Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, liakjim είπε

Θα πρότεινα να πας στο Daikin που έχει καλύτερα πλαστικά (άρα όχι τριγμοί) και σαφώς μεγαλύτερο scop. 

https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/198182-daikin-atxc35b-siesta-sensira

Αξίζει τα έξτρα χρήματα. 

Θα μπορούσες να το περιμένεις για καμιά προσφορά σε Black Friday με έκπτωση ή δωρεάν εγκατάσταση.

Αδερφέ για να λέω ότι το μπάτζετ είνα;ι Μαξ 500 ευρώ υπάρχει λόγος που το λέω.

Τελικά κάποιος να με βοηθήσει για μέχρι 500 από κοτσοβολο;

Η και mediamarkt

Thanks

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Hamurabi είπε

Η και mediamarkt

Thanks

Το βιάζεσαι??

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Hamurabi είπε

Η και mediamarkt

Thanks

Το daikin που σου πρότεινε ο liakjim στην black friday θα πέσει σίγουρα, πιθανόν να δώσουν έκπτωση για άλλη αγορά και δωρεάν εγκατάσταση και το budget θα είναι στα 500.

Τώρα αν βιάζεσαι και δεν μπορείς να περιμένεις ως τότε, διάλεξε κάποιο 12αρι από carrier, midea, inventor, general electric.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Είναι inverter μηχάνημα ή on-off ;
Μπορεί να  έχει χάσει φρέον . 
Τριξίματα έχει ή συντονισμούς;   
Όπως και να χει φέρε έναν ψυκτικό καλό να μετρήσει απόδοση να δει αν θέλει φρέον και να ρίξει μια ματιά μήπως δεν έχει κουμπώσει κάτι καλά στην εγκατάσταση ή μήπως έχει σπάσει τίποτα απο πίσω που κουμπώνει στην βάση της η εσωτερική μονάδα. Δε χρειάζεται να ναι της Kelvinator που δεν νομίζω καν να υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.

Αν το κλιματιστικό είναι inverter θα αυξομειώνει στροφές και θερμοκρασία εξόδου στην θέρμανση . Μερικά κλιματιστικά έχουν περιορισμό να μην πέφτει η θερμοκρασία κάτω απο 42 βαθμούς στην έξοδο άλλα κλιματιστικά για να περιορίζονται καταστάσεις on-off επιτρέπουν να βγει χλιαρός αέρας . Δε ξέρω το κλιματιστικό σου με τί λογική έχει σεταριστεί απο τον κατασκευαστή . 

To Kelvinator είναι inverter....το ειχαμε πάρει από Ράδιο Κορασίδη, παλιά.

...τριξίματα κυρίως, φρέον είχαμε προσθέσει πέρυσι στο τέλος του καλοκαιριού, το χειμώνα καθόλου δεν ζέσταινε...δεν ζέσταινε καθόλου, δεν επρόκειτο για πτώση θερμοκρασίας στην έξοδο.

...δεν νομίζω πως το πρόβλημα είναι το φρέον, αφού στη Ψύξη είναι ακόμη καλό, έβγαλε αυτό το καλοκαίρι αν και τώρα μάλλον θα ήθελε συντήρηση (ή αντικατάσταση) 

Θέλω όμως, αν είναι να το αλλάξω, να πάρω κάποιο που να βγάζει μόνο ζεστό αέρα στην έξοδο, να έχει περιορισμό δλδ στη χαμηλότερη θερμοκρασία που μπορεί να βγάλει στην έξοδο.

...ποιά κλιματιστικά δουλεύουν έτσι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hamurabi είπε

Η και mediamarkt

Thanks

Έχοντας ακούσει το δικό μου Carrier 9αρι και ένα Inventor passion 9αρι στη θέρμανση , όπου τρίζουν, συν το scop που έχει μεγάλη διαφορά υπέρ του Νταικιν και άρα θα αποσβέσεις τα λεφτά σου, δεν έχω κάτι άλλο να σου προτείνω.

Αν μπορείς να περιμένεις, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα παίξει στα 500€ στην black Friday.

Αν δεν μπορείς, κοίτα το midea mission. Αν είναι να πάρεις Κινέζο, ας πάρεις από την πηγή.

Δημοσ.

Προς απανταχού κατόχων shorai ( @Rnd1978 @guzel @anergos13 σίγουρα)

Έχω τραβήξει ένα βίντεο το δικό μου γιατί ακούω πολύ έντονα τον ήχο, μάλλον του μοτέρ που κινεί τους ανεμιστήρες, καθώς και έναν ακόμα σαν χρουτς χρουτς επίσης από τα φαν λογικά.

