Προς το περιεχόμενο

Θα κάνατε μαθήματα χωρις να πληρωνεστε?

ellilili

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι απορω ομως τι φροντηστηριο ειναι αυτο στο οποιο το παιδακι υποτιθεται οτι απο Σεπτεμβρη 8α παει 3 κανονικη ενω δεν ξερει καν την Αλφαβητα.

8 χρονών - >C

7 χρονών - >B

6 χρονών - >A

5 χρονών - >JB

4 χρονών - >JA

Κάποιος λέει ψόματα θαρρώ

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ζήτα απο τον πατέρα σου,πες του θα με πλερό επειδή έκανες βλακεία αλλιώς πες στον φίλο σου μάθημα γιοκ.

what he said

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Όχι οι καλοί φίλοι τους καλούς λογαριασμούς.

Ξεκαθάρισε τα πράγματα μέσα σου και συζήτησέ τα.

Δημοσ.

Κοίτα επειδή και εγώ σαν άτομο με ελάχιστη υπομονή δεν θα άντεχα τη φυσιολογική αταξία ενός μικρού αγοριού μέσα στο κατακαλόκαιρο, σου προτείνω να μην το κάνεις για το καλό σου.

Εκτός και αν βέβαια αυτή η οικογένεια αντιμετωπίζει οικονομικά προβληματα οπότε θα κάνεις και ένα καλό βρε παιδί μου!

Δημοσ.

Καλα 8 χρονων μαντραχαλος και ειναι σε τραγικο επιπεδο τα αγγλικα του???Αισχος!Αλητεια,Αλητεια,Αρκουδειδες!!Εγω στα 5 μου ημουν με proficiency και mittelstufe.

Δημοσ.

Ρε παιδια ενταξει!

Εννοώ οτι αυτο που κανουν στο φροντιστηριο ειναι κοροιδια,Το παιδακι το στελνουν 3 κανονικη ενω δεν ξερει τπτ. Δεν ειπα κατι αλλο...elven αν εχει υπ'οψιν σου σε πολλα φροντιστηρια κανουν 2 ταξεις μαζι.

Δημοσ.

δε φταινε μονο οι γονεις τοτε.. φταινε κ οι καθηγητες στο φροντιστηριο του παιδιου! κ να εξηγηθω (για να μη παρεξηγηθω:-D):

οταν ημουν μικρος, στη γειτονια υπηρχαν 2 φροντιστηρια. οπως ειναι φυσιολογικο, πηγα σε αυτο με την καλυτερη φημη κ τους περισσότερους επιτυχοντες.

όμως βλέποντας ο πατερας μου οτι ασχολιομουν με τους υπολογιστες κ γνωριζοντας μερικες αγγλικες λεξεις, θεωρησε καλο να με στειλει κατ' ευθειαν Α Κανονική, κ όχι π.χ. B προκαταρκτικη (Junior δηλ.)

όπως ηταν φυσικο, εκανα τρελα λαθη στις ασκησεις/διαβαζα με δυσκολια..

φυσιολογικο αφου δεν ηξερα καν αλφαβητο/γραμματικους κανονες,μονο σωστη ορθογραφια. Η καθηγητρια μου καλεσε τον πατερα μου, κ του πε μα καλα, το παιδι δεν εχει παει ποτε αγγλικα? Γιατι τον γραψατε στην Α? οποτε με στειλαν Β προκαταρκτικη κ εμαθα..

υ.γ. linkinp, αρκουδαιους τους ελεγε ο λεβεντης.. αχ αυτοι ειναι πολιτικοι!:rolleyes:

Δημοσ.
elven αν εχει υπ'οψιν σου σε πολλα φροντιστηρια κανουν 2 ταξεις μαζι.

Εννοούσα σου λένε ψέματα όχι ότι λες.

Αντε να 'πήδηξε' μία τάξη,δλδ ξεκίνησε στα 5 + του ότι αποκλείεται σοβαρός άνθρωπος να έκανε 2 ταξεις μαζι σε 5χρονο-6χρονο

Δημοσ.
Καλα 8 χρονων μαντραχαλος και ειναι σε τραγικο επιπεδο τα αγγλικα του???Αισχος!Αλητεια,Αλητεια,Αρκουδειδες!!Εγω στα 5 μου ημουν με proficiency και mittelstufe.

εσυ δεν 3ες να κλινεις το go

Δημοσ.
Tελικα παιδια θα το κανω...

Οι διακοπες θα πληρωθουν με λεφτα της γιαγιας οποτε δεν παιζει να το κανει για να μην παω.

Ενα εχω να σας πω. Μετα απο ενα μονο μαθημα διαπιστωσα οτι τα αγγλικα του παιδιου βρισκονται σε επιεικως ΤΡΑΓΙΚΟ επιπεδο οπως και η ικανοτητα του να συγκεντρωθει.:mad:

Και δεν ειμαι θεωρητικη, δεν θα το αντεχα:P

πως φαινεται η απειρια:lol: να σου δειξω εγω μαντραχαλο Β λυκειου με αναλογη συμπεριφορα να παθεις. τα ιδιαιτερα θελουν πολυ αναισθησια

Δημοσ.

