Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, guzel είπε

Τα καθαρόαιμα inverter που μπορούν να διατηρούν τη θερμοκρασία που δίνεις ρίχνοντας παράλληλα την κατανάλωση.

Ακόμα δεν ξέρουμε αν έχει το συγκεκριμένο κλιματιστικό τον κανόνα 42C ..(μιλαμε πάντα για την φάση συντήρηση θερμοκρασίας του χώρου..) εγώ τουλάχιστον δεν κατάλαβα ακόμα κάτι τέτοιο..με ένα μύνημα απο @SM81 θα δούμε αν το έχει.. όσο για ορολογία ίσως είναι λίγο "βαριά" α διαλογής β διαλογής.. Απλά κάποια έχουν τον κανόνα και κάποια δεν τον έχουν.. και είναι αδικο έτσι απλά χωρίς να είμαστε σίγουροι πως παίζει ένα κλιματιστικό να το κρίνουμε και να βγάζουμε τόσο γρήγορα συμπεράσματα..

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Ακόμα δεν ξέρουμε αν έχει το συγκεκριμένο κλιματιστικό τον κανόνα 42C ..(μιλαμε πάντα για την φάση συντήρηση θερμοκρασίας του χώρου..) εγώ τουλάχιστον δεν κατάλαβα ακόμα κάτι τέτοιο.. θα δούμε αν το έχει.. όσο για ορολογία ίσως είναι λίγο "βαριά" α διαλογής β διαλογής.. Απλά κάποια έχουν τον κανόνα και κάποια δεν τον έχουν.. 

Είναι δυνατόν να ζητάει 25, με εσωτερική 24, και να δίνει το κλιματιστικό 41.5; 

Δεν θα έπρεπε να ονομάζεται καν inverter κατ εμέ.

@SM81 βάλε άμεσα μετρητή και θα το διαπιστωσεις. Θα δεις ότι δεν θα μπορεί να κατέβει κάτω από 1000- 1300W... και θα ανοιγοκλείνει 

Επεξ/σία από guzel
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, guzel είπε

Δεν θα έπρεπε να ονομάζεται καν inverter κατ εμέ.

Όταν είναι σε φάση θέρμανσης του χώρου ναι είναι λογικό.. φτάνει σε κάποια θερμοκρασία ταβάνι που έχει ορίσει ο κατασκευαστής (σε σχέση με την επιθυμητή θερμοκρασία) και μετά ενεργοποιείται η φάση συντήρησης,όπου αρχίζει και ρίχνει όσο μπορεί την κατανάλωση για να διατηρήσει την θερμοκρασία. Αν όμως φτάσει,την ξεπεράσει και κλείσει το κλιματιστικό έτσι απλά.. το συζητάμε :)

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, guzel είπε

Fujitsu, Toshiba έχουμε δει και ένα Morris εδώ .. Μιλάω πάντα για >~18.000btus

Το Μόρρις είναι δλδ 'Α διαλογής ? 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, guzel είπε

Inverter β' διαλογής 

Μη ξεκινάς, πλιζ.

1 λεπτό πριν, SM81 είπε

Το Μόρρις είναι δλδ 'Α διαλογής ? 

Το Μόρρις είναι φασόν TCL. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

8 λεπτά πριν, guzel είπε

Οι βαθμοί δεν έχουν σημασία. Αν πχ δίνει πολύ λίγα κυβικά, γιατί να μην έχει 42;

Το θέμα είναι πόσα watts καίει . 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

Οι βαθμοί δεν έχουν σημασία. Αν πχ δίνει πολύ λίγα κυβικά, γιατί να μην έχει 42;

Το θέμα είναι πόσα watts καίει . 

Αν δλδ καίει λίγα watts και βγάζει 44 τότε να υποθέσω θα είναι θαυματουργό μηχάνημα ??? :)

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, SM81 είπε

Πιο συγκεκριμένα ? Να ξέρω για το επόμενο .

Είναι πολύ νωρίς. 

Προσωπικά κατατάσω την Daikin στην αφρόκρεμα των κλιματιστικών. 

Στην τελική μη σε απασχολεί αν θα έχει κανόνα 42C ή όχι. 

Η κατανάλωση προέρχεται από τα scop, seer. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SM81 είπε

Αν δλδ καίει λίγα watts και βγάζει 44 τότε να υποθέσω θα είναι θαυματουργό μηχάνημα ??? :)

Θα πρέπει να διατηρεί τη θερμοκρασία που του δίνεις και όχι να δίνει μόνιμα 42 βαθμούς... Θα το καταλάβεις τον χειμώνα που δεν θα νιώθεις άνετα στον χώρο. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SM81 είπε

Όχι βέβαια. 

Αν αγοράσεις πριζάκι σαν το Blitzwolf, θα δεις πόσο έκαψε στο τέλος της σεζόν. 

Επίσης θα βλέπεις αν κρατάει θερμοκρασία ή προκαλεί περιττές υπερθερμάνσεις. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

Είναι πολύ νωρίς. 

Προσωπικά κατατάσω την Daikin στην αφρόκρεμα των κλιματιστικών. 

Στην τελική μη σε απασχολεί αν θα έχει κανόνα 42C ή όχι. 

Η κατανάλωση προέρχεται από τα scop, seer. 

Καλά εντάξει όχι οτι με απασχολεί είναι η αλήθεια ... Εγώ το χρειάζομαι μόνο κάποια βράδια όταν κλείνιε η θέρμανη στις 10 το βράδυ να διατηρώ για 2 ώρες ακόμα και όταν έχει πολύ κρύο να ξέρω οτι δεν θα τα κακαρώσει. Τίποτα άλλο

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Όχι βέβαια. 

Πέραν της κατανάλωσης πιο βασικό θεωρώ την θερμική άνεση.. Και αν έχει τον κανόνα αυτό απλά δεν θα την έχει... Μια θα ζεστενεται μια θα κρυώνει... Μη τα ξαναλέμε 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, liakjim είπε

Όχι βέβαια. 

Όταν έρθει η ώρα να "εργαστεί" σκληρά σε κρύες μέρες , θα έχω βάλει και το module και τα σχετικά και θα δούμε τι ψάρια πιάνει .

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, SM81 είπε

Καλά εντάξει όχι οτι με απασχολεί είναι η αλήθεια ... Εγώ το χρειάζομαι μόνο κάποια βράδια όταν κλείνιε η θέρμανη στις 10 το βράδυ να διατηρώ για 2 ώρες ακόμα και όταν έχει πολύ κρύο να ξέρω οτι δεν θα τα κακαρώσει. Τίποτα άλλο

Λάθος μηχάνημα πήρες, ένα invertor απ' ότι φαίνεται θα έκανε την ίδια δουλειά και θα είχες και 10 χρόνια εγγύηση...

Κρίμα για την Daikin να συνεχίζει με τον ίδιο χαζοκανονα... Ωστόσο απ' ότι φαίνεται δεν υστερεί μόνο στο λειτουργικό / μηχανικό κομμάτι αλλά και το οπτικό είναι χαλια. Είναι δυνατόν κλιματιστικό 1000 ευρώ να έχει κύκλο εκτυπωμένο πάνω στο πάνελ;; Αν είναι δυνατόν 

κατα τ' άλλα αφρόκρεμα 😂

Επεξ/σία από guzel
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...