Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@CorumD πραγματικα πιστευεις πως οι πωλησεις κλιματιστικων στηριζονται στα φορουμ ; ποσοι υποψηφιοι αγοραστες μπαινουν στα φορουμ; δε νομιζω να ναι παραπανω  απο 20-30% και πολυ λεω..αν ηταν ετσι, η toyotomi θα χε χρεωκοπησει λογω φορουμ, αλλα το αντιθετο συμβαινει πουλα αβερτα και μαλιστα εχει φτιαξει τετοιο ονομα στην αγορα, που πολλοι (που δεν ξερουν βεβαια) την υπερασπιζονται για την σουπερ ιαπωνικη εταιρεια, μου χει τυχει σε παρεες δεν το λεω τυχαια..

Μιλας συνεχως για eurovent στα επωνυμα/ποιοτικα μηχανηματα, μη λαμβανοντας υπ οψιν το budget του καθενος..αμα εγω πχ εχω βαρια 350 να δωσω για ενα 9 αρι, τοτε τι μηχανημα θα παρω toshiba;  η θα κοιταξω eurovent σωνει και καλα; θα ψαξω και θα βρω ενα vfm μηχανημα, δινοντας βαρος και στην εγγυηση για να χω το κεφαλι μου ησυχο αφου δεν εχω τη δυνατοτητα να παω σε κορυφαιο. Νομιζω ειναι απλα τα πραγματα..

• Like 2
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, free66 είπε

Όχι δεν είχαν δωρεάν εγκατάσταση. Ήταν το τελευταίο και το πήρα 920 ευρώ.

Καλή τιμή.

Τώρα ψάχνεις.

Δεν υπάρχει κανόνας στις χρεώσεις.

Είναι νεκρή περίοδος και θα βρεις εύκολα.

ΥΓ Μη ξεχνάς στις ερωτήσεις που θα κάνεις να είναι το μήκος της σωλήνας, την απαίτηση εκ μέρους σου για αντλία κενού, απόδειξη υπηρεσίας για την εγγύηση του μηχανήματος και εγγύηση εγκατάστασης ώστε αν χάσει φρεον από ρακόρ να διορθωθεί με δικά τους έξοδα .

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά η κοπέλα από την επίσημη τεχνική υποστήριξη της toshina την comfort team μου απάντησε ότι ελάχιστο μήκος σωλήνα είναι 2,5 μέτρα. Οπότε εάν βάλουμε το ελάχιστο έχουμε :

80 εγκατάσταση συν  2,5μ επί 20ευρώ το μέτρο = 50 ευρώ σωλήνα και 2,5 μέτρα  επί 10 ευρώ το μέτρο η μόνωση άλλα 25 ευρώ. Σύνολο 80+50+25=155 ευρώ καθαρά. Συν φπα 24% 37,20 ευρώ.

Τελικό ελάχιστο κόστος εγκατάστασης από comfort team 192.20 ευρώ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, free66 είπε

Τελικά η κοπέλα από την επίσημη τεχνική υποστήριξη της toshina την comfort team μου απάντησε ότι ελάχιστο μήκος σωλήνα είναι 2,5 μέτρα. Οπότε εάν βάλουμε το ελάχιστο έχουμε :

80 εγκατάσταση συν  2,5μ επί 20ευρώ το μέτρο = 50 ευρώ σωλήνα και 2,5 μέτρα  επί 10 ευρώ το μέτρο η μόνωση άλλα 25 ευρώ. Σύνολο 80+50+25=155 ευρώ καθαρά. Συν φπα 24% 37,20 ευρώ.

Πολύ καλή τιμή 😂

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, free66 είπε

Όχι δεν είχαν δωρεάν εγκατάσταση. Ήταν το τελευταίο και το πήρα 920 ευρώ.

Από τη δική μου εμπειρία και όσο το έψαξα στο κόστος εγκατάστασης συνήθως συμπεριλαμβάνονται μέχρι 2 ή 3 μέτρα σωληνώσεων (π.χ. εγκατάσταση από Κωτσόβολο καλύπτει έως 3, αν ψάξεις στο Διαδίκτυο θα δεις ότι αρκετοί δίνουν μέχρι 2 μέτρα). Αν στα 80 ευρώ δε σου δίνουν και τις σωληνώσεις έως 2 μέτρα (φυσικά και τη μόνωση) θα σου πρότεινα να κοιτάξεις αλλού. Στα 2 μ του ελάχιστου μήκους υπολόγισε ότι τα 0,6 μ.τα έχεις ήδη.

Επίσης, να προσέξεις ότι χρειάζεται σύνδεση της εξωτερικής μονάδας με παροχή ρεύματος (δε γνωρίζω εάν έχεις ξεχωριστή γραμμή) όπως επίσης, στην περίπτωσή μου (και εγώ 18ρι shorai premium), ο ψυκτικός δεν προχώρησε σε σύνδεση με το ρεύμα και κάλεσα ηλεκτρολόγο (σωστά έγινε αυτό). Στον πίνακα χρειάστηκα 16A (σύμφωνα με τον ηλεκτρολόγο), αλλά είναι ανεξάρτητη η γραμμή.

11 λεπτά πριν, liakjim είπε

ΥΓ Μη ξεχνάς στις ερωτήσεις που θα κάνεις να είναι το μήκος της σωλήνας, την απαίτηση εκ μέρους σου για αντλία κενού, απόδειξη υπηρεσίας για την εγγύηση του μηχανήματος και εγγύηση εγκατάστασης ώστε αν χάσει φρεον από ρακόρ να διορθωθεί με δικά τους έξοδα .

