Προς το περιεχόμενο

Θα κάνατε μαθήματα χωρις να πληρωνεστε?

ellilili

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα έκανα ιδιαίτερα τσάμπα μόνο σε γυναίκα ηλικίας άνω των 16!

Ερώτηση 1ος εκατομμυρίου: Γιατί;

Δημοσ.
Θα έκανα ιδιαίτερα τσάμπα μόνο σε γυναίκα ηλικίας άνω των 16!

Ιδιετερα μαθηματα η......

Ερώτηση 1ος εκατομμυρίου: Γιατί;

Γιατι μαλον ενοει το η.....

Δημοσ.
Διευκρινιστική ερώτηση των 2 εκατομμυρίων: Ναι ρε παιδιά, αυτό το "ή ....." τι είναι;

Διαζευτικό η :P

Δημοσ.

ahahahahahaahhahahaahahahahahahahahahaahahah

τα 'σπασε η απάντηση ααχχαχαχαχχα

On topic:

Σε 8χρονο είναι σκούρα τα πράματα και ειδικά το καλοκαίρι. Όπως προείπαν τα παιδιά, ζήτα τα $ από τον μπαμπά σου :P

Δημοσ.

Tελικα παιδια θα το κανω...

Οι διακοπες θα πληρωθουν με λεφτα της γιαγιας οποτε δεν παιζει να το κανει για να μην παω.

Ενα εχω να σας πω. Μετα απο ενα μονο μαθημα διαπιστωσα οτι τα αγγλικα του παιδιου βρισκονται σε επιεικως ΤΡΑΓΙΚΟ επιπεδο οπως και η ικανοτητα του να συγκεντρωθει.:mad:

Και δεν ειμαι θεωρητικη, δεν θα το αντεχα:P

Δημοσ.
τα αγγλικα του παιδιου βρισκονται σε επιεικως ΤΡΑΓΙΚΟ επιπεδο οπως και η ικανοτητα του να συγκεντρωθει.:mad:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!ΑΙΣΧΟΣ!

Πω πω,άκους εκεί να μην ξέρει γρι αγγλικά το 8χρονο,μα που ζει;

Πες μου ότι δεν έχει διαβάσει και την " Πλάτωνος Πολιτεία " να χάσω πάσα ιδέα

Το άλλο;Ολόκληρο γαιδούρι 8 χρονών να μην μπορεί να συγκεντρωθεί;Κατάντια :-(

Καλά βρε,8 χρονών είναι το παιδάκι τι περίμενες,να είναι επιπέδου Lower και πάνω; :P

Δημοσ.

Επειδή έχω κάνει ιδιαίτερα σε 2 αγοράκια αυτής της ήλικίας έχω να σου προτείνω ασκήσεις ηρεμίας πριν το μάθημα και πάρτο απόφαση ότι δεν πρόκειται να συγκεντρώνεται με τίποτα όσο προχωράμε μέσα στο καλοκαίρι. Πάντως γνώμη μου είναι ότι αν πραγματικά δεν ήθελες να κάνεις μαθήματα τζάμπα, τότε έπρεπε να μιλήσεις στον μπαμπά. Αν και το σωστότερο θα ήταν όχι να διεκδικήσετε εσείς μια κάποια αμοιβή αλλά να προσφερθεί ο πατέρας του παιδιού να δώσει κάτι...

Επίσης είναι απόλυτα φυσιολογικό να ΜΗΝ ξέρει καθόλου αγγλικά! Το παιδί είναι ακόμα.. 8 ετών for God's sake!!! Όταν θα μάθει να κλίνει το ρήμα to be και να λέει I am a boy and you are a girl, this is a pencil and this is a pen τότε θα μιλάμε για major επιτυχία!!!!! Να ξέρεις :lol:

Καλό κουράγιο και καλή υπομονή. Πότε ξεκινάτε;

Δημοσ.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!ΑΙΣΧΟΣ!

Πω πω,άκους εκεί να μην ξέρει γρι αγγλικά το 8χρονο,μα που ζει;

Πες μου ότι δεν έχει διαβάσει και την " Πλάτωνος Πολιτεία " να χάσω πάσα ιδέα

Το άλλο;Ολόκληρο γαιδούρι 8 χρονών να μην μπορεί να συγκεντρωθεί;Κατάντια :-(

Καλά βρε,8 χρονών είναι το παιδάκι τι περίμενες,να είναι επιπέδου Lower και πάνω; :P

χαχαχαχ!εχω λιωσει!!!:lol::-D:cool:

και ημουν ετοιμος να ρωτησω τι το κακο εχει ενα 8χρονο παιδι..ισα ισα που μπορει ναναι και πολυ μελετηρο.

Δημοσ.

Ναι απορω ομως τι φροντηστηριο ειναι αυτο στο οποιο το παιδακι υποτιθεται οτι απο Σεπτεμβρη 8α παει 3 κανονικη ενω δεν ξερει καν την Αλφαβητα.

Gangel για πες γι αυτες τις ασκησεις ηρεμιας που λεγαμε!:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...