Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, tmgiorgio24 είπε

Wifi module γαι Toshiba shorai έχει πάρει κανείς; από που μπορώ να παραγγείλω; πόσο κάνει; 

Τσούζει η τιμή κάτι που ισχύει γενικότερα και με τα ανταλλακτικά της Toshiba . Πολλές εταιρίες δεν ζητάνε ούτε τα μισά χρήματα για το wi-fi . 

Για 18άρι 22άρι και 24άρι θες το παρακάτω:
https://www.electronica.gr/938405EF.el.aspx

Για 9άρι 12άρι 16άρι αυτό:
https://www.electronica.gr/2221FD86.el.aspx

http://www.toshiba-aircon.gr/products/residential/home-ac-control/

Δημοσ.

Γεια σε ολους,

Εχω εδω και 2 μηνες το TOYOTOMI Izuru 12, φοβερη αποδοση (ψυξη το εχω δοκιμασει), χαμηλη καταναλωση ολα τελεια

Εχω διαπιστωσει ομως οτι δεν βγαζει καθολου νερό εξω το σωληνάκι της εσωτερικης μοναδας.

Ειναι παρα πολυ περιεργο. Δεν μου σταζει η εσωτερικη μοναδα, μια χαρα ψυξη βγαζει, δεν σχηματιζεται παγος αναμεσα στα στοιχεια της εσωτερικης μοναδα.

Που στο καλο παει το νερο😱Το παρατηρω εδω και μερες το σωληνακι δεν βγαζει καθολου νερο. Τίποτα απο νερο εξω να βγαινει απο το σωληνακι αλλα ταυτόχρονα απο λειτουργία μια χαρα.

Θυμαμαι ενα samsung που ειχα παλιοτερα εβγαζε αρκετα νερό.

Ιδεες παρακαλω!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dark_Sage είπε

Γεια σε ολους,

Εχω εδω και 2 μηνες το TOYOTOMI Izuru 12, φοβερη αποδοση (ψυξη το εχω δοκιμασει), χαμηλη καταναλωση ολα τελεια

Εχω διαπιστωσει ομως οτι δεν βγαζει καθολου νερό εξω το σωληνάκι της εσωτερικης μοναδας.

Ειναι παρα πολυ περιεργο. Δεν μου σταζει η εσωτερικη μοναδα, μια χαρα ψυξη βγαζει, δεν σχηματιζεται παγος αναμεσα στα στοιχεια της εσωτερικης μοναδα.

Που στο καλο παει το νερο😱Το παρατηρω εδω και μερες το σωληνακι δεν βγαζει καθολου νερο. Τίποτα απο νερο εξω να βγαινει απο το σωληνακι αλλα ταυτόχρονα απο λειτουργία μια χαρα.

Ιδεες παρακαλω!

Είναι αλήθεια περίεργο;; Πόσες ώρες συνεχούς λειτουργίας έχει κάνει; υπάρχει μετρητής κατανάλωσης; γιατί πχ θεωρώ αν ανοίγει και κλείνει συνέχεια δεν προλαβαίνει να υγρόποιήσει... Σκέψεις για κάνω.. Επίσης έχεις φυσήξει το σωληνάκι;; 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Dark_Sage είπε

Γεια σε ολους,

Ιδεες παρακαλω!

Ούτε το Fujitsu που έχω βγάζει. Και είναι και 24αρι.

Αντίθετα το 9αρι το Carrier , ξεσκίζεται. Όλα λίμπα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το δουλευω αρκετα αυτους τους 2μηνες. Εχει δουλεψει πανω απο 120 ωρες για πλακα.

Οταν το βαζω δουλευει αρκετα δλδ το βαζω στους 24 βαθμους. Το περιεργο ειναι πως δεν βλεπω νερο εξω οπως σας ειπα.

Δεν ειμαι σιγουρος αν εχω δει κ ποτε τωρα που το σκεφτομαι. Διαρροη μεσα στην εσωτερικη μοναδα τίποτα.

Επισης κατι που με εχει θορυβήσει ειναι πως εχει αρχισει εδω και καποιες μερες οταν το πρωτοανοιγω να βγαζει μια ασχημη μυρωδια μουχλας. Μετα απο λίγο φεύγει. Επισης οταν μετα απο χρηση το βαλω σε eco mode τοτε παλι μυριζει ετσι. Οπως ειπα το κλιματιστικο ειναι 2 μηνων.

Ποτε προλαβε να πιασει μουχλα. Ειμαι σιγουρος πως μεχρι τωρα δεν μυριζε ετσι. Το μονο που εκανα προσφατα και νομιζω πως απο τοτε ξεκινησε να το κανει ειναι οτι εβγαλα και με νερο επλυνα τα φιλτρα (τα οποια φυσικα τα αφησα να στεγνωσουν στον ηλιο)

Επισης του εχω ενεργοποιημενη την επιλογη οταν το κλεινω να λειτουργει για λιγο ο ανεμιστηρας για να βγαζει την υγρασια που εχει μαζεψει απο μεσα. Αρα δεν θα επρεπε να εχω θεμα με μουχλα ειδικα στους 2 μηνες.

Επεξ/σία από Dark_Sage
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dark_Sage είπε

το δουλευω αρκετα αυτους τους 2μηνες. Εχει δουλεψει πανω απο 120 ωρες για πλακα.