Το να χρειάζεται το παιδί φροντιστήριο σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση εκτός απο την εποχή που προετοιμάζεται για πανελλαδικές σημαίνει οτι κάπου έχει πρόβλημα.

Ας ψάξει να βρεί την δουλειά που του ταιριάζει καλύτερα τα πτυχία δέν μετράνε πιά σήμερα.

Δημοσ.
Τι να κερδίσει ρε μάστορη; Είναι φίλος του πατέρας της, σιγά μη του πάρει λεφτά.Θα του 'παιρνες εσύ; Το θέμα είναι οτι προσφέρθηκε χωρίς να πάρει την άδεια της κόρης του.

να υποθεσω οτι το κερδος στην γλωσσα σου ερχεται μονο με το νομισμα του ευρω...? :devil:

Δημοσ.
Ρε παιδια ενταξει!

Εννοώ οτι αυτο που κανουν στο φροντιστηριο ειναι κοροιδια,Το παιδακι το στελνουν 3 κανονικη ενω δεν ξερει τπτ. Δεν ειπα κατι αλλο...elven αν εχει υπ'οψιν σου σε πολλα φροντιστηρια κανουν 2 ταξεις μαζι.

Στη C senior το παιδί υποτίθεται ότι έχει έρθει σε επαφή με χρόνους, λίγα γραμματικά φαινόμενα, ανώμαλα ρήματα και το λεξιλόγιο πρέπει να είναι πλούσιο αρκετά για να κουτσο-συννενοηθεί για απλά πράγματα με κάποιον. Στην ηλικία των 8 λοιπόν καλά καλά δεν ξέρεις να γράφεις και να διαβάζεις την ελληνική πόσο μάλλον την αγγλική! Πάμε καλά; Τι φροντιστήρια είναι αυτά που ενώ βλέπουν ότι το παιδί που είναι μόλις δευτέρα δημοτικού, δε μπορεί καλά καλά να πει την αλφαβήτα και το κατατάσουν στην C class; ΕΛΕΟΣ! Και όταν ρωτούσαν δηλαδή οι γονείς για την πρόοδο του, δεν τους είπε κανείς ότι το παιδί δεν προχωράει? Έτσι λοιπόν, αφου έφυγαν άδικα λεφτά στο "ότι να 'ναι φροντιστήριο", εξηγούνται τα τζάμπα ιδιαίτερα που με χαρά δέχτηκαν να κάνουν στο παιδάκι καλοκαιριάτικα λες και δεν έχει ανάγκη κι αυτό να χαρεί τις σχολικές διακοπές χωρίς @#$^%%^ έγνοιες! :mad:

Κρίμα. Λυπάμαι και εσένα αλλά και το παιδί. Για διαφορετικούς λόγους τον καθένα.

Δημοσ.
Στη C senior το παιδί υποτίθεται ότι έχει έρθει σε επαφή με χρόνους, λίγα γραμματικά φαινόμενα, ανώμαλα ρήματα και το λεξιλόγιο πρέπει να είναι πλούσιο αρκετά για να κουτσο-συννενοηθεί για απλά πράγματα με κάποιον. Στην ηλικία των 8 λοιπόν καλά καλά δεν ξέρεις να γράφεις και να διαβάζεις την ελληνική πόσο μάλλον την αγγλική! Πάμε καλά; Τι φροντιστήρια είναι αυτά που ενώ βλέπουν ότι το παιδί που είναι μόλις δευτέρα δημοτικού, δε μπορεί καλά καλά να πει την αλφαβήτα και το κατατάσουν στην C class; ΕΛΕΟΣ! Και όταν ρωτούσαν δηλαδή οι γονείς για την πρόοδο του, δεν τους είπε κανείς ότι το παιδί δεν προχωράει? Έτσι λοιπόν, αφου έφυγαν άδικα λεφτά στο "ότι να 'ναι φροντιστήριο", εξηγούνται τα τζάμπα ιδιαίτερα που με χαρά δέχτηκαν να κάνουν στο παιδάκι καλοκαιριάτικα λες και δεν έχει ανάγκη κι αυτό να χαρεί τις σχολικές διακοπές χωρίς @#$^%%^ έγνοιες! :mad:

Κρίμα. Λυπάμαι και εσένα αλλά και το παιδί. Για διαφορετικούς λόγους τον καθένα.

Πόσο δίκιο έχεις...Δεν αφήνουμε να σηκώνουν κεφάλι τα παιδιά κ μετά αναρωτιόμαστε γιατί βγαίνουν προβληματικά.Ειδικά μετά στην εφηβία μη τύχει και δούνε καναν έφηβο να χασομεράει έξω πουθενά μιλώντας στο κινητό,γιατί το πρώτο που θα του πούνε είναι" Πάλι δε διαβάζεις;" κ μετά σε άλλη φάση "Βρες καμια γκόμενα,μια χαρά παιδί είσαι" Αρρωστημένη κοινωνία εγώ αυτό έχω να πω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...