Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, free66 είπε

Νομίζω τα κατάφερα με το video. Συγνώμη για τον ήχο και την εικόνα αλλά το κινητό είναι αρκετών ετών και δεν έχω άλλο τρόπο.

https://streamable.com/7iw7j

Φυσιολογικό μου ακούγεται. Βασικά όχι μόνο φυσιολογικό αλλά εξαιρετικό.

Είναι μάλλον αυτό που είπα. Είναι τόσο αθόρυβο, που ακούς τον συμπιεστή.

Ας επιβεβαιώσουν οι κάτοχοι όμως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@free66

Ναι και μένα έχει ενα διακριτικό σαν σφύριγμα,ηχο στην εξωτερικη μονάδα οταν δουλεύει..  (Toshiba Shorai 18k).

Aκου πως έκανε το toyo 856zr https://streamable.com/4nyd8 και μετα πες μου αν εχεις παράπονο  :P

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

Πωωωω και νεκρούς ανασταίνει...

Υποσημείωση αυτο ηταν στα ήσυχα του,στην κανονική λειτουργία.. οχι οταν δούλευε χαμηλα  ο συμπιεστής και μερικές φορές χοροπηδούσε η εξωτερικη μονάδα απο τις δονήσεις.. :P τοτε να δεις φασαρία !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εμενα ακριβώς τον ίδιο συριγμό κάνει στην θέρμανση που το δοκίμασα. Κι εμένα τοποθετημένο στον τοίχο. Στην ψύξη δεν ακούγεται τίποτα. Toshiba Shorai 18 premium. 

Επεξ/σία από nsp85
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Υποσημείωση αυτο ηταν στα ήσυχα του,στην κανονική λειτουργία.. οχι οταν δούλευε χαμηλα  ο συμπιεστής και μερικές φορές χοροπηδούσε η εξωτερικη μονάδα απο τις δονήσεις.. :P τοτε να δεις φασαρία !

Τραγικό.

Και μετά ο κόσμος αναρωτιέται γιατί το toyotomi έχει 800 και το Toshiba 1100.

Ότι πληρώνεις παίρνεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, liakjim είπε

Τραγικό.

Και μετά ο κόσμος αναρωτιέται γιατί το toyotomi έχει 800 και το Toshiba 1100.

Ότι πληρώνεις παίρνεις.

Δεν απαιτω να είναι τοσο αθόρυβο σαν το Toshiba.. αλλα όχι να το ανοιγεις και να ακουγεται σε ολο το τετράγωνο.. "Φοβόμουν" να το ανοίξω καλοκαιρι βράδυ..

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.

Rnd1978 ( και όποιος άλλος κάτοχος) μήπως θα ήταν εφικτό όποτε μπορέσεις να ανεβάσεις video από εξωτερική σου μονάδα όταν λειτουργεί? (νομίζω ότι κάποιοι κάτοχοι έχουν ανεβάσει αλλά δεν μπορώ να τα βρω).

Ναι παιδιά, δεν είναι δυνατός. Το είπα στην αρχή.  Είναι όμως αρκετά οξύς-διαπεραστικός. Και κυρίως ακούγεται ποιο πολύ από την αριστερή πλευρά της μονάδας που δυστυχώς είναι και το τραπέζι (περίπου στο 1,5 μέτρο) που καθόμαστε. Κατανοώ ότι στο video δεν ακούγεται τόσο διαπεραστικός και οξύς  όσο όταν τον ακούς φυσικά. Σας λέω εχθές το βράδυ, καθίσαμε με τη σύζυγο στη βεράντα να πιούμε μία μπύρα (και το είχαμε ανοιχτό ως καινούργιο να δουλέψει λίγο, αλλά και επειδή  τα παιδιά ήταν μέσα και έβλεπαν ταινία) και δεν το αντέξαμε. Αυτό το οξύ και συνεχόμενο ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μετά από λίγο  χτυπούσε κατευθείαν μέσα στο κεφάλι σου. Και φανταστείτε  τις βραδυνές ώρες που έχει περισσότερο ησυχία πόσο παραπάνω ακούγεται. Τέλος πάντων αυτό που θέλω να καταλάβω είναι αν έτσι ακούγεται φυσιολογικά, οπότε δεν γίνεται κάτι. Αν όμως δεν είναι αυτή η φυσιολογική του λειτουργία να δω τι μπορώ να κάνω για να λυθεί το πρόβλημα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, free66 είπε

Rnd1978 ( και όποιος άλλος κάτοχος) μήπως θα ήταν εφικτό όποτε μπορέσεις να ανεβάσεις video από εξωτερική σου μονάδα όταν λειτουργεί? (νομίζω ότι κάποιοι κάτοχοι έχουν ανεβάσει αλλά δεν μπορώ να τα βρω).

