Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 heh! Γι' αυτό και γράφω sorry αλλά κάνεις μια υπόθεση που δεν ξέρεις καν αν στέκει... έστω και για το τυπικό η μεγαλύτερη ανάλυση δεν θα λέγεται full hd, άσε που μέχρι να βγουν τέτοιες τηλεοράσεις θα έχουν βγει και οι καινούριες κονσόλες
explorer21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Για να μην ανοίγω καινούριο topic θα έχει μεγάλη διαφορά hdmi από component στο 360 σε 24'' HDReady τηλεόραση,για να μην το αγοράζω άδικα δηλαδή...(το καλώδιο)
GabrielConnor Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μεγάλη όχι, αλλά διαφορά υπάρχει. Πολύ απλά το ένα είναι αναλογικό σήμα και το άλλο ψηφιακό. Αν έχεις την επιλογή, φυσικά πας για HDMI.
sYn Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 sorry αλλά κάνεις μια υπόθεση που δεν ξέρεις καν αν στέκει... έστω και για το τυπικό η μεγαλύτερη ανάλυση δεν θα λέγεται full hd, άσε που μέχρι να βγουν τέτοιες τηλεοράσεις θα έχουν βγει και οι καινούριες κονσόλες Chi Mei Optoelectronics
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 δεν είπα ότι δεν υπάρχει η τεχνολογία, απλά ότι δεν υπάρχουν μοντέλα τηλεοράσεων... το link που έδωσες είναι για σκέτα panels...
sYn Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ουδέποτε έγραψα ότι κυκλοφορούν τέτοιες τηλεοράσεις. Μόνος σου έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα.
afentiko7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ποιο πιστεύετε ότι δείχνει καλύτερα όταν το συνδέετε με HDMI? άκυρη ερώτηση. Εξαρτάται από το παιχνίδι. Πάντως γενικά είτε πάρεις καλώδιο hdmi των 200 ευρώ είτε των 7, διαφορά δεν προκειται να δεις, στην ακολουθία 010 (στην ίδια πηγή)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ουδέποτε έγραψα ότι κυκλοφορούν τέτοιες τηλεοράσεις.Μόνος σου έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα. ούτε εγώ είπα ότι έγραψες κάτι τέτοιο...εννοούσα ότι δεν υπάρχουν μοντέλα για το καταναλωτικό κοινό ούτε καν σε εκθέσεις άρα το να υποθέτεις ότι θα βγουν σύντομα ώστε να μπορούμε να "αξιοποιήσουμε" το hdmi των τρέχουσων κονσολών απλά δεν στέκει...
sYn Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μελλοντικά και όχι σύντομα. Και δεν μίλησα για τις κονσόλες, αλλά γενικά για τις τηλεοράσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 είπες ότι για να δούμε διαφορές σε μεγαλύτερες αναλύσεις, άρα ότι θα αξιοποιηθεί... μέχρι να γίνει όμως αυτό θα έχουν βγει καινούριες κονσόλες με καινούρια πρότυπα HDMI αν όχι Display Port...
Toufas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Λογικό είναι να μην υπάρχει διαφορά στην απόδοση στις σημερινές τηλεοράσεις..Περιμένετε να ανέβουν οι αναλύσεις στις μελλοντικές Full HD.. Αυτή είναι και η κύρια διαφορά ανάμεσα στις εκδόσεις του HDMI. Η υποστηριζόμενη μέγιστη ανάλυση. ναι αλλα με αυτο ειναι σαν να λες, οτι οταν βγουν νεες τηλεορασεις το ps3 με καποιο μαγικο τροπο θα γινει πιο καλο.
sYn Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δε μιλούσα για την απόδοση της κονσόλας. Τυχαίο (?) ήταν που ανέφερα τη ίδια φράση με τον προλαλήσαντα (Tigran). Δεν αντιλέγω ότι το ένα συμπληρώνει το άλλο. Και εγώ πιστεύω ότι το DP θα είναι το μέλλον. Μένει να το δούμε στη πράξη.
dr_thodt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Tουλαχιστον απο την δικη μου εμπειρια στην Samsung 40F86 που εχω το 360 εχει καλυτερη εικονα αν κ 1.2 - εχει εμφανως καλυτερα και πιο εντονα χρωματα απο το PS3 ειδικα στα games αν κ αυτο να συμβαινει λογω του 1080p upscaling του 360 το οποιο ειναι και η native αναλυση της τηλεορασης μου. Προσφατο παραδειγμα το RE5 που ειδα κ στις 2 κονσολες στα 720ρ κ στο 360 ηταν μακραν καλυτερο απο πλευρα απεικονισης κ οχι μονο...
klainmaingr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Διαφορές προφανείς στην ποιότητα του hdmi ως μέσο μεταφοράς δεδομένων δεν υπάρχουν. Το συγκεκριμένο θέμα είναι καθαρά μια ανακύκλωση του ps3 vs 360.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.