Προς το περιεχόμενο

Η πρώτη μου εμπειρία με SSD.

SpyrosR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οι Seagate και Western Digital πότε θα μπούν στο χορό των SSD; Μπορώ να μαντέψω γιατί δε μπαίνουν αλλά κάποτε θα αναγκαστούν.

Είναι αρκετά πιο δύσκολη η διείσδυση στην αγορά των SSD για τους παραδοσιακούς κατασκευαστές, παρόμοια και ίσως μεγαλύτερη σε δυσκολία με την διείσδυση της intel στην αγορά των gaming GPU. Ο λόγος είναι πως οι εταιρίες αυτές (σε αντίθεση με άλλες στον χώρο όπως η samsung, όπως και οι παραδοσιακοί RAM vendors) δεν κατασκευάζουν αρθρώματα μνήμης, που αποτελούν την βάση των SSD. Σίγουρα πάντως θα δούμε προϊόντα τους στον χώρο, το ποτάμι πίσω δεν γυρνά. Ειδικά στον επαγγελματικό τομέα.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
. Ο λόγος είναι πως οι εταιρίες αυτές (σε αντίθεση με άλλες στον χώρο όπως η samsung, όπως και οι παραδοσιακοί RAM vendors) δεν κατασκευάζουν αρθρώματα μνήμης, που αποτελούν την βάση των SSD.

πες μου οτι εννοεις memory cells να κανω χαρακιρι

Δημοσ.
Σίγουρα πάντως θα δούμε προϊόντα τους στον χώρο, το ποτάμι πίσω δεν γυρνά. Ειδικά στον επαγγελματικό τομέα.

Αμήν και πότε. Νομίζω πως εξαιτίας τους καθυστερεί η ολοκληρωτική επικράτηση των SSD γιατί αυτές ελέγχουν το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. Όταν βγάλουν αυτές οι δύο εταιρίες SSD οι τιμές θα πέσουν πάααρα πολύ απότομα.

Δημοσ.

έχω εδώ και αρκετό καιρό έναν 32άρη Samsung SLC (τον είχα αγοράσει από αγγλία με μια προσφορά στα 80 ευρώ) και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν τον αλλάζω με τίποτα!!! η αίσθηση του συστήματος είναι εντελώς διαφορετική, τα πάντα ανοίγουν ακαριαία, και το pc έχει πάψει να παγώνει κάθε φορά που πάω να ανοίξω ταυτόχρονα τον firefox, τον thunderbird και τους διάφορους download managers. για μένα ο μοναδικός λόγος για να μην αγοράσεις SSD είναι η ανωριμότητα ορισμένων MLC καθώς και το κόστος (εάν χρειάζεσαι παραπάνω από τα 15 GB που χρησιμοποιώ εγώ για το partition του λειτουργικού)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...