Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα κλιματιστικά που έχουν και horizontal swing στις περσίδες τι είναι καλύτερο να το έχουμε ενεργοποιημένο ή να το έχουμε off???

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 ώρες πριν, CorumD είπε

Παιδια, οποιος θελει μηχανηματα σε τιμες BLACK FRIDAY με δωρεαν εγκατασταση ας προχωρησει γρηγορα..το πλαισιο φαίνεται προς το παρον να συνεχιζει τις εκπτωσεις αλλα για πόσο;

Εχει cyber monday σημερα. Ισως το κρατησουν μονο για σημερα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Sebu είπε

Εχει cyber monday σημερα. Ισως το κρατησουν μονο για σημερα.

Υπάρχουν προσφορές κλιματιστικών στο Πλαίσιο σήμερα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, turbakiasss είπε

Ναι FTXM-35N.

Δε βλέπω να το έχουν πολλοί εδώ πάντως. Βασικά τα δίνει ολα πχ και wifi για αυτο το σκέφτομαι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Δε βλέπω να το έχουν πολλοί εδώ πάντως. Βασικά τα δίνει ολα πχ και wifi για αυτο το σκέφτομαι.

Αυτός ήταν ο λόγος που το πήρα και εγώ. Είναι από το πάνω ράφι της Daikin οπότε είναι λογικό να μην είναι προσιτό στους πιο πολλούς. Εγώ έχω σπίτι μόνο μέσω AC θέρμανση και ψύξη και επειδή την πάτησα με ένα τογιοτομι που έβγαζε στα κρύα δροσουλα, επένδυσα σε κάτι καλό που έχει όλα τα καλούδια μέσα. Αν θες κάτι περισσότερο να ρωτήσεις είμαι διαθέσιμος 😁

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, turbakiasss είπε

Αυτός ήταν ο λόγος που το πήρα και εγώ. Είναι από το πάνω ράφι της Daikin οπότε είναι λογικό να μην είναι προσιτό στους πιο πολλούς. Εγώ έχω σπίτι μόνο μέσω AC θέρμανση και ψύξη και επειδή την πάτησα με ένα τογιοτομι που έβγαζε στα κρύα δροσουλα, επένδυσα σε κάτι καλό που έχει όλα τα καλούδια μέσα. Αν θες κάτι περισσότερο να ρωτήσεις είμαι διαθέσιμος 😁

Απο θόρυβο είσαι εντάξει; Φυσάει δυνατά που να ενοχλεί; (σε αποσταση πχ 10 μέτρων)

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Απο θόρυβο είσαι εντάξει; Φυσάει δυνατά που να ενοχλεί; (σε αποσταση πχ 10 μέτρων)

Πολύ ήσυχο κλιματιστικό, μόνο στην αρχή ακούγεται λίγο που δίνει αρκετά για να πιάσει το στόχο. Αν βάλεις και το quit που πέφτει στα 19db νομίζω, απλά ξεχνάς την ύπαρξη του.

Δημοσ.

Με πηραν απο πλαισιο. Η δωρεαν εγκατασταση περιλαμβανει εως 3 μετρα χαλκοσωληνα και μονο για εξωτερικη μοναδα σε μπαλκονι. Μια χαρά φαινετε ειδικα με τις τιμες που παιξανε. Αν κανουν και κενο ειμαστε πενα. Με 400 ευρω συνολο πηρα 9αρι daikin. 

Νομίζω οι περισσοτεροι πλεον δεν εζουν εκπτωση αλλα αν δειτε στο ιστορικο τιμων καθε 2 μηνες παιζουν σημαντικες εκπτωσεις στα ac. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Με πηραν απο πλαισιο. Η δωρεαν εγκατασταση περιλαμβανει εως 3 μετρα χαλκοσωληνα και μονο για εξωτερικη μοναδα σε μπαλκονι. Μια χαρά φαινετε ειδικα με τις τιμες που παιξανε. Αν κανουν και κενο ειμαστε πενα. Με 400 ευρω συνολο πηρα 9αρι daikin. 

Νομίζω οι περισσοτεροι πλεον δεν εζουν εκπτωση αλλα αν δειτε στο ιστορικο τιμων καθε 2 μηνες παιζουν σημαντικες εκπτωσεις στα ac. 

Ίδια τιμή με δωρεάν εγκατάσταση και με 50€ ανακύκλωση παλιού έπαιξε και στον Κωτσόβολο.

Νομίζω πολύ καλά το πήρες.

