anamenos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Οπα οπα οπα παλι,πραγματικά πιστεύετε οτι το χβοχ 360 έχει παιχνίδι με γραφικά uncharted 2 ?αν δεν δω φιλε με τα μάτια μου καλύτερα γραφικά απο killzone 2 σε παιχνίδι 360 δεν θα το παραδεχτώ ,εντομεταξύ η ΕΑ έχει πεί οτι το 360 έχει μαξαριστεί πλέον ενω το ps3 όχι ακόμα.... αλλα σοβαρά τώρα δεν μπορώ να πιστέψω οτι συγκρίνετε το Uncharted 2 με τα splinter cell,forza3 και alan wake.....(μιλάω για τις 360 εκδόσεις).είναι για γέλια ρε παιδια.... / μερικοί είδατε λίγα teaser απο τις pc versions των lp2 ,alan wake και νομίζετε οτι θα τα παίζει έτσι το xbox.καμία σχεση.....τέσπα θα τα πούμε οταν βγούν τα παιχνίδια . τι να πουμε βασικά εδω δεν παραδέχεστε οτι το Killzone2 έχει καλύτερα γραφικα απο το geow2. καλά τώρα γιατί προσπαθείς να κάνεις το θέμα flame, δεν είπα κάτι για να υποβαθμίσω την αγαπημένη σου κονσόλα, απλά λέω ότι η Ε32009 απέδειξε ότι οι κονσόλες έχουν πολλές δυνατότητες ακόμη, επίσης δεν έκανα καμία σύγκριση μεταξύ Gears 2 και KZ2. Παντός αν δεν πιστεύεις ότι το XBOX 360 έχει δυνατότητες οι οπτικές διαφορές από FORZA2 σε FORZA 3, σου το αποδεικνύουν...
darhe13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 νομιζο οτι απο αλλου ξεκινισαμε κ αλλου το παμε....για την ποιοτιτα τησ εικονασ παιζει ρολο κ το hdmi cable...!!!
The_Sheep Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 http://e3.gamespot.com/video/6211338/?tag=top_stories;play_btn;7 http://www.gametrailers.com/video/e3-09-lost-planet/50823 http://www.gametrailers.com/video/e3-09-alan-wake/50062 πρεπει να ειναι παγκοσμια συνωμοσία και να εχουν κρυμενα pc μεσα στα κουτια των χβοχ. παλι καλα που υπαρχουν τα sony fan boys να μας ανοιγουν τα ματια
darhe13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 i smell fear in ps3 fanboys η αληθεια να λεγετε.......
dkmaster Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Παίδες από τα χέρια μου έχουν περάσει και οι δύο κονσόλες και έχω να πω πως σε γενικές γραμμές το xbox αποδίδει καλυτερα σε κάποια παιχνίδια. Π.χ Το resident evil 5 και το Assassins Creed μου φάνηκαν καλύτερα στο 360 παρά στο ps3. Τώρα το killzone 2 δεν το έχω παίξει και δεν μπορώ να πω. Και τώρα για το thread. Όντως το ps3 έχει 1.3 hdmi αλλά δεν έχω δεί να υπάρχει διαφορά από του xbox και δεν νομίζω να έχουν κιόλας σε ότι αφορά τις κονσόλες πάντα.
G_Zisis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ναι αλλά και τα Splinter Cell: Conviction, Αlan wake, LP2( multiplatform), FORZA3, GT5p, Uncharted 2, ΚΖ2 είναι όλα ισάξια στα γραφικά . Το uncharted 2 ισάξια γραφικά με τα παιχνίδια που ανέφερες?No way man...Ίσως δεν είδες σε hd τα βιντεάκια της e3 για το uncharted ή μάλλον δεν τα είδες καθόλου. Ίσως,λέω ίσως,το alan wake να είναι αντάξιος ανταγωνιστής του,αλλά και πάλι...
