Προς το περιεχόμενο

Αντιγραφικα και κοληματα

em0vskangoura

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Δεν γνωριζω αμα εχει ξανα ανοιξει παρομοιο θεμα οποτε συγχωρεστε με αμα ξανα κανω ιδιο post!Λοιπον ειχα ενα αντιγραφικο LG και οτι και να εκανα burn κολουσε οπου και να το δοκιμαζα.Πηρα ενα καινουριο προσφατα Sony optiac 7240S και εγραψα κατι τραγουδια που μαλλον μια χαρα επαιζαν.Αλλα εγραψα και μια ταινια η οποια στο δικο μου

DVD player δεν παιζει να κολουσε αλλα σε καποιο αλλο κολουσε που και που και καποιες φορες πηγαινε η ταινια λιγο πιο μπροστα.

Που θελω να καταληξω..Γνωριζει καποιος στα σιγουρα (αν και ολες οι αποψεις δεκτες) να μου πει τι ακριβως παιζει ρολο σε ενα καλο καψιμο ταινιας η music cd??

Θελω να πω εξαρταται απο το αντιγραφικο,απο την ποιοτητα των DVD-R και τι αλλο?

Επισης μπορει καποιος να μοθ ξεκαθαρισει αν οταν κανουμε burning και το CPU ειναι παλιο και ισως τα εχει ψιλοφτισει θα ειναι χειροτερη η ποιοτητα.Επιπλεον αν γινεται χρηση CPU 90% κανοντας και αλλα πραγματα παραλληλα υπαρχει περιπτωση να βγει οτι ναναι το dvd/cd η πρεπει απλα να μπουκωσει το CPU(100% usage) για να γινει αυτο?

Δημοσ.

Το Nero 8 που χρησιμοποιώ σε P4 2.4Ghz δεν έχω πρόβλημα. Τα μουσικά cd τα γράφω χωρίς να πειράξω την ποιότητά τους σε platinum cd και δε χαλάει το cd με το καιρό. Σε tdk και sony μετά από κανένα χρόνο πηδούσαν πολλά τραγούδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...