Το κενό μη το διαπραγματευτεις. Η Daikin το θέλει 100% . Όπως όλες βασικά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Ίδια τιμή με δωρεάν εγκατάσταση και με 50€ ανακύκλωση παλιού έπαιξε και στον Κωτσόβολο.

Νομίζω πολύ καλά το πήρες.

Το κενό μη το διαπραγματευτεις. Η Daikin το θέλει 100% . Όπως όλες βασικά.

Αμα ο αλλος πει δεν εχω αντλια μόνο φυγε μπορω να πω. Θα το κανω δηλαδη. Μετα θα μιλησω με πλαισιο γιατι εφοσον το γραφει το μανουαλ πρέπει να γινει. Ψαχνω το μανουαλ τωρα να το τσεκαρω

Δημοσ.

Λοιπόν τοποθετήθηκε το daikin siesta atxc25 το 9αρι δηλαδή , η τοποθέτηση από συνεργείο του Κωτσόβολου , αλλά ήταν γνωστοί μου ούτως η άλλως αυτοί μου είχαν βάλει και το toshiba Shorai που έχω οποτε τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα.

εντυπωσεις από το κλιματιστικό , η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο κουμουτσα η εσωτερική μονάδα αλλά αυτό είναι υποκειμενικό η εξωτερική είναι καλή , θόρυβο δεν έχει ούτε μέσα ούτε έξω , αυτή την στιγμή το έχω στους 21 με auto τους ανεμιστήρες η στιγμιαία κατανάλωση από το πριζακι με μετρητή της tp link είναι περίπου στα 210 watt και η θερμοκρασία εξερχόμενου αέρα είναι στους 30 βαθμούς , η εξωτερική θερμοκρασία αυτή τη στιγμή στη λαμια είναι στους 12 βαθμούς ,βεβαια κάνει αρκετά σβησιματα αλλά διαρκούν μόνο δυο με τρία λεπτά όπου βλέπω την κατανάλωση  πέφτει στα 5,5 watt και μετά ξανανεβάζει και κάθεται εκεί στα 200 περίπου , θα το παρακολουθώ τις επόμενες μέρες αλλά αυτό το πρώτο δίωρο έτσι συμπεριφέρεται 

Σχετικά με την εγγυηση  πήρα τηλ την daikin επειδή προσπάθησα να εγγράψω το προϊόν στη σελίδα της daikin όπου με ενημέρωσαν ότι  η εγγραφή προϊόντος στο προγραμμα εγγύησης stand by me αφορά μόνο προϊόντα που έχουν αγορασθεί από επισήμους αντιπροσώπους της ε5αιρειας , με διαβεβαίωσε όμως ότι σε μας που αγοράζουμε από αλυσίδες ισχύει η κλασική εγγυηση των 3 ετών με την επίδειξη της αποδείξεις στην συγκεκριμένη αλυσίδα 

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Αμα ο αλλος πει δεν εχω αντλια μόνο φυγε μπορω να πω. Θα το κανω δηλαδη. Μετα θα μιλησω με πλαισιο γιατι εφοσον το γραφει το μανουαλ πρέπει να γινει. Ψαχνω το μανουαλ τωρα να το τσεκαρω

Νομιζω πως ειτε έχει είτε δεν έχει μάλλον το ίδιο είναι. 

Ο ψυκτικός που έχω έκανε τεστ με άζωτο και κενο με κενομετρο. 

37 λεπτά πριν, turbakiasss είπε

Πολύ ήσυχο κλιματιστικό, μόνο στην αρχή ακούγεται λίγο που δίνει αρκετά για να πιάσει το στόχο. Αν βάλεις και το quit που πέφτει στα 19db νομίζω, απλά ξεχνάς την ύπαρξη του.

Δε με νοιάζει ο αέρας αλλά να μην ακούω κρακ κρακ και τριξιματα. Στη δουλειά παντως που εχω πανω απο το κεφαλι μου ενα daikin δεν ακουγετε τίποτα. Το mitsubishi που ειχα παρει περσυ στο σπιτι κάνει κάτι περιεργα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Νομιζω πως ειτε έχει είτε δεν έχει μάλλον το ίδιο είναι. 

Ο ψυκτικός που έχω έκανε τεστ με άζωτο και κενο με κενομετρο. 

Εγω δεν ξερω απο αυτα. Ειχα δει με αντλια και νομιζα θελει αντλια. Υπάρχει δλδ και τετοιος τροπος? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...