tourist23 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Γεια σας παιδια..εδω και κατι μέρες όταν πατάω τερματισμό του υπολογιστή λίγο πριν κλείσει μου βγάζει μια μπλε οθόνη και μου δείχνει error και μένει εκεί..Δεν ξέρω τι να κάνω..Έψαξα στο ίντερνετ και έχω δοκιμάσει πάρα πολλά πράματα και διάφορες μικροεπιλογές που πρότινε ο καθένας αλλά τίποτα δε δούλεψε..Ξερει κανείς πώς μπορώ να το φτιάξω??Plzzz γτ μου χει σπάσει τα νεύρα!!!!
ss13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Γεια σας παιδια..εδω και κατι μέρες όταν πατάω τερματισμό του υπολογιστή λίγο πριν κλείσει μου βγάζει μια μπλε οθόνη και μου δείχνει error και μένει εκεί..Δεν ξέρω τι να κάνω..Έψαξα στο ίντερνετ και έχω δοκιμάσει πάρα πολλά πράματα και διάφορες μικροεπιλογές που πρότινε ο καθένας αλλά τίποτα δε δούλεψε..Ξερει κανείς πώς μπορώ να το φτιάξω??Plzzz γτ μου χει σπάσει τα νεύρα!!!! Τι σου λέει το error ακριβώς ?
Heatspreader Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δοκίμασε να αλλάξεις τις μνήμες. Βάζε ένα ντιμάκι τη φορά...
100 010 00 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Αυτο στο κανει γιατι καποιος driver κανει conflict στο I/O οταν τερματιζουν οι υπηρεσιες κατα το shutdown. Πρεπει να τους αφαιρεσεις ολους, restart και επανεγκατασταση. Η δευτερη περιπτωση ειναι καποιου trojan. Ποσταρε και το λαθος που σου βγαζει η μπλε οθονη
tourist23 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 error 0x000000 βγαζει ή κάπως έτσι..σε αυτή τη μορφή είναι όλο μηδενικά!!τι εννοεις φίλε μου κάνει conflict??πώς μπορώ να κάνω αυτό που μου λες με την επανεγκατάσταση..Μπορείς να μου δώσεις οδηγίες?
100 010 00 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 error 0x000000 βγαζει ή κάπως έτσι..σε αυτή τη μορφή είναι όλο μηδενικά!!τι εννοεις φίλε μου κάνει conflict??πώς μπορώ να κάνω αυτό που μου λες με την επανεγκατάσταση..Μπορείς να μου δώσεις οδηγίες? τετοιο error δεν υπαρχει......... αν θες σωστη βοηθεια, δινε και σωστες απαντησεις σε αυτα που σε ρωτανε (για το δικο σου καλο) και κανε το παρακατω..... ο υπολογιστης μου>δεξι κλικ>ιδιοτητες>για προχωρημενους>εκκινηση και αποκατασταση (πατας το "ρυθμισεις"> uncheck την αυτοματη επανεκκινηση για να σου μεινει η μπλε καρτα και να μπορεσεις να δεις το λαθος. Ποσταρε σωστα το λαθος, ή οτιδηποτε αλλο ειναι σε .sys, .dll, non_page_error, k.l.p., για να βεβαιωθουμε τι ειναι και θα σου πω τι θα κανεις
alex89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Αν όταν τον κλείσεις σε safe mode δε σου πετάξει μπλε οθόνη τότε πιθανότατα είναι κάποιος driver ή κάποιο πρόγραμμα όπως γράφουν και οι φίλοι παραπάνω.
tourist23 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Αν όταν τον κλείσεις σε safe mode δε σου πετάξει μπλε οθόνη τότε πιθανότατα είναι κάποιος driver ή κάποιο πρόγραμμα όπως γράφουν και οι φίλοι παραπάνω. και σε safe mode πεταει μπλε οθονη.. 8α κοιταξω ακριβως το error και θα σας πω αν και για τα μηδενικα ειμαι σχεδον σιγουρη..ομως θα σας πω ακριβως μπας και βγαλω ακρη!!
tourist23 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 @georgia89Έκανες αυτό με τις μνήμες? μια ειναι ολη κ ολη...δεν εχω πολλες επιλογες!! δυστυχωςς.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:51 ---------- λοιπον φιλοι μου..οριστε το μηνυμα που βγαζει αφου πατησω τερματισμο: STOP: c000021a {Fatal System Error} The windows Logon Process System process terminated unexpectedly with a status of 0x00000000 (0x00000000 0x0000000) The System has been shut down
alex89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Τρέξε το memtest για τις μνήμες σου κάνε και μία εξέταση δίσκων για το σκληρό.
tourist23 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 σας ευχαριστω παιδια..αλλα αλλαξα μητρικη και λυθηκε το προβλημα..ολα οσα ειπατε τα δοκιμασα(και αλλα πολλα που βρηκα στο ιντερνετ)αλλα δυστυχως...!!Σας ευχαριστω παντως!!
digimyth Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Γεια σας παιδια..εδω και κατι μέρες όταν πατάω τερματισμό του υπολογιστή λίγο πριν κλείσει μου βγάζει μια μπλε οθόνη και μου δείχνει error και μένει εκεί..Δεν ξέρω τι να κάνω..Έψαξα στο ίντερνετ και έχω δοκιμάσει πάρα πολλά πράματα και διάφορες μικροεπιλογές που πρότινε ο καθένας αλλά τίποτα δε δούλεψε..Ξερει κανείς πώς μπορώ να το φτιάξω??Plzzz γτ μου χει σπάσει τα νεύρα!!!! Χμμ την τελευταία φορά που το έπαθα εγώ στο λάπτοπ μου δε ξανά - άνοιξε ποτέ!!!!! Οπότε για καλό και για κακό κάνε κανά backup...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.