Προς το περιεχόμενο

Διαφορες μεταξυ HDMI εικονας : PS3 με Xbox 360

pavlos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Toufa,μπορεί κάποιος να μη γνωρίζει τόσα πράγματα όσο εσύ.Αν βέβαια το άνοιγμα του thread είναι αφορμή για wars,αυτό είναι άλλο.

Δημοσ.
η ερωτηση σου ειναι αναπηρη, οπως και οι 2 απο πανω απαντησεις

σου ζητώ ευγενικά να ανακαλέσεις....

Δημοσ.

δες τι διαφορες εχει το 1.3 με το 1.2 και πες μου γιατι ειναι καλυτερο σε εναν ιδιο τιτλο και στις 2 κονσολες. αν θες υπολογισε και το οτι ειναι πιο χαλια τα παιχνιδια στο ps3.

Δημοσ.
δες τι διαφορες εχει το 1.3 με το 1.2 και πες μου γιατι ειναι καλυτερο σε εναν ιδιο τιτλο και στις 2 κονσολες. αν θες υπολογισε και το οτι ειναι πιο χαλια τα παιχνιδια στο ps3.

όπως εύκολα μπορείς να δεις έχω παραθέσει τον εξοπλισμό των δύο μηχανημάτων και ένα λινκ που εξηγεί τις διαφορές σε αυτά τα δύο...

δεν εξέφρασα καμία άποψη για το πιο είναι καλύτερο...

κάποιοι βλέπετε φαντάσματα εδώ μέσα....

Δημοσ.

Σαν θυρα καλυτερη ειναι του ps3 ... καμια απο αυτες ομως δεν αξιοποιειται στην πραγματικοτητα απο τις τηλεορασεις που κυκλοφορουν. Μαρκετινιστικο κολπο ειναι παρα ουσια

Τωρα βγαινει hdmi 1.4....

Στην πραγματικοτητα, στα games απο θεμα οπτικης ποιοτητας στα games το χβοχ 360 δεν εχει αντιπαλο. Πολυ πιο ωραια χρωματα, ΑΑ και λοιπα του δινουν το πανω χερι...

Δημοσ.

Στην πραγματικοτητα, στα games απο θεμα οπτικης ποιοτητας στα games το χβοχ 360 δεν εχει αντιπαλο. Πολυ πιο ωραια χρωματα, ΑΑ και λοιπα του δινουν το πανω χερι...

οπα οπα οπα οπα,δεν είμαστε και τυφλοί ρε παιδιά,βρες μου έναν τίτλο καλύτερη οπτική ποιότητα απο killzone 2 που κυκλοφορεί αυτη τη στιγμή.... ή uncharted 2 για games που θα κυκλοφορίσουν.είπαμε fanboys αλλα όχι και τυφλοί.

για multiplatform games συμφωνώ οτι το xbox έχει το πάνω χέρι γιατί έχει παρόμοιο προγραμματισμό με το pc ,και συνήθως έρχονται ports στο ps3.

Δημοσ.
οπα οπα οπα οπα,δεν είμαστε και τυφλοί ρε παιδιά,βρες μου έναν τίτλο καλύτερη οπτική ποιότητα απο killzone 2 που κυκλοφορεί αυτη τη στιγμή.... ή uncharted 2 για games που θα κυκλοφορίσουν.είπαμε fanboys αλλα όχι και τυφλοί.

για multiplatform games συμφωνώ οτι το xbox έχει το πάνω χέρι γιατί έχει παρόμοιο προγραμματισμό με το pc ,και συνήθως έρχονται ports στο ps3.

Gears of War 2, Forza Motorsport 3.

Δημοσ.

Δεν θέλω να ανοίξω πόλεμο,αλλά το gow2 είναι,αν όχι χειρότερο,το πολύ ίσο με το killzone 2 στον τομέα των γραφικών. :-)

Δημοσ.
Δεν θέλω να ανοίξω πόλεμο,αλλά το gow2 είναι,αν όχι χειρότερο,το πολύ ίσο με το killzone 2 στον τομέα των γραφικών. :-)

Ναι αλλά και τα Splinter Cell: Conviction, Αlan wake, LP2( multiplatform), FORZA3, GT5p, Uncharted 2, ΚΖ2 είναι όλα ισάξια στα γραφικά .

Αυτό αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι η κονσόλες είναι ισάξιες και καταρρίπτεται και ο μύθος ότι το ένα (PS3 ή το 360) μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα πράγματα από το άλλο.

Από την Ε3 εξάχθηκε επίσης, πως αν οι ομάδες ανάπτυξης δουλέψουν καλά στο optimization μιας κονσόλας , χρόνο με το χρόνο θα βλέπουμε και πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Κυρίως όμως για το 360, τα καινούρια παιχνίδια που παρουσιάστηκαν άφησαν στο (περιθώριο) παρελθόν φήμες που ήθελαν το GOW2 να ήταν αξεπέραστο σε γραφικά,

λόγω αδυναμίας του μηχανήματος. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι αυτά που έλεγε η MS ότι το ΧΒΟΧ μπορεί να πετύχει καλύτερα αποτελέσματα και από ΚΖ2, δεν ήταν Marketing βλακίες, αλλά ητάν κάτι που θα το βλέπαμε σε σύντομο χρονικό διαστημα, και έτσι αποδείχθηκε...

Δημοσ.

Οπα οπα οπα παλι,πραγματικά πιστεύετε οτι το χβοχ 360 έχει παιχνίδι με γραφικά uncharted 2 ?αν δεν δω φιλε με τα μάτια μου καλύτερα γραφικά απο killzone 2 σε παιχνίδι 360 δεν θα το παραδεχτώ ,εντομεταξύ η ΕΑ έχει πεί οτι το 360 έχει μαξαριστεί πλέον ενω το ps3 όχι ακόμα....

αλλα σοβαρά τώρα δεν μπορώ να πιστέψω οτι συγκρίνετε το Uncharted 2 με τα splinter cell,forza3 και alan wake.....(μιλάω για τις 360 εκδόσεις).είναι για γέλια ρε παιδια....:-D / μερικοί είδατε λίγα teaser απο τις pc versions των lp2 ,alan wake και νομίζετε οτι θα τα παίζει έτσι το xbox.καμία σχεση.....τέσπα θα τα πούμε οταν βγούν τα παιχνίδια .

τι να πουμε βασικά εδω δεν παραδέχεστε οτι το Killzone2 έχει καλύτερα γραφικα απο το geow2.:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...