Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Review Inventor Passion Eco P9MVI32-12WiFi

Αγορά με τοποθέτηση απο Κοκοτα στα 500€. Εγκατάσταση κατά την παραλαβή που έγινε μέσα σε 6 μέρες(!!!). Τεχνικός σχετικά καλός. Έβαλε από μόνος του αντλία χωρίς να πω τίποτα(εντυπωσιακό). Λίγο γκρίνια για το ότι ήθελα κάτω την εξωτερική μονάδα, και είχε 4-και μέτρα χαλκό έτσι αλλά πλήρωσα +15€ γιατί κλασικά ήταν μέχρι 3 μετρά το "δωρεάν". Ατάκα ότι δεν χρειάζεται τουλάχιστον 3 μέτρα που λέει ο κατασκευαστής( αυτό έλειπε ξέρει καλύτερα ) και τέλος πλαστικές, ελεεινές, βάσης για την εξωτερική μονάδα που είναι ακουμπιστή πάνω τους.. αυτό χάλι μεγάλο. 

Σαν μηχάνημα φαίνεται καλό. Μαζεμένη εσωτερική μονάδα με καλά νομίζω πλαστικά που δεν τρίζουν καθόλου προς το παρόν σε ψύξη, Αθόρυβο και όταν το βάλεις στο quit νομίζεις ότι έσβησε.  Εξωτερική μονάδα και αυτή εντυπωσιακά αθόρυβη, με μεγάλες διαστάσεις νομίζω για 12αρι. 
Το app της inventor είναι καλό και συνδέεται εύκολα. Επίσης το app της Midea παίζει μια χαρά που ίσως μου αρέσει καλύτερα(δείχνει εξωτερική και εσωτερική θερμοκρασία ακόμα και με κλειστό αιρ κον). Οπότε υποθέτω φασον midea θα είναι.  

Από καταναλώσεις έχω μαζέψει τα εξής για ψύξη γιατί τώρα μου ήρθε ο μετρητής

Watt                  Mode           Εξωτερική          Εσωτερική         Ζητούμενη 

700-640              turbo                 27                          25                           23  (δεν το άφησα να πιάσει την ζητούμενη ήθελα να δω τα πάνω όριο)

570-520-210         auto                  28                        25-24-23,5                24 

510-290-119          eco                   28                        25-24-23,5                24   

• Like 2
  • Thanks 3
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ppkara είπε

Review Inventor Passion Eco P9MVI32-12WiFi

Αγορά με τοποθέτηση απο Κοκοτα στα 500€. Εγκατάσταση κατά την παραλαβή που έγινε μέσα σε 6 μέρες(!!!). Τεχνικός σχετικά καλός. Έβαλε από μόνος του αντλία χωρίς να πω τίποτα(εντυπωσιακό). Λίγο γκρίνια για το ότι ήθελα κάτω την εξωτερική μονάδα, και είχε 4-και μέτρα χαλκό έτσι αλλά πλήρωσα +15€ γιατί κλασικά ήταν μέχρι 3 μετρά το "δωρεάν". Ατάκα ότι δεν χρειάζεται τουλάχιστον 3 μέτρα που λέει ο κατασκευαστής( αυτό έλειπε ξέρει καλύτερα ) και τέλος πλαστικές, ελεεινές, βάσης για την εξωτερική μονάδα που είναι ακουμπιστή πάνω τους.. αυτό χάλι μεγάλο. 

Σαν μηχάνημα φαίνεται καλό. Μαζεμένη εσωτερική μονάδα με καλά νομίζω πλαστικά που δεν τρίζουν καθόλου προς το παρόν σε ψύξη, Αθόρυβο και όταν το βάλεις στο quit νομίζεις ότι έσβησε.  Εξωτερική μονάδα και αυτή εντυπωσιακά αθόρυβη, με μεγάλες διαστάσεις νομίζω για 12αρι. 
Το app της inventor είναι καλό και συνδέεται εύκολα. Επίσης το app της Midea παίζει μια χαρά που ίσως μου αρέσει καλύτερα(δείχνει εξωτερική και εσωτερική θερμοκρασία ακόμα και με κλειστό αιρ κον). Οπότε υποθέτω φασον midea θα είναι.  