Ναι παιδιά, δεν είναι δυνατός. Το είπα στην αρχή.  Είναι όμως αρκετά οξύς-διαπεραστικός. Και κυρίως ακούγεται ποιο πολύ από την αριστερή πλευρά της μονάδας που δυστυχώς είναι και το τραπέζι (περίπου στο 1,5 μέτρο) που καθόμαστε. Κατανοώ ότι στο video δεν ακούγεται τόσο διαπεραστικός και οξύς  όσο όταν τον ακούς φυσικά. Σας λέω εχθές το βράδυ, καθίσαμε με τη σύζυγο στη βεράντα να πιούμε μία μπύρα (και το είχαμε ανοιχτό ως καινούργιο να δουλέψει λίγο, αλλά και επειδή  τα παιδιά ήταν μέσα και έβλεπαν ταινία) και δεν το αντέξαμε. Αυτό το οξύ και συνεχόμενο ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μετά από λίγο  χτυπούσε κατευθείαν μέσα στο κεφάλι σου. Και φανταστείτε  τις βραδυνές ώρες που έχει περισσότερο ησυχία πόσο παραπάνω ακούγεται. Τέλος πάντων αυτό που θέλω να καταλάβω είναι αν έτσι ακούγεται φυσιολογικά, οπότε δεν γίνεται κάτι. Αν όμως δεν είναι αυτή η φυσιολογική του λειτουργία να δω τι μπορώ να κάνω για να λυθεί το πρόβλημα.

Εμένα δεν κάνει ηηηηηηη... Το μόνο που ακούγεται είναι το φρέον μέσα στις σωληνώσεις.

Μήπως είναι νέα λειτουργία του premium για να διώχνει κουνούπια / μύγες ?

Καλοριζικοοοοοοοοο 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, free66 είπε

Σας παίρνει να μπει στο πάτωμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, free66 είπε

Ειχε βάλει ο @guzel στο παρελθόν.. Θέρμανση το έχεις βάλει να δουλεύει? Μήπως είχε πολυ υψηλή θερμοκρασία εξωτερική θερμοκρασία και για αυτο ακουγόταν παραπάνω απο το φυσιολογικό? 

https://streamable.com/9nqtt

https://streamable.com/pxpp1

by DJ @guzel

Και εδω είχε αναφέρει το ίδιο ο @anergos13  και είχε βάλει και αυτος videaki.

Εμενα πάντως μεχρι τώρα δεν με εχει ενοχλήσει ο θόρυβος αυτος (που τον κάνει διακριτικα)

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Ειχε βάλει ο @guzel στο παρελθόν.. Θέρμανση το έχεις βάλει να δουλεύει? Μήπως είχε πολυ υψηλή θερμοκρασία εξωτερική θερμοκρασία και για αυτο ακουγόταν παραπάνω απο το φυσιολογικό? 

https://streamable.com/9nqtt

https://streamable.com/pxpp1

by DJ @guzel

Και εδω είχε αναφέρει το ίδιο ο @anergos13  και είχε βάλει και αυτος videaki.

Εμενα πάντως μεχρι τώρα δεν με εχει ενοχλήσει ο θόρυβος αυτος (που τον κάνει διακριτικα)

και εδώ ψύξη https://streamable.com/s/m4fci/bfwmsa

Δημοσ.

Εμένα δεν κάνει ηηηηηηη... Μήπως είναι νέα λειτουργία του premium για να διώχνει κουνούπια / μύγες ? 😂

Τι να κάνω guzel. Μέσα στο άγχος μου ήθελα να αποτυπώσω το ήχο με ένα γραμμα της αλφαβήτου. Ευχαριστώ για τα καλορίζικα.

Δυστυχώς liakjim. Μου αφήνει πέρασμα 35-40 πόντους. 

Rnd1978 στα Video του guzel ακούγεται αυτός ο υψίσυχνος ήχος με δυσκολία όμως. Νομίζω ότι στo δικό μου video είναι αρκετά ποιο έντονος και οξύς. Φυσικά μπορεί να φταίει και το μέσο εγγραφής. Ας μας πει ο guzel αν ο ήχος της εξωτερικής είναι πράγματι έντονος και οξύς άσχετα αν αυτόν δεν τον πειράζει ή δεν τον ενοχλεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...