Θα πρόσθετα και απόδειξη από τον ηλεκτρολόγο για τη σύνδεση εάν τελικά τον χρειαστεί.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, free66 είπε

Αποκλείεται, κάποιος από τους 2 σας κάτι δεν κατάλαβε καλά. Η τιμή είναι εξωφρενική.

Ίσως οι χρεώσεις είναι από τα 2.5 μέτρα και άνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε το ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο τμήμα στη Toshiba και το έψαξα.

Βρήκα το τηλέφωνο 210 679 6360 το οποίο αφού σε καλώσορίζει στη γραμμή δροσιάς (😂) (το χειμώνα τι θα λέει;) αναφέρει ότι λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 10 (ενδιαφέρον!!!).

Είμαι τώρα στην αναμονή για να πάρω τιμή για συντήρηση...

Comfort Team 

Σύμμαχος για τη δική σας απόλυτη άνεση!

Η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη είναι ο κύριος στόχο μας. Έτσι για την καλύτερη τεχνική υποστήριξη των οικιακών και ημικεντρικών μονάδων δημιουργήσαμε την ομάδα Comfort Team.

Η Comfort Team διαχειρίζεται όλα τα θέματα :

Εγκατάστασης

Συντήρησης

Επισκευής

Εγγύησης

Μετεγκατάστασης

Ανταλλακτικών και Εξαρτημάτων

Η Comfort Team εξασφαλίζει για εσάς : -Ποιοτική εργασία υψηλών προδιαγραφών

-Ταχύτητα εξυπηρέτησης Χαμηλό κόστος εργασιών

-Γνησιότητα ανταλλακτικών Πανελλαδική κάλυψη

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε στη γραμμή Δροσιάς που λειτουργεί από τις 08:00 έως τις 22:00 (εκτός Κυριακής): 801 11 19000 (από σταθερό) ή +30 210 679 6360 (από κινητό)

http://www.toshiba-aircon.gr/after-sales/comfort-team/

Επεξ/σία από guzel
  • Like 2
Δημοσ.

Και όμως liakjim. Ξαναμίλησα προς επιβεβαίωση των τιμών. Το κόστος των 80 ευρώ καθαρά για την εγκατάσταση μπορεί να θεωρηθεί λογικό για toshiba.  Λογικό  δεν είναι να μην δίνουν καθόλου υλικά όπως οι υπόλοιποι. Και το ποιο εξωφρενικό για εμένα είναι η χρέωση 10 ευρώ ανά μέτρο της μόνωσης που δεν το έχω δει εγώ προσωπικά  σε κανέναν.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, guzel είπε

Δε το ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο τμήμα στη Toshiba και το έψαξα.

Βρήκα το τηλέφωνο 210 679 6360 το οποίο αφού σε καλώσορίζει στη γραμμή δροσιάς (😂) (το χειμώνα τι θα λέει;) αναφέρει ότι λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 10 (ενδιαφέρον!!!).

Είμαι τώρα στην αναμονή για να πάρω τιμή για συντήρηση...

Comfort Team 

Σύμμαχος για τη δική σας απόλυτη άνεση!

Η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη είναι ο κύριος στόχο μας. Έτσι για την καλύτερη τεχνική υποστήριξη των οικιακών και ημικεντρικών μονάδων δημιουργήσαμε την ομάδα Comfort Team.

Η Comfort Team διαχειρίζεται όλα τα θέματα :

Εγκατάστασης

Συντήρησης

Επισκευής

Εγγύησης

Μετεγκατάστασης

Ανταλλακτικών και Εξαρτημάτων

Η Comfort Team εξασφαλίζει για εσάς : -Ποιοτική εργασία υψηλών προδιαγραφών

-Ταχύτητα εξυπηρέτησης Χαμηλό κόστος εργασιών

-Γνησιότητα ανταλλακτικών Πανελλαδική κάλυψη

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε στη γραμμή Δροσιάς που λειτουργεί από τις 08:00 έως τις 22:00 (εκτός Κυριακής): 801 11 19000 (από σταθερό) ή +30 210 679 6360 (από κινητό)

http://www.toshiba-aircon.gr/after-sales/comfort-team/

Το νούμερο περιμένουμε με αγωνία !!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, guzel είπε

Κάτσε να δούμε αν το σηκώσουν...ακούω τραγουδάκια 

spacer.png

βλεπω να μενεις απο μπαταρια πρωτα.αχαχαχαχαχα .

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, guzel είπε

Κάτσε να δούμε αν το σηκώσουν...ακούω τραγουδάκια 

spacer.png

Πατήστε 1. Να κανονίσετε ραντεβού για συντήρηση

Πατήστε 2. Να μιλήσετε με τεχνικό

Πατήστε 3.  Για ασθενοφόρο

Δημοσ.

Το σήκωσε ένας ακουγόταν και κόσμος μεσα και μου ζήτησε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας καθώς έχει συστημικό πρόβλημα όπως μου είπε. Του ζήτησα αν μπορεί να μου δώσει ενδεικτικά ένα κόστος για συντήρηση και μου είπε ότι για κόστος δε.μπορει να μου πει καθώς αυτή είναι γραμμή γραμματείας και θα με καλέσουν αύριο να μου πουν. Ο ίδιος ωστόσο μου είπε ότι θα με καλέσει σε λίγο μόλις επανέλθει το σύστημα!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...