Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, free66 είπε

Rnd1978 ( και όποιος άλλος κάτοχος) μήπως θα ήταν εφικτό όποτε μπορέσεις να ανεβάσεις video από εξωτερική σου μονάδα όταν λειτουργεί? (νομίζω ότι κάποιοι κάτοχοι έχουν ανεβάσει αλλά δεν μπορώ να τα βρω).

Ναι παιδιά, δεν είναι δυνατός. Το είπα στην αρχή.  Είναι όμως αρκετά οξύς-διαπεραστικός. Και κυρίως ακούγεται ποιο πολύ από την αριστερή πλευρά της μονάδας που δυστυχώς είναι και το τραπέζι (περίπου στο 1,5 μέτρο) που καθόμαστε. Κατανοώ ότι στο video δεν ακούγεται τόσο διαπεραστικός και οξύς  όσο όταν τον ακούς φυσικά. Σας λέω εχθές το βράδυ, καθίσαμε με τη σύζυγο στη βεράντα να πιούμε μία μπύρα (και το είχαμε ανοιχτό ως καινούργιο να δουλέψει λίγο, αλλά και επειδή  τα παιδιά ήταν μέσα και έβλεπαν ταινία) και δεν το αντέξαμε. Αυτό το οξύ και συνεχόμενο ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μετά από λίγο  χτυπούσε κατευθείαν μέσα στο κεφάλι σου. Και φανταστείτε  τις βραδυνές ώρες που έχει περισσότερο ησυχία πόσο παραπάνω ακούγεται. Τέλος πάντων αυτό που θέλω να καταλάβω είναι αν έτσι ακούγεται φυσιολογικά, οπότε δεν γίνεται κάτι. Αν όμως δεν είναι αυτή η φυσιολογική του λειτουργία να δω τι μπορώ να κάνω για να λυθεί το πρόβλημα.

Εμένα δεν κάνει ηηηηηηη... Το μόνο που ακούγεται είναι το φρέον μέσα στις σωληνώσεις.

Μήπως είναι νέα λειτουργία του premium για να διώχνει κουνούπια / μύγες ?

Καλοριζικοοοοοοοοο 

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, free66 είπε

Rnd1978 ( και όποιος άλλος κάτοχος) μήπως θα ήταν εφικτό όποτε μπορέσεις να ανεβάσεις video από εξωτερική σου μονάδα όταν λειτουργεί? (νομίζω ότι κάποιοι κάτοχοι έχουν ανεβάσει αλλά δεν μπορώ να τα βρω).

Ναι παιδιά, δεν είναι δυνατός. Το είπα στην αρχή.  Είναι όμως αρκετά οξύς-διαπεραστικός. Και κυρίως ακούγεται ποιο πολύ από την αριστερή πλευρά της μονάδας που δυστυχώς είναι και το τραπέζι (περίπου στο 1,5 μέτρο) που καθόμαστε. Κατανοώ ότι στο video δεν ακούγεται τόσο διαπεραστικός και οξύς  όσο όταν τον ακούς φυσικά. Σας λέω εχθές το βράδυ, καθίσαμε με τη σύζυγο στη βεράντα να πιούμε μία μπύρα (και το είχαμε ανοιχτό ως καινούργιο να δουλέψει λίγο, αλλά και επειδή  τα παιδιά ήταν μέσα και έβλεπαν ταινία) και δεν το αντέξαμε. Αυτό το οξύ και συνεχόμενο ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μετά από λίγο  χτυπούσε κατευθείαν μέσα στο κεφάλι σου. Και φανταστείτε  τις βραδυνές ώρες που έχει περισσότερο ησυχία πόσο παραπάνω ακούγεται. Τέλος πάντων αυτό που θέλω να καταλάβω είναι αν έτσι ακούγεται φυσιολογικά, οπότε δεν γίνεται κάτι. Αν όμως δεν είναι αυτή η φυσιολογική του λειτουργία να δω τι μπορώ να κάνω για να λυθεί το πρόβλημα.

Σας παίρνει να μπει στο πάτωμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, free66 είπε

Ειχε βάλει ο @guzel στο παρελθόν.. Θέρμανση το έχεις βάλει να δουλεύει? Μήπως είχε πολυ υψηλή θερμοκρασία εξωτερική θερμοκρασία και για αυτο ακουγόταν παραπάνω απο το φυσιολογικό? 

https://streamable.com/9nqtt

https://streamable.com/pxpp1

by DJ @guzel

Και εδω είχε αναφέρει το ίδιο ο @anergos13  και είχε βάλει και αυτος videaki.

