Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ANTONIO202 είπε

Εισαι ευχαριστημενος απο  το seiya?το 9αρι εχεις;διοτι σε ενα απο τα δωματια σκοπευω να βαλω αυτο.

Εχω το 16αρη MIRAI PLUS. Ta MIRAI PLUS έιναι τα SEIYA με ειδικη ονομασια αποκλειστικα για τον ΚΟΤΣΟΒΟΛΟ(που εχει εξελιχτει σε μεγα dealer TOSHIBA). Ναι, ειμαι ευχαριστημενος με τα κλιματιστικα γιατι ειναι σε ταξεις και ηθελα λειτουγια χωρις θορυβο. Ολα καλα μεχρι στιγμης και δείχουν να ειναι ποιοτικα μηχανηματα. Οι καταναλωσεις ειναι λογικες(μετρηση με τυπου energenie), αλλα θα σας πω περισσοτερα μολις ερθουν και τα δικα μου tplink hs110. 

Επεξ/σία από CorumD
  • Like 1
Δημοσ.

Ιδού η λειτουργία του Mirai plus που ναι μεν κάποιες στιγμές κλείνει ωστόσο,  όταν παίρνει ξανά ξεκινάει από εκεί που σταμάτησε κάπου στα 250. Οπότε το λες και οικονομία. Δε νομίζω να'ναι defrost πάντως.

Από την άλλη έχουμε το τογιο 18 που χθες το είδα νήσσα πέφτει και στα 522w που το λες καλό για τογιο. Αυτά για συντήρηση στους 19 (βέβαια ένα καλό στα 520 θα ήταν συντήρηση στο 23 ας πουμε)

SmartSelect_20200122-124617_Gallery.jpg

SmartSelect_20200122-124551_Gallery.jpg

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Αντώνης Τ. είπε

Ιδού η λειτουργία του Mirai plus που ναι μεν κάποιες στιγμές κλείνει ωστόσο,  όταν παίρνει ξανά ξεκινάει από εκεί που σταμάτησε κάπου στα 250. Οπότε το λες και οικονομία. Δε νομίζω να'ναι defrost πάντως.

Όχι, δεν είναι defrost με τόσο μεγάλη διάρκεια και χωρίς ενδιάμεση λειτουργία με υψηλά watts για λιώσιμο πάγου.

Εντυπωσιακό που στην εκκίνηση πάει κατεθείαν στα 250W.

Α ρε Τοσίμπα. Ρεσπέκτ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Αντώνης Τ. είπε

Από την άλλη έχουμε το τογιο 18 που χθες το είδα νήσσα πέφτει και στα 522w που το λες καλό για τογιο. Αυτά για συντήρηση στους 19 (βέβαια ένα καλό στα 520 θα ήταν συντήρηση στο 23 ας πουμε)

images.jpg

😝

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill2015 είπε

Εψαξα για αλλο αππ δεν συνεργαζεται με κανενα αλλο

Κάλεσα στη toyotomi 

Καλά για μπάτσες ειναι οι τύποι λέει ότι φταίει το δίκτυο μου η κάτι στην εφαρμογή να δοκιμάσω αποσύνδεση επανασύνδεση μήπως στρώσει

Δημοσ.
20 ώρες πριν, vasilk είπε

Πιο πολύ "Πρωτόγονη Επιχειρηματικότητα" θα το έλεγα. "Πρέπει να βγάλω "X" λεφτά κάθε μέρα, άρα πρέπει να κάνω "Y" εγκαταστάσεις κάθε μέρα. Βιάσου να προλάβουμε"

Δεν είναι τόσο απλό αυτό που λες. Τα περισσότερα κλιματιστικά τα πουλάνε τα "μεγάλα μαγαζιά" σε προσφορά με "δωρεάν εγκατάσταση" και ο περισσότερος κόσμος τα επιλέγει λόγω τιμής. Ποιος δεν θα τσιμπήσει στο "δωρεάν εγκατάσταση" και θα προτιμήσει να δώσει άλλα 80€-100€; Ελάχιστοι. Και εδώ μέσα αν διαβάσεις στο ίδιο συμπέρασμα θα καταλήξεις. Επίσης, όσο διαβάζουν και γράφουν εδώ μέσα είναι η εξαίρεση, οι ψαγμένοι. Η συντριπτική πλειοψηφία εκεί έξω δεν έχει τη παραμικρή ιδέα από σωστή εγκατάσταση. Αν το κλιματιστικό κρεμαστεί στο τοίχο και βγάζει κρύο αέρα "Όλα είναι μια χαρά. Τι μου λες τώρα για ελάχιστες αποστάσεις". Άρα η αγορά οδηγείται στη "δωρεάν", "φθηνή", "αρπακόλα", "αρπαχτή" εγκατάσταση. Ακολούθα τη μάζα.

Υπάρχει, αλλά θα το βρει ο πελάτης που είναι πρόθυμος να τον πληρώσει.

Από το ύφος σου σαν να φαίνεται να θίχτηκες.