Από καταναλώσεις έχω μαζέψει τα εξής για ψύξη γιατί τώρα μου ήρθε ο μετρητής

Watt                  Mode           Εξωτερική          Εσωτερική         Ζητούμενη 

700-640              turbo                 27                          25                           23  (δεν το άφησα να πιάσει την ζητούμενη ήθελα να δω τα πάνω όριο)

570-520-210         auto                  28                        25-24-23,5                24 

510-290-119          eco                   28                        25-24-23,5                24   

Πολύ καλό review , μακάρι να είχαμε και άλλα τέτοια!!!!

Βλέπω πως το app της Midea έχει τον ίδιο ακριβώς σχεδιασμό με την Carrier (βασικά το ανάποδο), οπότε όλα αυτά είναι το ίδιο φασόν ακριβώς....αχ πήρα inventor.....😭

Μήπως θα μπορούσες να δεις το βράδυ που θα πιάσει κρύο, να δεις καταναλώσεις και τριγμούς σε λειτουργία θέρμανσης;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, liakjim είπε

Πολύ καλό review , μακάρι να είχαμε και άλλα τέτοια!!!!

Βλέπω πως το app της Midea έχει τον ίδιο ακριβώς σχεδιασμό με την Carrier (βασικά το ανάποδο), οπότε όλα αυτά είναι το ίδιο φασόν ακριβώς....αχ πήρα inventor.....😭

Μήπως θα μπορούσες να δεις το βράδυ που θα πιάσει κρύο, να δεις καταναλώσεις και τριγμούς σε λειτουργία θέρμανσης;

Πήρες inventor χωρίς τα 10 χρόνια εγγύηση...  😜 χαχαχα

Βασικά midea πήρες οπότε νομίζω cool...

Θα την τσεκάρω και την θέρμανση αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα με εξωτερική 20+.. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

@ppkara όχι μόνο δούλεψε η εφαρμογή της midea αλλά μάλιστα έκανα login με τον ίδια στοιχεία που είχα βάλει στην Carrier....

Και όντως δείχνει θερμοκρασίες ενώ είναι κλειστό ! Ευχαριστώ!

spacer.png

Συνεπώς inventor, carrier , bosch (που είναι ίδιο σε εμφάνιση) και δεν ξέρω ποια άλλα, είναι οοοοοοοοοοοοολαααααααα, φασονάκια της midea, οπότε ότι και να πάρεις είναι το ίδιο πράγμα.

ΥΓ

Bλέπω ότι έχει μη ανιχνεύσιμη κατανάλωση σήμερα στην αναμονή.

spacer.png

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, liakjim είπε

@ppkara όχι μόνο δούλεψε η εφαρμογή της midea αλλά μάλιστα έκανα login με τον ίδια στοιχεία που είχα βάλει στην Carrier....

spacer.png

Συνεπώς inventor, carrier , bosch (που είναι ίδιο σε εμφάνιση) και δεν ξέρω ποια άλλα, είναι οοοοοοοοοοοοολαααααααα, φασονάκια της midea, οπότε ότι και να πάρεις είναι το ίδιο πράγμα.

ΥΓ

Bλέπω ότι έχει μη ανιχνεύσιμη κατανάλωση σήμερα στην αναμονή.

spacer.png

Ίσως offtopic αλλά ποιο sonoff έχεις @liakjim

To γράφημα ανά ώρα γνωρίζεις αν βγαίνει σε όλα;

Επεξ/σία από nio25
Δημοσ.
3 ώρες πριν, liakjim είπε

Και ένας αφυγραντήρας inventor που έχω παίζει μια χαρά με το app της midea και μάλιστα συνδέθηκα με τα credentials του inventor app στο Midea app, μπήκε μια χαρά και μου εμφάνισε όλες τις συσκευές που είχα στο inventor app. Άρα όλα είναι midea από κάτω και μάλιστα έχει του ίδιους server και app με midea και λογικά μόνο κάνα cms θα το αλλάζει για να είναι στα ελληνικά με αλλά χρωματάκια το app της inventor

Προσωπικά δεν με χαλάει. Είναι τίμια τα Midea

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, nio25 είπε

Ίσως offtopic αλλά ποιο sonoff έχεις @liakjim

To γράφημα ανά ώρα γνωρίζεις αν βγαίνει σε όλα;

