giorgos147 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ρε παιδια ενταξει!Εννοώ οτι αυτο που κανουν στο φροντιστηριο ειναι κοροιδια,Το παιδακι το στελνουν 3 κανονικη ενω δεν ξερει τπτ. Δεν ειπα κατι αλλο...elven αν εχει υπ'οψιν σου σε πολλα φροντιστηρια κανουν 2 ταξεις μαζι. Τρίτη κανονική και είναι 8; Εγώ πάω τετάρτη κανονική(ναι...του χρόνου Πέμπτη!Γιουπιιιιιι ) και είμαι 14 Τώρα τι πρέπει να κάνω ρε παιδιά; Να κλάψω; Εδώ που τα λέμε, μα είμαστε σωστοί; Θα συμφωνήσω με τον De@th L0rd. Εγώ στα 8 ΆΡΧΙΣΑ αγγλικά. Το παιδάκι αυτή τη στιγμή απέχει 2 τάξεις απο το lower(δύο δεν είναι; Κόλλησα...) και δε ξέρει καν την αλφαβήτα...
linkin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 υ.γ. linkinp, αρκουδαιους τους ελεγε ο λεβεντης.. αχ αυτοι ειναι πολιτικοι! χεχε,ναι ρε,αγαπαμε λεβεντη!!! εσυ δεν 3ες να κλινεις το go εσυ δεν ξερεις να ΚΛΕΙΝΕΙΣ το ΚΛΕΙΝΩ.
teo64x Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 εσυ δεν ξερεις να ΚΛΕΙΝΕΙΣ το ΚΛΕΙΝΩ. Κι εσύ δε μπορείς να ξεχωρίσεις το κλείνω (την πόρτα) από το κλίνω (το ρήμα). Ο καθένας μας κάτι έχει, λοιπόν.
linkin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Κι εσύ δε μπορείς να ξεχωρίσεις το κλείνω (την πόρτα) από το κλίνω (το ρήμα). Ο καθένας μας κάτι έχει, λοιπόν. ψαχνω κατι μεμπτο στο μηνυμα σου αλλα τζιφος!χεχε.περα απο τον χαβαλε με τον wise που του εκανα την παραθεση ειμαστε φιλαρακια και απλα ηθελα να τον ψαρωσω!
Teaser Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 υ.γ. linkinp, αρκουδαιους τους ελεγε ο λεβεντης κάνεις μεγάλο λάθος. Αρκουδαίηδες είναι το σωστό!
teo64x Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ψαχνω κατι μεμπτο στο μηνυμα σου αλλα τζιφος!χεχε.περα απο τον χαβαλε με τον wise που του εκανα την παραθεση ειμαστε φιλαρακια και απλα ηθελα να τον ψαρωσω! Νταξ, άκυρη η παρατήρηση τότε. Φαγωθείτε.
linkin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Νταξ, άκυρη η παρατήρηση τότε. Φαγωθείτε. Νταξ???Τι ελληνικα ειναι αυτα ρε πατριωτη??? :-D:-D
-WISE- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ελληνικα του λοκ μου φαινονται εμενα...(οχι του τζον)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.