Εμενα πάντως μεχρι τώρα δεν με εχει ενοχλήσει ο θόρυβος αυτος (που τον κάνει διακριτικα)

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Ειχε βάλει ο @guzel στο παρελθόν.. Θέρμανση το έχεις βάλει να δουλεύει? Μήπως είχε πολυ υψηλή θερμοκρασία εξωτερική θερμοκρασία και για αυτο ακουγόταν παραπάνω απο το φυσιολογικό? 

https://streamable.com/9nqtt

https://streamable.com/pxpp1

by DJ @guzel

Και εδω είχε αναφέρει το ίδιο ο @anergos13  και είχε βάλει και αυτος videaki.

Εμενα πάντως μεχρι τώρα δεν με εχει ενοχλήσει ο θόρυβος αυτος (που τον κάνει διακριτικα)

και εδώ ψύξη https://streamable.com/s/m4fci/bfwmsa

Δημοσ.

Εμένα δεν κάνει ηηηηηηη... Μήπως είναι νέα λειτουργία του premium για να διώχνει κουνούπια / μύγες ? 😂

Τι να κάνω guzel. Μέσα στο άγχος μου ήθελα να αποτυπώσω το ήχο με ένα γραμμα της αλφαβήτου. Ευχαριστώ για τα καλορίζικα.

Δυστυχώς liakjim. Μου αφήνει πέρασμα 35-40 πόντους. 

Rnd1978 στα Video του guzel ακούγεται αυτός ο υψίσυχνος ήχος με δυσκολία όμως. Νομίζω ότι στo δικό μου video είναι αρκετά ποιο έντονος και οξύς. Φυσικά μπορεί να φταίει και το μέσο εγγραφής. Ας μας πει ο guzel αν ο ήχος της εξωτερικής είναι πράγματι έντονος και οξύς άσχετα αν αυτόν δεν τον πειράζει ή δεν τον ενοχλεί.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, free66 είπε

Ας μας πει ο guzel αν ο ήχος της εξωτερικής είναι πράγματι έντονος και οξύς άσχετα αν αυτόν δεν τον πειράζει ή δεν τον ενοχλεί.

Δες το avatar του guzel και αναρωτησου αν θα πει ποτέ κακό λόγο για το Toshiba.

Εννοείται δεν τον ενοχλεί!!! 😉

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, free66 είπε

Εμένα δεν κάνει ηηηηηηη... Μήπως είναι νέα λειτουργία του premium για να διώχνει κουνούπια / μύγες ? 😂

Τι να κάνω guzel. Μέσα στο άγχος μου ήθελα να αποτυπώσω το ήχο με ένα γραμμα της αλφαβήτου. Ευχαριστώ για τα καλορίζικα.

Rnd1978 στα Video του guzel ακούγεται αυτός ο υψίσυχνος ήχος με δυσκολία όμως. Νομίζω ότι στo δικό μου video είναι αρκετά ποιο έντονος και οξύς. Φυσικά μπορεί να φταίει και το μέσο εγγραφής. Ας μας πει ο guzel αν ο ήχος της εξωτερικής είναι πράγματι έντονος και οξύς άσχετα αν αυτόν δεν τον πειράζει ή δεν τον ενοχλεί.

Εντονος σίγουρα δεν είναι, τουλάχιστον στα δικά μου αυτια. Ότι ένα σφύριγμα υπάρχει είναι δεδομενο, χωρίς ωστόσο να ενοχλεί και προφανώς είναι κατι φυσιολογικό.

Ούτε το δικό σου σφύριγμα με ενοχλεί στα αυτιά μου πάντως.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, free66 είπε

Και στο δικό μου ακούγεται ενας συνεχόμενος υψηλής συχνότητας ήχος, ωστόσο πραγματικά δεν με εχει ενοχλήσει απο τον Φεβρουάριο που το έβαλα το κλιματιστικο μεχρι στιγμής. Ουτε χειμώνα, ούτε καλοκαίρι.. Αντιθέτως του γείτονα το κλιματιστικο ακούγεται πολυ πιο δυνατα, παρα το δικο μου που το έχω ακριβώς δίπλα μου !

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, free66 είπε

Σου βάζω το Fujitsu ASYG24KLCA.

Ίδια τεχνολογία, twin rotary συμπιεστή.

Είναι νύχτα, απόλυτη ησυχία, πολύ ευαίσθητο μικρόφωνο. Έχω κάνει για σύγκριση ήχο με δάκτυλα.

Αν βάλεις ακουστικά θα ακούσεις τον ίδιο ήχο.

ηηηηηηηηηηηηηη που λες και εσύ.

Στην πράξη δεν ενοχλεί καθόλου αλλά αν το είχα στον τοίχο και έκανε αντήχηση, μπορεί να ακουγόταν περισσότερο.

