Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LeGendGR είπε

Η αληθεια ειναι οτι μεχρι εχθες εβλεπα αυτο https://www.skroutz.gr/s/19028323/Mitsubishi-MSZ-MUZ-AP71VG.html μέχρι εχθες είχε 1128 σήμερα τελείωσε η προσφορά από γνωστό κατάστημα. Ο λόγος που δεν το πήρα είναι ότι δεν έχει wifi,  έχει έξτρα 100 ευρο και δεν μπόρεσα να δω σχόλια κάπου αν δουλεύει αξιόλογα...Θα  μου πείτε καλά το wifi κοιτάς γυρίζω 1-3 μεσάνυχτα  απο την δουλειά και θέλω να το ανοίγω πριν πάω σπίτι καθώς όταν γυρίζω θα έχει 14-15 βαθμούς μέσα στο σπίτι... 

Screenshot_20190909-145100_Samsung Internet.jpg

Για 24άρι είσαι   !  7255,41 watts = 24756 btu/h

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Για 24άρι είσαι   !  7255,41 watts = 24756 btu/h

Κατάλαβα ευχαριστώ!

Τα invertor δεν είναι αξιόπιστα; Σίγουρα κατώτερα σε ενεργειακή απόδοση αυτο το κατάλαβα...

Θέλει κάθε χρόνο service για να έχω εγγύηση Γιατι διαβάζω εγγύηση χωρίς προϋποθέσεις στα forum.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, LeGendGR είπε

Κατάλαβα ευχαριστώ!

Τα invertor δεν είναι αξιόπιστα; Σίγουρα κατώτερα σε ενεργειακή απόδοση αυτο το κατάλαβα...

Θέλει κάθε χρόνο service για να έχω εγγύηση Γιατι διαβάζω εγγύηση χωρίς προϋποθέσεις στα forum.

Κινέζικα φασόν. Εγγύηση άνευ όρων 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, LeGendGR είπε

Κατάλαβα ευχαριστώ!

Αξιόπιστα τα θεωρώ . Τουλάχιστον εγώ που έχω και αρκετοί γνωστοί μου που τους έχω προτείνει να πάρουν δεν είχαν κάποιο θέμα.
Απο κει και πέρα δίνουν 10 χρόνια εγγύηση και έχουν σοβαρό after sales οπότε ότι και αν συμβεί θα σε καλύψουν υποδειγματικά .  
Δε χρειάζονται συντηρήσεις για να ισχύει η εγγύηση . 

https://www.inventoraircondition.gr/uploads/warranty/10-years-warranty-premium-GR.pdf

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Αξιόπιστα τα θεωρώ . Τουλάχιστον εγώ που έχω και αρκετοί γνωστοί μου που τους έχω προτείνει να πάρουν δεν είχαν κάποιο θέμα.
Απο κει και πέρα δίνουν 10 χρόνια εγγύηση και έχουν σοβαρό after sales οπότε ότι και αν συμβεί θα σε καλύψουν υποδειγματικά .  
Δε χρειάζονται συντηρήσεις για να ισχύει η εγγύηση . 
Ωραία Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@LeGendGR

δεν ειναι αναγκη να εχει wifi , ουτε το fujitsu εχει που εχω εγω αλλα μπορω να το δουλευω απο αποσταση με αυτο που μου προτεινε ο @liakjim και δουλευει αψογα!

https://www.banggood.com/Broadlink-Black-Bean-Smart-Home-Wifi-Remote-IR-Controller-Universal-Appliances-Smart-Control-p-1049494.html?utm_design=41&utm_source=emarsys&utm_medium=Shipoutinform171129&utm_campaign=trigger-emarsys&utm_content=Winna&sc_src=email_2671705&sc_eh=21a3b3c634b11adc1&sc_llid=14552760&sc_lid=104858042&sc_uid=8dYRzPqHP2

Επεξ/σία από apostolisep3
  • Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, apostolisep3 είπε

@LeGendGR

δεν ειναι αναγκη να εχει wifi , ουτε το fujitsu εχει που εχω εγω αλλα μπορω να το δουλευω απο αποσταση με αυτο που μου προτεινε ο @liakjim και δουλευει αψογα!

https://www.banggood.com/Broadlink-Black-Bean-Smart-Home-Wifi-Remote-IR-Controller-Universal-Appliances-Smart-Control-p-1049494.html?utm_design=41&utm_source=emarsys&utm_medium=Shipoutinform171129&utm_campaign=trigger-emarsys&utm_content=Winna&sc_src=email_2671705&sc_eh=21a3b3c634b11adc1&sc_llid=14552760&sc_lid=104858042&sc_uid=8dYRzPqHP2

Καλή φάση! Αλλά είναι τραγικό για εμένα κορυφαίες εταιρίες σε μοντέλα του  2019 να μην ενσωματώνουν wifi το οποίο είναι πολύ φτηνό πλέον...Στο πατρικό έχουμε ένα Fujitsu 24αρι 20ετων περίπου  σκυλί μαύρο! Μια φορά κατά τύχη το κάναμε service 🤣

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LeGendGR είπε

Η αληθεια ειναι οτι μεχρι εχθες εβλεπα αυτο https://www.skroutz.gr/s/19028323/Mitsubishi-MSZ-MUZ-AP71VG.html μέχρι εχθες είχε 1128 σήμερα τελείωσε η προσφορά από γνωστό κατάστημα. Ο λόγος που δεν το πήρα είναι ότι δεν έχει wifi,  έχει έξτρα 100 ευρο και δεν μπόρεσα να δω σχόλια κάπου αν δουλεύει αξιόλογα...Θα  μου πείτε καλά το wifi κοιτάς γυρίζω 1-3 μεσάνυχτα  απο την δουλειά και θέλω να το ανοίγω πριν πάω σπίτι καθώς όταν γυρίζω θα έχει 14-15 βαθμούς μέσα στο σπίτι... 

