Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, turbakiasss είπε

Μην είσαι τόσο σίγουρος. Εγώ πιστεύω το αντίθετο, χωρίς φυσικά να μπορώ να το αποδείξω με απτά στοιχεία. Στο άλλο τοπικ με τους αφυγραντήρες είχε γίνει ένα πολύ δυνατό ξεβράκωμα στον dare με quotes δικών του απόψεων τα οποία έρχονταν σε πλήρη αντίθεση μεταξύ τους αλλά ακολούθησαν την γραμμή inventor στον τρόπο λειτουργίας. Είχε μάλιστα, μετά από αυτό, αρκετό καιρό να γράψει, μέχρι που ξεκινησε πολύ δειλά πάλι την γκρίζα διαφήμιση. Ο λόγος για να απαντήσω και στον @CorumD που ο κόσμος εδώ δεν προτιμάει τα inventor είναι γιατί έχει μάτια, διαβάζει τις κριτικές των υπολοίπων μελών και εμπιστεύεται τα στοιχεία που παραθέτουν τα άλλα μέλη. Εκεί δυστυχώς πονάει η inventor που ποντάρει μόνο στην προώθηση.

Δηλαδή εγώ που υποστηρίζω φανατικά  Toshiba σημαίνει ότι τα εισπράττω ή είμαι υπάλληλος της; 

Ο @Dare-Devil έχει βοηθήσει πολύ κόσμο με την γνώση και την εμπειρία που έχει στον κλιματισμό.

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κοιτάξτε... Ένα μηχάνημα μπορεί να το φτιάχνει το ίδιο εργοστάσιο ν; Είναι ίδιο κατά 80% με ένα άλλο,αλλα να αλλάζει το υπόλοιπο 20% .  Ο inventor τι έχει κάνει; Θα σας πω εγώ . Ο κύριος inventor Ελλάδος ως ( Ασημακοπούλος) χρόνια στον χώρο του κλιματισμού βρήκε ένα καλό εργοστάσιο στην Κίνα το καιρό που έγινε η επανάσταση με τα κινέζικα και ζητήσει να φτιάξουν μηχάνηματα με συγκεκριμένες προδιαγραφές . Ξεκίνησε με αφυγραντήρες και συνέχισε με Κλιματιστικα. Την ποιότητα στα κινέζικα εργοστάσια την καθόριζει ο πελάτης από μια σειρά επιλογών που έχει .η ινβεντορ έχει Κλιματιστικα σε Ελλάδα και Βαλκάνια πάνω από μια δεκαετία οπότε αν χαλαγαν συνέχεια θα ειχε πέσει έξω λόγο ανταλλακτικών όπως επαθε πχ η Rover  που είχε 10 χρόνια εγγύηση από ταμπλό μέχρι μπουλόνι και στην 3ετια όλο το αυτοκίνητο ήθελε αλλαγμα 

Επανέρχομαι λοιπόν. Το φασον κινεζικό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ένα μηχάνημα βγαίνει με 3 διαφορετικά όνομαΤα.  Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα ινβεντορ είναι καλά μηχανήματα αλλά σίγουρα τη σίγουρα θα έρχονται δεύτερα σα κάποιους τομείς με τα κορυφαία της κατηγορίας αλλά εκεί κόλλησε η 10ετης εγγύηση και η σωστή εξυπηρέτηση για να ξέρει καταναλωτής ότι τα λεφτά του δεν πάνε χαμένα.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, free66 είπε

Καλησπέρα παιδιά. Είχα απασχολήσει παλαιότερα το forum για αγορά κλιματιστικού. Πρόκειται για χώρο σαλοκουζίνας 35τ.μ. με διάδρομο 5τ.μ. σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στα νότια προάστια της Αθήνας. Είχα κατασταλάξει προς το Toshiba shorai μετά από συζήτηση εδώ  απλώς ο ενδοιασμός ήταν αν θα με κάλυπτε το 18άρι ή θα έπρεπε να πάω σε μεγαλύτερο. Κάποια προσωπικά θέματα ανέβαλαν την αγορά τότε και τελικά η αγορά έγινε την προηγούμενη εβδομάδα (Toshiba shorai premium 18BTU) και θέλω να ρωτήσω για την εγκατάσταση λόγω ότι είμαι τελείως άσχετος. Η εξωτερική θα τοποθετηθεί ψηλά (τύπου σάντουιτς).

Η εγκατάσταση θα κοστίσει (καθαρά) 80 ευρώ συν  20 ευρώ το μέτρο για σωλήνα και 10 ευρώ για την μόνωση. Και επειδή η κοπέλα στο τηλ. κέντρο που κλίνει τα ραντεβού  δεν γνωρίζει ρωτάω εσάς. Εάν ελάχιστο μήκος σωλήνα είναι π.χ.  2 μέτρα τότε τα υλικά θα κοστίσουν 2μέτρα σωλήνα επί 20 ευρώ σύνολο 40 για σωλήνα και 2 μέτρα επί 10 σύνολο 20 ευρώ η μόνωση. Είναι σωστό.

Καταρχάς συγχαρητήρια για την επιλογή.

Τα κόστη εγκατάστασης ποικίλουν και τις απορίες αυτές θα στις καλύψει ο εκάστοτε εγκαταστατης.

Άλλοι χρεώνουν ταρίφα και άλλοι με το μέτρο.

Να ξέρεις ότι το Toshiba θέλει 2 μέτρα σωλήνες , οπότε τώρα που θα το βάλετε στο ίδιο ύψος θα πρέπει να γίνει κουλούρα από πίσω. Να επιμείνεις στο μήκος.

