Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, LeGendGR είπε

Καλησπέρα! Ερώτηση θέλω να βάλω κλιματιστικό για θέρμανση έχω καταλήξει σε inventor premium οποια πρόταση δέκτη...Το πρόβλημα είναι δεν μπορώ να αποφασίσω 18αρι η 24αρι. Ο χώρος είναι 38 τετραγωνικά  ενιαίος αν ανοίξω να πάει και στο μπάνιο +5. Το σπίτι είναι χαμηλοταβανο 2.5 μέτρα βόρεια Ελλάδα στα 300 μέτρα υψόμετρο,Δηλαδή βλέπουμε και μείον. Το σπίτι έχει δίπλα τζάμια άλλα Όχι κάποια μόνωση αν και είναι καλυμένο. Θα φτάσει το 18αρι η θα ειμαι πολύ οριακά στα κρύα;;;

24αρι βάλε να είσαι καλυμμένος.

Δημοσ.

Παιδιά μπηκα το πρωί στο δωματίο και δείτε τι βρήκα στο πάτωμα.

PANASONIC.jpg

Πανασόνικ αγορασμένο ΚΑΙ εγκατεστημένο πέρσυ απο Κοτσώβολο.
Πήρα τηλέφωνο τους λέω το και το και μου λένε πρέπει να γίνει χρέωση τεχνικού να έρθει να το δεί και μετά να δούμε τι κόστος έχει το ανταλλακτικό.

Τι διάολο, ειναι δυνατόν στην εγγύηση πάνω να γίνει τέτοια ζημια και να μου πουλάνε τρέλα;
Που να απευθυνθώ ;

• Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sokos1 είπε

PANASONIC.jpg

Πήρα τηλέφωνο τους λέω το και το και μου λένε πρέπει να γίνει χρέωση τεχνικού να έρθει να το δεί και μετά να δούμε τι κόστος έχει το ανταλλακτικό.

Τι διάολο, ειναι δυνατόν στην εγγύηση πάνω να γίνει τέτοια ζημια και να μου πουλάνε τρέλα;
Που να απευθυνθώ ;

Υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα;

ΥΓ Τραγική λίγο η βλάβη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε συνέχεια της εγκατάστασης του κλιματιστικού, επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και κατέγραψαν τα παράπονά μου. Τους ανέφερα, επίσης, ότι προκάλεσαν ζημιές στον εξωτερικό τοίχο (τις οποίες διαπίστωσα μόνος μου) και μου ζήτησαν φωτογραφίες τις οποίες θα στείλω. Μέχρι στιγμής έχουν δείξει ενδιαφέρον, ενώ  θα με ενημερώσουν για την εξέλιξη μόλις τους στείλω τις φωτογραφίες.

Επίσης, η συνδεσμολογία της εσωτερικής μονάδας (από όσα μου είπε ο ηλεκτρολόγος) ήταν λανθασμένη και την ξαναέκανε ο ίδιος (το κλιματιστικό μέχρι εκείνη τη στιγμή δε λειτουργούσε μετά τη σύνδεση της εξωτερικής μονάδας).

Τώρα, στα του κλιματιστικού, επιτέλους λειτουργεί και νιώθω μεγάλη ικανοποίηση για την επιλογή μου. Χωρίς να δοκιμάσω πολλές ρυθμίσεις, το έβαλα στην ψύξη με εξωτερική 28 και ζητούμενη 23, και άκουγα λίγο τον αέρα στην εσωτερική μονάδα, ενώ η εξωτερική δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου. Από τριγμούς και άλλους θορύβους τόσο η εσωτερική όσο και η εξωτερική μονάδα κανέναν, πέρα από τη ροή του αέρα τίποτα.

Αφού έπιασε την θερμοκρασία μετά από περίπου 20=25 λεπτά είναι αθόρυβο, καθώς βρίσκομαι περίπου 5 μέτρα μακρυά και πρέπει να επικεντρωθώ για να καταφέρω να το ακούσω. Μένει να κάνω κάποια στιγμή και μετρήσεις για να δω την κατανάλωση.

Το τηλεκοντρολ φανταστικό.

Επεξ/σία από bobadil
  • Like 3
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, sokos1 είπε

PANASONIC.jpg

Που να απευθυνθώ ;

Sorry αλλά κλαίω από τα γέλια βλέποντας την εικόνα και την απάντηση της αντιπροσωπείας 😂 

τραγικοί..

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, liakjim είπε

Υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα;

ΥΓ Τραγική λίγο η βλάβη

Δυστυχώς δεν υπάρχει απότι καταλάβα στο τηλέφωνο οταν πήρα την Ιντερτέκ, λέει ειναι εισαγωγές του Κοτσώβολου αυτά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sokos1 είπε

Δυστυχώς δεν υπάρχει απότι καταλάβα στο τηλέφωνο οταν πήρα την Ιντερτέκ, λέει ειναι εισαγωγές του Κοτσώβολου αυτά.

Μμμμμ, έμπλεξες.

Θα πρέπει να διαβάσεις τους όρους εγγύησης.

Για να στα λένε αυτά, θα πρέπει να προβλέπονται . Αν όχι , γράφεις email.

Κρίμα για την Panasonic να έχει τέτοια εικόνα. Βλάβες μπορεί να συμβούν και στις καλύτερες εταιρείες αλλά κάτι τόσο χαζό θυμίζει αστοχίες σε πλαστικά της LG ( ή Samsung δεν θυμάμαι). 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, italos17 είπε

Παιδιά καλησπέρα. Έχουμε εικόνα για τα κλιματιστικά της aquathermal? Βρίσκω ενα εξαιρετικο 18αρι στο leroy κ σκεφτομαι σοβαρά να ενδώσω....   https://www.leroymerlin.gr/gr/klimatismos/klimatistika-air-condition/toihou/klimatistiko-inverter-aqua-thermal-aures-18000-btuh-62288324/

Να ενδώσεις να δούμε τι λέει, γράφει και 10 χρόνια εγγύηση , βρήκε τον ανταγωνιστή της η inventor!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχολια για το MIRAI PLUS μετα απο μια μερα χρησης.