Screenshot_20190909-145100_Samsung Internet.jpg

Πάρε και μια γνώμη μηχανικού/ψυκτικού ακόμα. 

Πάντως αν ισχύουν αυτά που υπολόγισες, σου προτείνω αυτό https://www.bestprice.gr/item/2155157418/inventor-nemesis-pro-n2vi32-24wifin2vo32-24.html

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LeGendGR είπε

Είναι πιο δυνατό στην θέρμανση;

Ναι , ανεβαίνει πάνω από 10KW . 

Αυτό σημαίνει ότι στους -5C που θα έχει χάσει 20% :

cbb7514d726b24516bd0950daac3e169.png

θα έχει ακόμα πάνω από τα 7.5KW που χρειάζεσαι. 

Επίσης η εξωτερική μονάδα είναι ζώο , οπότε δεν θα έχεις και αποψύξεις. 

Έχει και wifi που θες. 

Έχει και 10χρόνια εγγύηση. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ναι , ανεβαίνει πάνω από 10KW . 

Αυτό σημαίνει ότι στους -5C που θα έχει χάσει 20% :

cbb7514d726b24516bd0950daac3e169.png

θα έχει ακόμα πάνω από τα 7.5KW που χρειάζεσαι. 

Επίσης η εξωτερική μονάδα είναι ζώο , οπότε δεν θα έχεις και αποψύξεις. 

Έχει και wifi που θες. 

Έχει και 10χρόνια εγγύηση. 

Ωραίο το γράφημα! Καταλαβα θα το δω.

Τώρα που μου το ειπες είδα και το aria πάει 9.44 οπότε σε -5 ειμαι κομπλέ. Λογικά.

Επεξ/σία από LeGendGR
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, HyperTech είπε

Την απάντηση την έδωσες μόνος σου στο ερώτημά σου:

Η διαφορά μεταξύ της μόνιμης εγκατάστασης, με την μονάδα του συμπιεστή σ' εξωτερικό χώρο -που επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα στο ελεύθερο εξωτερικό περιβάλλον- και την εσωτερική μονάδα (fan coil) είναι, ότι η (φορητή) εσωτερική, έχει ενσωματωμένα σε μια συσκευή ΚΑΙ ΤΑ 2!

Οι (αερο)σωλήνες είναι απόλυτα αναγκαίοι και χρησιμεύουν για να οδηγούν τον αέρα που παράγει η ενιαία αυτή μονάδα (θερμό το καλοκαίρι ή κρύο τον χειμώνα, αντιστρόφως ανάλογα με την εποχή) εκτός του κλιματιζόμενου χώρου/δωματίου! Δηλαδή: Είναι χειμώνας και επιθυμούμε θέρμανση του χώρου μας. Η συσκευή για να παράξει τον θερμό αέρα και να τον διοχετεύσει στον κλιματιζόμενο χώρο πρέπει να αποβάλλει εκτός χώρου τον ψυχρό αέρα που βγάζει στην έξοδο του (μια οπή στην πίσω πλευρά, που θυμίζει μπουρί) και μ' έναν ΜΟΝΩΜΕΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ εύκαπτο αλουμινοσωλήνα τον στέλνουμε εκτός του χώρου δωματίου. Διαφορετικά (θεωρητικά) το μηχάνημα θα παράγει μεν θερμότητα, αλλά ο ψυχρός αέρας που θα βγάζει στην πίσω έξοδο θα εκηδενίζει το έργο που παράγει!

Γι' αυτό λοιπόν, φορητή/εσωτερική μονάδα δίχως αεραγωγούς εξαγωγής δεν υπάρχουν (τουλάχιστον ακόμη)!
Εκτός αν θα υπάρξει κάποιος εφευρέτης, που θα είναι ταυτόχρονα και ...μάγος για να υπερσκεδάσει τους κανόνες της φυσικής!

Υποψιάζομαι ότι ξέχασες να κάνεις κάπου quote?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, liakjim είπε

Υποψιάζομαι ότι ξέχασες να κάνεις κάπου quote?

Θέλω να δω σε ποια σελίδα του νήματος απάντησε . Πόσα χρόνια πίσω μπορεί να πήγε !  :lol:
Την έχω πατήσει αρκετές φορές να απαντάω σε post σε νήμα στο Mπλα-Μπλα ή στο Auto-Moto  δύο ετών και βάλε ! Ρεζίλι !!!!

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, HyperTech είπε

Γι' αυτό λοιπόν, φορητή/εσωτερική μονάδα δίχως αεραγωγούς εξαγωγής δεν υπάρχουν (τουλάχιστον ακόμη)!
Εκτός αν θα υπάρξει κάποιος εφευρέτης, που θα είναι ταυτόχρονα και ...μάγος για να υπερσκεδάσει τους κανόνες της φυσικής!

να απαντούσε και σωστά...

• Like 1
Δημοσ.

Ξερουμε τι εγγυηση δινει η Daikin και τι η Toshiba?

Για να ισχυσει απαιτουνται να γινονται ετησια σερβις απο εξουσιοδοτημενο ή οχι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...