Οταν το βαζω δουλευει αρκετα δλδ το βαζω στους 24 βαθμους. Το περιεργο ειναι πως δεν βλεπω νερο εξω οπως σας ειπα.

Δεν ειμαι σιγουρος αν εχω δει κ ποτε τωρα που το σκεφτομαι. Διαρροη μεσα στην εσωτερικη μοναδα τίποτα.

Επισης κατι που με εχει θορυβήσει ειναι πως εχει αρχισει εδω και καποιες μερες οταν το πρωτοανοιγω να βγαζει μια ασχημη μυρωδια μουχλας. Μετα απο λίγο φεύγει. Επισης οταν μετα απο χρηση το βαλω σε eco mode τοτε παλι μυριζει ετσι. Οπως ειπα το κλιματιστικο ειναι 2 μηνων.

Ποτε προλαβε να πιασει μουχλα. Ειμαι σιγουρος πως μεχρι τωρα δεν μυριζε ετσι. Το μονο που εκανα προσφατα και νομιζω πως απο τοτε ξεκινησε να το κανει ειναι οτι εβγαλα και με νερο επλυνα τα φιλτρα (τα οποια φυσικα τα αφησα να στεγνωσουν στον ηλιο)

Επισης του εχω ενεργοποιημενη την επιλογη οταν το κλεινω να λειτουργει για λιγο ο ανεμιστηρας για να βγαζει την υγρασια που εχει μαζεψει απο μεσα. Αρα δεν θα επρεπε να εχω θεμα με μουχλα ειδικα στους 2 μηνες.

Είναι αλφαδιασμενο;

Επίσης υπάρχει η πιθανότητα, να μην έγινε η τρύπα στον τοίχο με τη σωστή μικρή κλίση προς τα κάτω.

Αν όλα αυτά έχουν γίνει σωστά, απλά θα πρέπει να τηρείς την ρουτίνα με τον ανεμιστήρα σε λειτουργία για κάποια ώρα μετά το κλείσιμο που και που.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Dark_Sage είπε

24 και να μην εβγαλε καθόλου νερό δεν ακούγεται φυσιολογικό. Καλύτερα να πάρεις το service από Δευτέρα .. 🤐

Τα φίλτρα όλοι με νερό τα πλένουμε.. Εγώ βάζω και ντετολ 

Επεξ/σία από guzel
  • Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Dark_Sage είπε

Γεια σε ολους,

Ιδεες παρακαλω!

Αν έχεις καποια υγρασία στο χώρο, βάλτο στην αφυγρανση για κάποια ώρα,πρέπει να βγάλει μια ποσότητα νερού..

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, liakjim είπε

Είναι αλφαδιασμενο;

Επίσης υπάρχει η πιθανότητα, να μην έγινε η τρύπα στον τοίχο με τη σωστή μικρή κλίση προς τα κάτω.

Αν όλα αυτά έχουν γίνει σωστά, απλά θα πρέπει να τηρείς την ρουτίνα με τον ανεμιστήρα σε λειτουργία για κάποια ώρα μετά το κλείσιμο που και που.

ναι μια χαλα αλφαδι και με κατηφορικη κλιση οι σωληνωσεις οπως πρεπει.

Αυτο που λες με τη ρουτινα το κανει μονο του το κλιματιστικο

4 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Αν έχεις καποια υγρασία στο χώρο, βάλτο στην αφυγρανση για κάποια ώρα,πρέπει να βγάλει μια ποσότητα νερού..

μα στη  ψυξη δεν δουλευει By default και η αφυγρανση? ειμαι 99% οτι αυτο ισχυει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Dark_Sage είπε

ναι μια χαλα αλφαδι και με κατηφορικη κλιση οι σωληνωσεις οπως πρεπει.

Αυτο που λες με τη ρουτινα το κανει μονο του το κλιματιστικο

μα στη  ψυξη δεν δουλευει By default και η αφυγρανση? ειμαι 99% οτι αυτο ισχυει

Ναι κάνει και αφυγρανση παράλληλα με την ψύξη.(αν ευνοούν οι συνθήκες)

Αλλά αν το βάλεις καθαρά αφυγρανση,θα δουλέψει με σκοπό την αφυγρανση  και όχι την ψύξη και λογικά πρέπει να βγάλει νερό έξω.. (θα παίξει χαμηλά ο εσωτερικός ανεμιστήρας,όπως και ο συμπιεστής θα παίξει όσο χρειάζεται για αφυγρανση)  

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Rnd1978 είπε

Ναι κάνει και αφυγρανση παράλληλα με την ψύξη.(αν ευνοούν οι συνθήκες)

Αλλά αν το βάλεις καθαρά αφυγρανση,θα δουλέψει με σκοπό την αφυγρανση  και όχι την ψύξη και λογικά πρέπει να βγάλει νερό έξω.. (θα παίξει χαμηλά ο εσωτερικός ανεμιστήρας,όπως και ο συμπιεστής θα παίξει όσο χρειάζεται για αφυγρανση) 

Θα το δοκιμασω και αυτο

Το θεμα ειναι 2 μηνες με ψυξη το νερο που παει? δεν βγαζει δλδ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...