Αυτό https://www.banggood.com/SONOFF-POW-R2-AC90-250V-16A-3500W-WIFI-Wireless-APP-Remote-Control-Switch-Timer-Socket-Power-Monitor-Current-Tester-Works-with-Amazon-Alexa-Amazon-Echo-Dot-Amazon-Tap-Google-Home-Nest-Assistant-IFTTT-p-1279097.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

Το ερώτημα δεν το κατάλαβα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, liakjim είπε

To γράφημα της κατανάλωσης (watt/λεπτό - που έχεις ανεβάσει σε προηγούμενο ποστ) από την εφαρμογή του sonoff είναι;

Ευχαριστώ! :)

Επεξ/σία από nio25
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, nio25 είπε

To γράφημα της κατανάλωσης (watt/λεπτό - που έχεις ανεβάσει σε προηγούμενο ποστ) από την εφαρμογή του sonoff είναι;

Ευχαριστώ! :)

Ναι, φαίνεται και στο λινκ που ανέβασα!

• Thanks 1
Δημοσ.

Ανάμεσα στα παρακάτω που τα βρίσκω σε παραπλήσια τιμή ποιό να προτιμήσω για χώρο 30 τ.μ.;

Στο daikin αυτό που με προβληματίζει είναι το ψυκτικό υγρό (R401A)

https://www.skroutz.gr/s/9274667/Daikin-FTX50KV-RX50K.html#reviews

https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/198886-toshiba-mirai-plus-16tavg-e/b16tkvg-e

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, sb68s είπε

Ανάμεσα στα παρακάτω που τα βρίσκω σε παραπλήσια τιμή ποιό να προτιμήσω για χώρο 30 τ.μ.;

Στο daikin αυτό που με προβληματίζει είναι το ψυκτικό υγρό (R401A)

https://www.skroutz.gr/s/9274667/Daikin-FTX50KV-RX50K.html#reviews

https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/198886-toshiba-mirai-plus-16tavg-e/b16tkvg-e

Παρε αυτο: https://www.skroutz.gr/s/18927002/Toshiba-SHORAI-RAS-B16PKVSG-E-RAS-16PAVSG-E.html

Επεξ/σία από CorumD
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ΘοδωρήςΚαρπούζης είπε

Ερμηνεύσετε την απάντηση της eurovent..

AC24165F-E91F-42E0-ACAE-060D8D3784C9.png

Καθώς και της inventor 

FE407A0C-22EC-4C96-8ABE-B50AEE30D344.png

Η Haier βρίσκεται σε περίοδο επαναπιστοποίησης για αυτό δεν είναι listed στο site της Eurovent
Το μοντέλο που σε ενδιαφέρει έχει πιστοποιηθεί το 2018 μιας και απο τότε είναι στην αγορά.  Επίσης η παραγωγή του τουλάχιστον για την Ευρωπαϊκή αγορά έχει σταματήσει οπότε σταματήσαν να πληρώνουν και την πιστοποίηση για αυτό το μοντέλο . Δε σημαίνει ότι δεν είναι πιστοποιημένο . 

Πάντως τα πιστοποιητικά για τα tundra green υπήρχαν κανονικά στο site της Eurovent μέχρι κάποια περίοδο πριν . Οπότε δεν τίθεται θέμα με το πιστοποιητικό . 
Οι απαντήσεις που σου έδωσαν και οι δύο στέκουν  οπότε τσάμπα προβληματιζόσουν .

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια εσεις που ειστε στο hobby προτεινω να ανεβασετε καταναλωσεις οταν σφιξουν οι ζεστες ξανα... δηλαδη με θερμοκρασιες πανω απω 34c εξωτερικη...εκει θα δουμε στα ζορια τι γινεται με τη ΔΕΗ.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, afterhours είπε

Παιδια εσεις που ειστε στο hobby προτεινω να ανεβασετε καταναλωσεις οταν σφιξουν οι ζεστες ξανα... δηλαδη με θερμοκρασιες πανω απω 34c εξωτερικη...εκει θα δουμε στα ζορια τι γινεται με τη ΔΕΗ.

Αν κρίνω πάντως από αυτά που είδα στο προηγούμενο κύμα ζέστης, από τους 37 βαθμούς και άνω αρχίζει και ζοριζει το πράγμα. Βέβαια έχω ως προσλαμβάνουσες από το φουτζιτζου , με το καριερ μπορεί να είναι αλλιώς τα πράγματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...