Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, liakjim είπε

20190610163426_8d424e9e.jpeg

7 και 5.7 έχει

Εγώ βαρεθεί να σε διορθώνω 🤪

Άκυρο  φίλος ! Αυτή την φορά δε σου έκανα την χάρη !  Για το  Mitsubishi Heavy SRK / SRC 50 ZS-S  Έγγραψα πιο πάνω . 
Δεν μας είπε αν θέλει το W ή το S οπότε αφού για το S βρίσκω όλα τα specs απο Service manual είπα να συγκρίνω αυτό . 
Για το W δεν έχω βρεί έως τώρα αναλυτικά specs και μου κάνει εντύπωση  (αποφεύγω specs απο μαγαζιά για το γνωστό λόγο)

Ποιός διόρθωσε ποιόν ;  (Επιτέλους σε διορθώνω και εγώ :P )

1 ώρα πριν, Eli1967 είπε

ποιος κλιματισμός είναι καλύτερος;

Toshiba Shorai Premium 18 BTU

h

Mitsubishi Heavy SRK / SRC 50 ZS mit R32 18000 BTU

10 λεπτά πριν, liakjim είπε

20190610163426_8d424e9e.jpeg

7 και 5.7 έχει

Εγώ   Έχω βαρεθεί να σε διορθώνω 🤪

Fix it for you with love !!!  :P

Επεξ/σία από Dare-Devil
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Άκυρο  φίλος ! Αυτή την φορά δε σου έκανα την χάρη !  Για το  Mitsubishi Heavy SRK / SRC 50 ZS-S  Έγγραψα πιο πάνω . 
Δεν μας είπε αν θέλει το W ή το S οπότε αφού για το S βρίσκω όλα τα specs απο Service manual είπα να συγκρίνω αυτό . 
Για το W δεν έχω βρεί έως τώρα αναλυτικά specs και μου κάνει εντύπωση  (αποφεύγω specs απο μαγαζιά για το γνωστό λόγο)

Ποιός διόρθωσε ποιόν ;  (Επιτέλους σε διορθώνω και εγώ :P )

Είπε R32.... sorry....🤓

Διόρθωση στο τετράγωνο!

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Eli1967 είπε

Πού σε Σέρρες μπορώ να αγοράσω καλά την Toshiba

Θα πρέπει να ψάξεις πχ σε skroutz, bestprice, Google

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Eli1967 είπε

Πού σε Σέρρες μπορώ να αγοράσω καλά την Toshiba

Μετάφραση: Στις Σέρρες από που μπορώ να βρω και να αγοράσω το Toshiba?

Μόλις τώρα, guzel είπε

Μετάφραση: Στις Σέρρες από που μπορώ να βρω και να αγοράσω το Toshiba?

Μπορείς να κάνεις παραγγελία Κωτσόβολο και να έρθει στο σπίτι σου.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, guzel είπε

Wo kann ich Toshiba in Serres finden und kaufen?

Sie können Kotsovolos bestellen und zu Ihrem Haus kommen.

Δεν το είχαν στην ιστοσελίδα

Δημοσ.

Δεν μπορώ να βρω αν δείχνει θερμοκρασία που εδώ ρυθμίσει στο https://www.tclgreece.gr/product/elite-plus-18chsa-xa412/

Στο 51 δείχνει πως έχει https://www.tclgreece.gr/product/elite-tac-18chsa-xa51/

Κάποια ουσιαστική διαφορα μεταξύ των 2 εκτός του wifi που να δικαιολογεί την διαφορά τιμής δεν βρήκα, εσείς μήπως;

Πόσο να έχει ένα wifi στικάκι για το tcl?

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα πάντως, κανείς δεν χρησιμοποιεί αντλία κενού.. Τουλάχιστον 5 εγκαταστατες που απευθύνθηκα, μου απάντησαν ότι δεν χρειάζεται.. Αν ξέρετε κάποιον, θα με βοηθήσετε πολύ.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, g-e-o είπε

Από ότι κατάλαβα πάντως, κανείς δεν χρησιμοποιεί αντλία κενού.. Τουλάχιστον 5 εγκαταστατες που απευθύνθηκα, μου απάντησαν ότι δεν χρειάζεται.. Αν ξέρετε κάποιον, θα με βοηθήσετε πολύ.. 

Μου κάνει εντύπωση... Ακόμα και συνεργείο του Κωτσόβολου μου είπαν ότι είναι απαραίτητο και δεν το ρισκάρουν. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν χρησιμοποιούν, φθηνή Ειναι και πλέον γρήγορη. Και πες οκ σε όποιον δεν ξέρει το παραβλέπουν και κάνουν το Κινέζο, αφού το ζητάς προσπαθούν να σε πείσουν ότι είναι άχρηστο.

Επεξ/σία από smav82
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, smav82 είπε

Μου κάνει εντύπωση... Ακόμα και συνεργείο του Κωτσόβολου μου είπαν ότι είναι απαραίτητο και δεν το ρισκάρουν. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν χρησιμοποιούν, φθηνή Ειναι και πλέον γρήγορη. Και πες οκ σε όποιον δεν ξέρει το παραβλέπουν και κάνουν το Κινέζο, αφού το ζητάς προσπαθούν να σε πείσουν ότι είναι άχρηστο.

Έχουν μείνει στην παλιά πρακτική ανοίγουν τις βάνες 

Επεξ/σία από dimostr
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, g-e-o είπε

Αθάνατο ελληνικό δαιμόνιο...

4 ώρες πριν, marioboni είπε

Δεν μπορώ να βρω αν δείχνει θερμοκρασία που εδώ ρυθμίσει στο https://www.tclgreece.gr/product/elite-plus-18chsa-xa412/

Στο 51 δείχνει πως έχει https://www.tclgreece.gr/product/elite-tac-18chsa-xa51/

Κάποια ουσιαστική διαφορα μεταξύ των 2 εκτός του wifi που να δικαιολογεί την διαφορά τιμής δεν βρήκα, εσείς μήπως;

Πόσο να έχει ένα wifi στικάκι για το tcl?

Ναι εκτός από το WiFi , δεν εντόπισα άλλη διαφορά.

Στα μικρά ξέρουμε ότι το 412 έχει και κουμπί mute που ρίχνει τον θόρυβο.

Γιατί δεν τους παίρνεις ένα τηλέφωνο να μας πεις και εμάς;

26 λεπτά πριν, smav82 είπε

Εμένα του Κωτσόβολου που ήρθαν, μου είπαν ότι δεν χρειάζεται εκτός και αν ζητήσει ο πελάτης. Βέβαια όταν ρώτησα "και ο κατασκευαστής μ*λάκας είναι που το λέει;" , το ύφος " τι λε ρε μεγάλε, τόσα μηχανήματα έχω βάλει", μου έδωσε την απάντηση. Το αντίστοιχο δικό μου, τον έκανε να τα ρουφήξει όλα μέχρι να καει η αντλία...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έστειλα mail και περιμένω απάντηση για τα tcl

Λίγο βαρέθηκα να περιμένω κάποια προσφορά σε 18 Άρι, βλέπω και τον τοίχο να θέλει βάψιμο εκεί που ήταν το παλιό και ξενερώνω

Παρήγγειλα και μια μπριζα τοίχου να μπει από την αρχή.  BlitzWolf SHP8 και από επάνω ένα apc 

Επεξ/σία από marioboni
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...