dr_thodt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Το uncharted 2 ισάξια γραφικά με τα παιχνίδια που ανέφερες?No way man...Ίσως δεν είδες σε hd τα βιντεάκια της e3 για το uncharted ή μάλλον δεν τα είδες καθόλου. Ίσως,λέω ίσως,το alan wake να είναι αντάξιος ανταγωνιστής του,αλλά και πάλι... Οντως το Uncharted 2 (χαρη στην εκπληκτικη Naughty Dog) ειναι οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη στις κονσολες απο αποψη γραφικων αλλα κ games οπως τα Splinter Cell: Conviction, Alan Wake, Lost Planet 2, Assasin's Creed 2 και Forza 3 ειναι πολυ εντυπωσιακα αν αναλογιστει κανεις οτι τρεχουν σε hardware που κυκλοφορησε το 2005 που πολλοι λεγανε οτι εφτασε στα ορια του με το πρωτο Gears... Οσο για συγκρισεις μεταξυ των Uncharted 2 k Alan Wake ειναι λιγο ατοπες μιας κ το Alan Wake ειναι open-ended με μεγαλη εμφαση στη φυσικη (οσοι θυμουνται το Ε3 demo του 2005 καταλαβαινουν τι λεω) ενω το Uncharted 2 ειναι κλασσικα ενα game με επιπεδα κ standard μονοπατια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 υπομονή μέχρι το Crysis 2 για uber γραφικά
Tigran Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Είναι προφανές ότι και οι δυο κονσόλες έχουν ακόμα πολλά περιθώρια στον τομέα των γραφικών και μεγαλύτερο ρόλο παίζει το development του παιχνιδιού και όχι η κονσόλα αυτή καθε αυτή. Όταν έρθει ο καιρός να βγούν τα επόμενα Xbox και PS και θα έχουμε δει το μέγιστο των δυνατοτήτων των σημερινών κονσολών, τότε θα μπορούμε να κρίνουμε επι του ασφαλούς και αντικειμενικά, ποιά κονσόλα κατάφερε να αποδόσει καλύτερα. Προσωπικά αυτό που έχω διακρίνει, είναι ότι το PS3 στα αποκλειστικά του παιχνίδια βγάζει εξαιρετικά γραφικά, που δεν τα φτάνουν τα αντίστοιχα του X360, αλλά στα κοινά παιχνίδια το X ειναι καλύτερο. Όσο για το HDMI, είτε 1.1, είτε 1.2, είτε 1.3, διαφορά στην απόδοση δεν υπάρχει.
sYn Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Λογικό είναι να μην υπάρχει διαφορά στην απόδοση στις σημερινές τηλεοράσεις.. Περιμένετε να ανέβουν οι αναλύσεις στις μελλοντικές Full HD.. Αυτή είναι και η κύρια διαφορά ανάμεσα στις εκδόσεις του HDMI. Η υποστηριζόμενη μέγιστη ανάλυση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Περιμένετε να ανέβουν οι αναλύσεις στις μελλοντικές Full HD.. εδώ σέρνονται τα native full hd games (όχι upscaled) και περιμένεις μεγαλύτερες αναλύσεις?
sYn Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δε νομίζω να περιμένουν οι κατασκευαστές, τους developers για να πετάξουν στην παραγωγή τέτοιες τηλεοράσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 γιατί έχεις δει σε εκθέσεις μοντέλα τηλεοράσεων για το καταναλωτικό κοινό (όχι για επιχειρήσεις και έτσι) με ανάλυση μεγαλύτερη από 1920χ1080? δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου...
sYn Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 heh! Γι' αυτό και γράφω Περιμένετε να ανέβουν οι αναλύσεις στις μελλοντικές Full HD..
darhe13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 παντως εγω κ σε component που το εχω το 360 μια χαρα ειναι....γιατι δεν βαζουν στο ps3 hdmi cable μεσα??τα καλυτερα hdmi cables τα βγαζει η monstercables...!εγω αυτο εχω στο ps3 k ειναι κορυφη..!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.