Το θεωρώ φυσιολογικό και ένδειξη της συγκεκριμένης τεχνολογίας.

Δημοσ.

Πράγματι liakjim ακούγεται και χωρίς ακουστικά. Όπως είπα και προηγουμένως δεν είναι μόνο θέμα έντασης αλλά και διαπεραστικότητας  (συγνώμη εάν χρησιμοποιώ αδόκιμους όρους γιατί δεν είμαι γνώστης του ήχου, αλλά νομίζω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω).

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, free66 είπε

Πράγματι liakjim ακούγεται και χωρίς ακουστικά. Όπως είπα και προηγουμένως δεν είναι μόνο θέμα έντασης αλλά και διαπεραστικότητας  (συγνώμη εάν χρησιμοποιώ αδόκιμους όρους γιατί δεν είμαι γνώστης του ήχου, αλλά νομίζω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω).

Ναι καταλαβαίνω. 

Πόσα μέτρα σωλήνες σου έχουν βάλει; 

Οι βάσεις έχουν αντικραδασμικά λάστιχα να πατάει η μονάδα; 

@free66, από το video σου δεν είμαι σίγουρος, αλλά δεν βλέπω λαστιχάκια και πατάει μέταλλο με μέταλλο. 

Κανονικά θα έπρεπε να είναι έτσι :

post-16814-129063009094.jpg

Τώρα περνάει ο ήχος μέσα μέσα από τον τοίχο. 

Αν δεν έχεις , μπορείς να βάλεις μόνος σου, σταδιακά, 2 δεξιά και 2 αριστερά σηκώνοντας την κάθε πλευρά εναλλάξ. Είναι πολύ φθηνά. 

Επίσης έχεις πάνω από 2μέτρα σωλήνα που λέει η Toshiba; 

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά το δοκιμάζω στην ψύξη.   2,5μ σωλήνα.   Με τα αντικραδασμικά πήγε να δημιουργηθεί θέμα αλλά είπα μην σταματήσω(καλός ή κακός) ολόκληρη εγκατάσταση τώρα που έφτασε σχεδόν στο τέλος. 'Οταν είδα ότι δεν βάλανε τους έκανα την παρατήρηση και η απάντηση ήταν ότι έπρεπε να τους ενημερώσω ότι ήθελα για να πάρουν μαζί τους. Είπα πως είναι αυτονόητο ότι πρέπει να μπουν και δεν είναι θέμα πελάτη. Μου λέει ότι τα αντρικραδασμικά που βάζουν όλοι είναι απλά λαστιχάκια και δεν προσφέρουν καμία ασφάλεια.  θέλει ειδικά που κοστίζουν που είναι έτσι και έτσι κλπ και κλπ.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, free66 είπε

Βασικά το δοκιμάζω στην ψύξη.   2,5μ σωλήνα.   Με τα αντικραδασμικά πήγε να δημιουργηθεί θέμα αλλά είπα μην σταματήσω(καλός ή κακός) ολόκληρη εγκατάσταση τώρα που έφτασε σχεδόν στο τέλος. 'Οταν είδα ότι δεν βάλανε τους έκανα την παρατήρηση και η απάντηση ήταν ότι έπρεπε να τους ενημερώσω ότι ήθελα για να πάρουν μαζί τους. Είπα πως είναι αυτονόητο ότι πρέπει να μπουν και δεν είναι θέμα πελάτη. Μου λέει ότι τα αντρικραδασμικά που βάζουν όλοι είναι απλά λαστιχάκια και δεν προσφέρουν καμία ασφάλεια.  θέλει ειδικά που κοστίζουν που είναι έτσι και έτσι κλπ και κλπ.

Αηδίες. Απλά δεν ήθελε να σε εξυπηρετήσει. 

Μπορείς να τα βάλεις μόνος σου ή να στα βάλει κάποιος που ξέρει. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα και απο μένα.

Φρέσκια εγκατάσταση ενός Daikin ATXC60B. Κύρια εντύπωση οτι "φτύνει" τον αέρα στα 10 μέτρα πολύ εύκολα και αθόρυβα. 

Αναμένοντας τα πρώτα κρύα :)  

Screenshot_691.png

Screenshot_692.png

Screenshot_693.png

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SM81 είπε

Καλησπέρα και απο μένα.

Φρέσκια εγκατάσταση ενός Daikin ATXC60B. Κύρια εντύπωση οτι "φτύνει" τον αέρα στα 10 μέτρα πολύ εύκολα και αθόρυβα. 

Αναμένοντας τα πρώτα κρύα :)  

Screenshot_691.png

Screenshot_692.png

Screenshot_693.png

Σούπερ τηλεχειριστήριο,και από εμφάνιση ωραια η εσωτερική μονάδα :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...