Ούτε αποδείξεις έχω, ούτε για όλους το είπα και ούτε είχα σκοπό να μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν. Όπως αποδείξεις δεν υπάρχουν ούτε ότι μετράνε σωστά έτσι; Ξέρουμε σίγουρα ότι μετράνε σωστά; Ξέρουμε ότι μετράνε όλα σωστά; Ξέρουμε πως μετράνε τις kwh; Άμεσα, έμμεσα; Μετράνε την άεργη ισχύ; Μετράνε το ίδιο με το μετρητή του ΔΕΔΔΗΕ; Γιατί στο τέλος, αυτό που μας ενδιαφέρει και πληρώνουμε είναι οι "σωστές" kwh, τις kwh που μετράει ο μετρητής της ΔΕΔΔΗΕ.

Έναν προβληματισμό εξέφρασα. Αν ήθελα να κάνω ντόρο θα το είχα κάνει προ πολλού. Οι μετρητές παίζουν εδώ και πολύ καιρό στο φόρουμ.

Και αντιστρέφω την ερώτηση. Εσύ έχεις αποδείξεις, είσαι σίγουρος λοιπόν ότι μετράνε όλα σωστά;

Και για να το ξεκαθαρίσω, δεν είμαι ενάντια στους μετρητές. Πιθανώς να πάρω και εγώ έναν. Ωραίο γκατζετάκι είναι και σίγουρα δίνει μια καλή εικόνα στο τι γίνεται.

Θα απαντήσω εγώ που έχω ηλεκτρονικό μετρητή ΔΕΔΗΕ και έχει σε ψηφιακή μορφή τις ενδείξεις. Μετράνε ακριβώς το ιδιο!!! Ο HS110 έχει ίδιες ενδείξεις με μετρητή ΔΕΔΗΕ

2 ώρες πριν, Αντώνης Τ. είπε

Τοσιμπαρα

5 ώρες πριν, bill2015 είπε

Μάλλον το δικό μου είναι κουτσόwifi γτ απομακρυσμένα δεν δουλεύει 

Σωστά λειτουργεί είναι toyotomi. Μια δουλεύει μια όχι αναλόγως τα κέφια του 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εκλεισα τελειως το wifi και ολα κλ 

Χαχα ασε μην το πολυζοριζω και χαλασει 

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Για όσους γνωρίζουν, τι διάμετρος σωληνώσεων για φρεον σε υψηλή και χαμηλή παίρνουν συνήθως τα 12αρια;

1/4 κ 3/8 (1/2 τα πιο παλιά)

Δημοσ.

Και κάπως έτσι , εγκαταστάθηκε ένα tp-link hs110 στο Carrier το οποίο είχε συνδεθεί σε μπούατ χωρίς πρίζα (μη με κράξετε πολύ):

IMG-20200122-165246.jpg IMG-20200122-165254.jpg

Οπότε όλα μου τα κλιματιστικά είναι πλέον κάτω από watts/sec monitoring :

254d62df537e178442683528a48f5ba1.png

Θα γίνει του On-off το κάγκελο!!!

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, yiannis_1 είπε

images.jpg

😝

Χαχα είσαι κακός.

9/10 ποστάρω από το κινητό αλλά το git πρέπει να το βγάζω από το PC οπότε τραβάω δω το, αλλά το κινητό βγάζει τεράστιου μεγέθους φωτο μαμά να'ναι καλά το πενάκι από το νοουτ πέλεκυ το κομμάτι που θέλω κοκ.

Τώρα που το έγραψα και το βλέπω ίσως είναι καλύτερα να στρωνω πωπο  στο PC. 😁

Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι ο αέρας που βγάζει το ινβερτορ στους 19 ζήτηση είναι πιο θερμός από ότι βγάζει το τοσιμπα ρυθμισμένο στους 22.

Τροφή για σκέψη.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Αντώνης Τ. είπε

Χαχα είσαι κακός.

9/10 ποστάρω από το κινητό αλλά το git πρέπει να το βγάζω από το PC οπότε τραβάω δω το, αλλά το κινητό βγάζει τεράστιου μεγέθους φωτο μαμά να'ναι καλά το πενάκι από το νοουτ πέλεκυ το κομμάτι που θέλω κοκ.

Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι ο αέρας που βγάζει το ινβερτορ στους 19 ζήτηση είναι πιο θερμός από ότι βγάζει το τοσιμπα ρυθμισμένο στους 22.

Τροφή για σκέψη.

το γνωρίζουμε αυτό,και είναι ο λόγος που το toshiba είναι πιο οικονομικό.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Αντώνης Τ. είπε

Χαχα είσαι κακός.

Τροφή για σκέψη.

Βάλε ένα μετρητή κατανάλωσης στο inventor και θα δεις :)

Δημοσ.

Νομίζω πως ο λογος που κλείνει είναι ότι βγάζοντας πιο θερμό αέρα πιάνει ευκολα θερμοκρασία και ως εκ τούτου κλείνει γιατί περνάει εύκολα τη ζητούμενη.

Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο πολυ πιο ενεργοβόρο ,εξάλλου μιλάμε για 9αρια.

Σύντομα θα έχουμε τα διαγράμματα διαθεσιμα

Θα ήθελα ωστοσο ένα μετρητή θερμοκρασιας να δούμε στα ιδια watt πόσο ζεστό αερα βγάζει καθένα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...