Θέλουμε εντυπώσεις!!!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, free66 είπε

Καλησπέρα παιδιά. Είχα απασχολήσει παλαιότερα το forum για αγορά κλιματιστικού. Πρόκειται για χώρο σαλοκουζίνας 35τ.μ. με διάδρομο 5τ.μ. σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στα νότια προάστια της Αθήνας. Είχα κατασταλάξει προς το Toshiba shorai μετά από συζήτηση εδώ  απλώς ο ενδοιασμός ήταν αν θα με κάλυπτε το 18άρι ή θα έπρεπε να πάω σε μεγαλύτερο. Κάποια προσωπικά θέματα ανέβαλαν την αγορά τότε και τελικά η αγορά έγινε την προηγούμενη εβδομάδα (Toshiba shorai premium 18BTU) και θέλω να ρωτήσω για την εγκατάσταση λόγω ότι είμαι τελείως άσχετος. Η εξωτερική θα τοποθετηθεί ψηλά (τύπου σάντουιτς).

Η εγκατάσταση θα κοστίσει (καθαρά) 80 ευρώ συν  20 ευρώ το μέτρο για σωλήνα και 10 ευρώ για την μόνωση. Και επειδή η κοπέλα στο τηλ. κέντρο που κλίνει τα ραντεβού  δεν γνωρίζει ρωτάω εσάς. Εάν ελάχιστο μήκος σωλήνα είναι π.χ.  2 μέτρα τότε τα υλικά θα κοστίσουν 2μέτρα σωλήνα επί 20 ευρώ σύνολο 40 για σωλήνα και 2 μέτρα επί 10 σύνολο 20 ευρώ η μόνωση. Είναι σωστό.

Καλώς όρισες στο club. Καλορίζικο!

Εννοείτε θα το βάλεις κατω, αποδίδει καλύτερα και θα μπορείς εύκολα να το καθαρίζεις.

Εμένα είναι 3μ οι σωληνώσεις 

Δημοσ.

Ευχαριστώ liakjim για την απάντηση. Το ξέρω ότι τα κόστη ποικίλουν. Απλώς στην περίπτωσή μου η κοπελιά δεν ξέρει και έτσι δεν  γνωρίζω το βασικό κόστος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, guzel είπε

Δηλαδή εγώ που υποστηρίζω φανατικά  Toshiba σημαίνει ότι τα εισπράττω ή είμαι υπάλληλος της; 

Ο @Dare-Devil έχει βοηθήσει πολύ κόσμο με την γνώση και την εμπειρία που έχει στον κλιματισμό.

Εσύ αυτό το έχεις υπονοήσει για μένα και μάλιστα στέλνοντας pm ότι δουλεύω για την toyotomi επειδή ανέβαζα βίντεο με μικρές καταναλώσεις του συγκεκριμένου κλιματιστικού ..και μάλιστα είπες ότι έκανα και σχόλια υπέρ της toyotomi με άλλο λογαριασμό 

Επεξ/σία από dimostr
Δημοσ.
Μόλις τώρα, free66 είπε

Από Κωτσόβολο η αγορά. Οι τιμές από το επίσημη τεχνική υποστήριξη της toshiba το comfort team.

Φίλε μου στη θέση σου θα πιεζα Κωτσόβολο για δωρεάν εγκατάσταση. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, free66 είπε

Από Κωτσόβολο η αγορά. Οι τιμές από το επίσημη τεχνική υποστήριξη της toshiba το comfort team.

Αν είναι από Κωτσόβολο, σου έχουν δώσει με την αγορά και τις χρεώσεις σε έντυπη μορφή.

7 λεπτά πριν, free66 είπε

Λογικά είναι αυτά

https://www.kotsovolos.gr/site/support360/air-condition/installations-ac/990229--υπηρεσία-εγκατάστασης-κλιματιστικού-16.000-έως-30.000-btu

Δημοσ.

Όχι liaklim δεν έχω. Απλώς μου είπαν εάν θέλω να μου το εγκαταστήσουν οι ίδιοι με χρέωση εάν θυμάμαι καλά 80 ευρώ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, free66 είπε

Όχι liaklim δεν έχω. Απλώς μου είπαν εάν θέλω να μου το εγκαταστήσουν οι ίδιοι με χρέωση εάν θυμάμαι καλά 80 ευρώ.

Σου έβαλα πιο πίσω το λινκ.

Έχεις αγοράσει και την εγκατάσταση από αυτούς; Αν ναι, ότι λέει. Αν όχι πρέπει να βρεις δικό σου με έρευνα αγοράς.

Προσοχή στο :

"Απαιτείται προϋπάρχουσα ηλεκτρολογική γραμμή με καλώδιο 3x2,5μ και ασφάλεια 20Α. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει εγκατεστημένη γραμμή παροχής ρεύματος, οι εργασίες πρέπει να γίνουν από αδειούχο ηλεκτρολόγο."

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, guzel είπε

Εντελώς άστοχη η ερώτηση σου όπως και το σχόλιο για τον dare-devil.

Ξαναδιάβασε αν θες αυτό που έγραψα με προσοχή και ίσως καταλάβεις την διαφορά. Νομίζω δεν έχει νόημα να το αναλύουμε άλλο, ο καθένας κρίνει όλα τα σχόλια  όπως νομίζει και είναι υπεύθυνος των αποφάσεων του. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...