην θέρμανση . Αλλα κλιματιστικά σπάνια άλλα πιο συχνά . Tης Gree το hansol μου κάνει θόρυβο (ελάχιστο θόρυβο) κατα την θέρμανση μέχρι να πιάσουν θερμοκρασία τα πλαστικά  μετά σταματάει .  Ενα gester air που έχω (japan) μου κάνει επίσης .

Εγώ έβαλα πρόσφατα το κορυφαίο της inventor το nemesis το 9αρι στην αδερφή μου . Δεν έχω ακούσει καμία συστολή σε ψύξη . Το δοκίμασα μερικές ώρες .

Είναι φυσιολογικό να ακούς θόρυβο από διαστολές συστολές . Το θέμα είναι να μην είναι συχνό και σπαστικό το φαινόμενο . 

• Like 2

Αρκετά επώνυμα κλιματιστικά κάνουν μερικούς θορύβους απο διαστολές συστολές κυρίως στην θέρμανση . Αλλα κλιματιστικά σπάνια άλλα πιο συχνά . Tης Gree το hansol μου κάνει θόρυβο (ελάχιστο θόρυβο) κατα την θέρμανση μέχρι να πιάσουν θερμοκρασία τα πλαστικά  μετά σταματάει .  Ενα gester air που έχω (japan) μου κάνει επίσης .

Εγώ έβαλα πρόσφατα το κορυφαίο της inventor το nemesis το 9αρι στην αδερφή μου . Δεν έχω ακούσει καμία συστολή σε ψύξη . Το δοκίμασα μερικές ώρες .

Είναι φυσιολογικό να ακούς θόρυβο από διαστολές συστολές . Το θέμα είναι να μην είναι συχνό και σπαστικό το φαινόμενο . 

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Εμένα μου κάνει στην ψύξη (όχι όπως τα προηγούμενα που είχα πριν την αντικατάσταση) όταν ξεκινάει και μετά όταν πιάνει θερμοκρασία και ξανά ξεκινάει.

Ελπίζω στην θέρμανση να μην αλλάξει η κατάσταση.

Καλησπερα παιδια!!Ψαχνω aircondition για το σπιτι το οποιο ειναι ρετιρε και το θελω για ψυξη και για βοηθητικη θερμανση τον χειμωνα(Εχω αεριο).

Μεχρι 400 ευρω υπαρχει κατι αξιολογο?Το σπιτι ειναι 55 τετραγωνικα περιπου!

Ευχαριστω!

Καλησπερα παιδια!!Ψαχνω aircondition για το σπιτι το οποιο ειναι ρετιρε και το θελω για ψυξη και για βοηθητικη θερμανση τον χειμωνα(Εχω αεριο).

Μεχρι 400 ευρω υπαρχει κατι αξιολογο?Το σπιτι ειναι 55 τετραγωνικα περιπου!

Ευχαριστω!

Σου προτεινω αυτο http://www.5050.gr/product_info.php?products_id=42245

Βεβαια με 400ε δεν μπορεις να καλυψεις 55τμ! Το 12αρι με μια σχετικη μονωση αντε μεχρι 35τμ

• Like 1

Καλημέρα. κοίτα δεν θέλω και τρελά πράματα. Ίσα ίσα να κάνει λίγο ψύξη και βοήθεια στην θέρμανση.

Είναι αξιόπιστη αυτή η μάρκα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...