Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, CorumD είπε

Γιατι αραγε 2μ στα TOSHIBA αλλα 3μ στα DAIKIN , liakjim;

Δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτό, εξαρτάται από το πως τα έχει σχεδιάσει ο κατασκευαστής. Όσο αυξάνεται το μήκος σωλήνωσης μειώνεται η πίεση ροής του φρέοντος μέσα στο στοιχείο. Μπορεί ο συμπιεστής τους να προσδίδει στο φρέον περισσότερο πίεση οπότε σε άλλες εταιρείες λένε 3 μ για περισσότερη προστασία και εξισορρόπηση ενώ σε άλλες 2 μ.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
  • Thanks 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, marioboni είπε

Μάλλον δεν κατάλαβες την διατύπωση μου

Το morris το 24αρι είχε βγει σε τιμή 18αριου

Τέτοια περίπτωση εννοώ

Αυτά από τα λινκ πως τα βλέπεις;έχω εναλλακτική;

βασικα και λιγοτερο ειχε βγει .599 το ειχα αγορασει εγω.και αμα αφαιρεσεις και την ανακυκλωση ....αρχοντας μιλαμε εκανα την κατοσταρου μπλεντερ για την κυρα και αρτοπαρασκευαστη ...

3 ώρες πριν, energy52 είπε

Πως εισαι σιγουρος πως ειναι TCL; Για το MORRIS εχουμε review για το 24αρι στη θερμανση που τα παει περιφημα με τις ελαχιστες, ενω για TCL 24 εχουμε;

και στην ψυξη εχω ανεβασει .

Επεξ/σία από danaos7
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, CorumD είπε

Γιατι αραγε 2μ στα TOSHIBA αλλα 3μ στα DAIKIN , liakjim;

Προφανώς κατασκευαστικό.

Screenshot.png.81435ec071990ab5f98a6f34f36df5a5.png

7 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτό, εξαρτάται από το πως τα έχει σχεδιάσει ο κατασκευαστής. Όσο αυξάνεται το μήκος σωλήνωσης μειώνεται η πίεση ροής του φρέοντος μέσα στο στοιχείο. Μπορεί ο συμπιεστής τους να προσδίδει στο φρέον περισσότερο πίεση οπότε σε άλλες εταιρείες λένε 3 μ για περισσότερη προστασία και εξισορρόπηση ενώ σε άλλες 2 μ.

Μάλλον λιγότερο .

• Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, bobadil είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Προσπαθώ να εντοπίσω την πληροφορία στο manual εγκατάστασης αλλά δε βλέπω κάτι.

Έβαλα ακριβώς από πάνω το screenshot . Είναι στο service manual https://www.manualslib.com/download/1408389/Toshiba-Ras-18pkvsg-E.html

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, bobadil είπε

Το είδα, αλλά αυτό είναι για άλλο μοντέλο. Δε θα έπρεπε να το αναφέρει στο εγχειρίδιο του 18J2AVRG-E;

Ναι , είναι για το Shorai και όχι για το Shorai Premium. Δεν υπάρχει το αντίστοιχο για το premium.

Αλλά, μιας και τα μοντέλα είναι σχεδόν τα ίδια (δλδ μόνο έξτρα ιονιστής) , θα έλεγα ότι είναι ασφαλές να συμπεράνουμε ότι θα είναι το ίδιο.

Φυσικά αν έχεις αμφιβολίες, τηλεφωνείς στην Toshiba .

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, bobadil είπε

Το είδα, αλλά αυτό είναι για άλλο μοντέλο. Δε θα έπρεπε να το αναφέρει στο εγχειρίδιο του 18J2AVRG-E;

Κάτω θα το τοποθετήσεις; Εγώ το έβαλα κάτω και λίγο πιο δεξιά και βγήκε περίπου 3 μέτρα!

Καλή τοποθέτηση με κενό, περιμένουμε εντυπώσεις!!!!

Δημοσ.

ρε παιδια το σκεφτομαι σοβαρα να παω να χτυπησω 2 https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/198181-daikin-atxc25b-siesta-sensira .

για τα 2 δωματια και να απεμπλακω εντελως απο το πετρελαιο .σαλονι θα παιζει μονο του το morris .τα μικρα νταικιν για τα 2 δωματια  12 τετ εκαστος .Λετε να το καταφερω το χειμωνα με νορμαλ εξοδα στο ρευμα η θα το πληρψσψ χρυσαφι την βολτερα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, guzel είπε

Κάτω θα το τοποθετήσεις; Εγώ το έβαλα κάτω και λίγο πιο δεξιά και βγήκε περίπου 3 μέτρα!

Καλή τοποθέτηση με κενό, περιμένουμε εντυπώσεις!!!!

Μάλλον ναι, περιμένω να δω τι θα μου πουν από το συνεργείο.

Για τη χρήση αντλία κενού, έχοντας διαβάσει εδώ διάφορες περιπτώσεις, θα είμαι κέρβερος!!!

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, bobadil είπε

Για τη χρήση αντλία κενού, έχοντας διαβάσει εδώ διάφορες περιπτώσεις, θα είμαι κέρβερος!!!

αμα εισαι αθηνα και θες τηλ απο αστερι μαστορα πες μου

Δημοσ.
Μόλις τώρα, danaos7 είπε

αμα εισαι αθηνα και θες τηλ απο αστερι μαστορα πες μου

Ευχαριστώ, έκλεισα μέσω Κωτσόβολου στη μισή τιμή. Οι υποχρεώσεις-παροχές που μου έδωσαν για την εγκατάσταση του κλιματιστικού πιστεύω καλύπτουν όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα.

Θα το έχω υπόψη μου πάντως.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, bobadil είπε

Screenshot-1.png.0bf92eea75ef0a063f1d5ce1ceeff79b.png

Δημοσ.
12 ώρες πριν, liakjim είπε

Ψύξη, θέρμανση και τα 2; Χρήση;

καλημέρα ,

χρήση θα γίνει κυρίως για ψύξη το καλοκαίρι , αλλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν θέρμανση σαν δευτερη πηγή θέρμανσης (έχω φυσικό αέριο και καλοριφερ για κύρια θερμανση).
θέλω να έχουν σίγουρα wifi για remote διαχείρηση. 
Θα τα βάλω με το εξοικονμώ οπότε εγώ θα πληρώσω το 50%.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...