Σας κάνει το δικό σας κάποιον από αυτούς τους ήχους? Ειδικά αυτόν τον ήχο υψηλών συχνοτήτων όπως κάνουν μερικές κολώνες της ΔΕΗ τον ακούω και με την τηλεόραση σε φυσιολογική ένταση.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, turbakiasss είπε

Έχω τραβήξει ένα βίντεο το δικό μου γιατί ακούω πολύ έντονα τον ήχο, μάλλον του μοτέρ που κινεί τους ανεμιστήρες, καθώς και έναν ακόμα σαν χρουτς χρουτς επίσης από τα φαν λογικά.

Σας κάνει το δικό σας κάποιον από αυτούς τους ήχους? Ειδικά αυτόν τον ήχο υψηλών συχνοτήτων όπως κάνουν μερικές κολώνες της ΔΕΗ τον ακούω και με την τηλεόραση σε φυσιολογική ένταση.

Αυτό με τον ανεμιστήρα το κάνει και το δικό μου αλλά τον άλλον θόρυβο τον πιο οξύ δεν τον ξεχωρίζω στο δικό μου 18αρι εμένα το απλό shorai 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, turbakiasss είπε

Σε ποια σκάλα ανεμιστήρα είναι τώρα; Αν αλλάξεις σκάλα ενταση  του ανεμιστήρα τι κάνει; Αλλάζει ο ήχος; Είναι σαν συντονισμός; Αν ακουμπήσεις το καπάκι του κλιματιστικου σταματάει; Εμένα κάνει ένα ελαφρύ βουητό ο ανεμιστήρας στην χαμηλή 1 σκαλα,τίποτα σοβαρό όμως με τηλεόραση δεν ακούγεται καθολου.. (και όχι σαν το δικό σου,εσένα φαίνεται να ακουγεται έντονα,και ειδικά εκεί που φτάνεις δεξιά στο κλιματιστικό ακούγονται διάφοροι ήχοι) δοκίμασε λίγο ένα videaki με όλες τις σκάλες του ανεμιστήρα.. π.χ. εμένα στο quiet δεν κάνει κιχ τίποτα.. στη 1 ένα διακριτικό βουητό,στην δεύτερη και πάνω μόνο ο αέρας ακούγεται.. 

Στην θέρμανση το έχεις??

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, turbakiasss είπε

Δεν μου φαίνεται φυσιολογικό. Μήπως να μιλαγες με το σέρβις;

Θυμίζει θόρυβο χαλασμένου ρουλεμάν.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alex19871987 είπε

Το βιάζεσαι??

Θανειναι η βασική μου θέρμανση για τα.υπνοδωματια.και έχω δύο μικρά παιδιά.

Οπότε το βιάζομαι δεδομένου ότι σε -3 βδομάδες μπορεί να έχει κρυα.

Μέχρι 500 πιο το καλύτερο ποιοτικά 12αρι; Για υπνοδωμάτιο

10 ώρες πριν, liakjim είπε

Θα πρότεινα να πας στο Daikin που έχει καλύτερα πλαστικά (άρα όχι τριγμοί) και σαφώς μεγαλύτερο scop. 

https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/198182-daikin-atxc35b-siesta-sensira

Αξίζει τα έξτρα χρήματα. 

Θα μπορούσες να το περιμένεις για καμιά προσφορά σε Black Friday με έκπτωση ή δωρεάν εγκατάσταση.

Toyotomi izuru kai hiro δεν αξίζουν;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Hamurabi είπε

Θανειναι η βασική μου θέρμανση για τα.υπνοδωματια.και έχω δύο μικρά παιδιά.

Οπότε το βιάζομαι δεδομένου ότι σε -3 βδομάδες μπορεί να έχει κρυα.

Μέχρι 500 πιο το καλύτερο ποιοτικά 12αρι; Για υπνοδωμάτιο

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_midea-mb-12n8d6-i-mission-wifi-1211228.html?rbtc=skz|pf|[1211228]||p|skz_product_feed|&sku=1211228&_§ja=tsid:48889&lkws_10719=5d8518da-26d1-347c-3877-da0f2e15ded8

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, turbakiasss είπε

Σήμερα μου εγκατέστησαν κι εμένα το shorai premium και δεν ακούω κάποιον θόρυβο. Απλά στο auto είναι δυνατός ο αέρας και σχετικά δυνατός ο θόρυβος αλλα σε λογικά πλαίσια. Βέβαια το δούλεψα μόνο λίγες ώρες για δοκιμή.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...