- Πολυ ωραιο design με ομορφο λευκο led που ρυθμιζεται.

- Πολυ αθορυβη λειτουργια...στην χαμηλη δεν ακους τιποτα.

- Βγαζει εναν γλυκο αερα...δυσκολο να το περιγραψω..δεν υπαρχει η αισθηση ψυξης...αλλα δεν ζεσταινεσαι. 

- Χρειαζεται να το βαλω 23 βαθμους διοτι στους 24/25 δεν εχει ψυξη αρκετη.

- Το κοντρολ λιγο μικρο.

- Ο κομπρεσσορας πολυ αθορυβος.

- Ινβερταρει συνεχως, δεν φαινεται να κλεινει ο κομπρεσσορας

Γενικα, ενα πολυ ραφιναρισμενο μηχανημα που δροσίζει το δωματιο γλυκα αντι να το ψυχει. Η καταναλωση παιζει μεταξυ 260-320. 

Και ενα μικρο βιντεο(πολυ προχειρο γιατι βιαζομουν και δεν το ξαναγυρισα...καλυτερο βιντεο συντομα!) Δεν ακουτε τιποτα γιατι κομπρεσσορας/εσωτερικο ειναι αθορυβα....

Επεξ/σία από CorumD
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, liakjim είπε

Μμμμμ, έμπλεξες.

Θα πρέπει να διαβάσεις τους όρους εγγύησης.

Για να στα λένε αυτά, θα πρέπει να προβλέπονται . Αν όχι , γράφεις email.

Κρίμα για την Panasonic να έχει τέτοια εικόνα. Βλάβες μπορεί να συμβούν και στις καλύτερες εταιρείες αλλά κάτι τόσο χαζό θυμίζει αστοχίες σε πλαστικά της LG ( ή Samsung δεν θυμάμαι). 

Οι δύο περιπτώσεις που έγιναν κομματάκια τα πλαστικά ήταν σε LG μοντέλα καινούρια . Για samsung δεν έχω ακούσει κάτι ανάλογο . 

4 ώρες πριν, sokos1 είπε

PANASONIC.jpg

Που να απευθυνθώ ;

Θα σου πώ γιατί δεν σε καλύπτουν . Κάτι τέτοιο για να συμβεί έτσι απλά απο μόνο του είναι απίθανο (ή σχεδόν απίθανο ) . Το πιθανότερο είναι κάποιος να το έπαιξε ταρζάν και να έσπασε τις περσίδες (είσαι σίγουρος ότι δεν το έκανε κάποιος απο την οικογένεια και ντρέπεται να το πεί ; Μπαίνει καθαρίστρια μέσα στο σπίτι σου ;  )  . Οπότε αδυνατούν να πιστέψουν ότι έγινε έτσι απλά . Αποψή μου .  
Όπως βλέπω πρέπει να έχει δύο περσίδες και μάλλον η μεγάλη δεν σου έσπασε αλλα ξεκούμπωσε . Βλέπω ότι απο τα αριστερά της περσίδας ο πλαστικός πίρος δεν έσπασε . Απο τα δεξιά δεν φαίνεται στην φωτογραφία αλλά αν δεν έχει σπάσει δεν έχει κανένα πρόβλημα . Τουλάχιστον έσωσες την μία περσίδα . 

Λύγισέ την ελαφρώς και βάλε τους πίρους στις αντίστοιχες τρύπες . 

Επεξ/σία από Dare-Devil
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα. Αξιζει τον κοπο να περιμενω μεχρι black friday για ενα 18 αρι που θελω να βαλω στο σαλονι ? ( 32 τμ ) . Με ενδιαφερει να βαλω κατι επωνυμο με εγγυηση , καλη υποστηριξη και εγκατασταση ( που ειναι λαχειο απο οτι εχω καταλαβει ).

Εχω βρει αυτο https://www.kokotas.gr/el/eshop/klimatismos/oikiaka-klimatistika/toixou/toshiba-shorai-r32-ras-b16pkvsg-e-ras-16pavsg-e.html

που εχει πολυ καλες κριτικες και ειναι σε προσφορα στον Κοκοτα αλλα ειναι 16 αρι . Στο σαιτ ομως γραφει οτι καλύπτει χώρους 30-35 τμ . Ισχυει ?

Επεξ/σία από ovelix11
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ovelix11 είπε

Καλημερα. Αξιζει τον κοπο να περιμενω μεχρι black friday για ενα 18 αρι που θελω να βαλω στο σαλονι ? ( 32 τμ ) . Με ενδιαφερει να βαλω κατι επωνυμο με εγγυηση , καλη υποστηριξη και εγκατασταση ( που ειναι λαχειο απο οτι εχω καταλαβει ).

Εχω βρει αυτο που εχει πολυ καλες κριτικες και ειναι σε προσφορα στον Κοκοτα αλλα ειναι 16 αρι . Στο σαιτ ομως γραφει οτι καλύπτει χώρους 30-35 τμ . Ισχυει ?

για ποιο μηχανημα μιλας;

Δημοσ.

παιδιά για το fujitsu asyg 18klca υπάρχει λινκ για να δω τις προδιαγραφές ? για να ξέρω τι θα ζητήσω από τον ψυκτικό, π.χ. μέτρα σωλήνα κλπ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...