Προς το περιεχόμενο

Θα κάνατε μαθήματα χωρις να πληρωνεστε?

ellilili

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
lolollc4.jpg

Αν δεν παίζεις μπάλα δεν αξίζει η ζωή

αυτός, δεν είναι αγόρι. Ενώ αν δεν παίζεις μπάλα, και κουτσομπολεύεις στο τηλέφωνο ή πας κάθε μέρα για ψώνια, αξίζει ε?

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παντως μη βιαστεις να το απορριψεις, παιζει ο πατερας σου να του χρωσταει καμια χαρη και να τον ξελασπωνεις ετσι.

Μπορεις να τον τσεκαρεις διακριτικα να σου πει ή αν του εχεις εμπιστοσυνη απλα κανε το χωρις ερωτησεις. Δε πιστευω να σε εχωνε ετσι στο ασχετο. Δε μπορω να ξερω ομως.

Δημοσ.

ναι και μενα μου φαινεται περιεργο που δεν ρωτησε καν και σε χωσε ετσι..

σιγα μωρε πες του δεν πας και τελειωσε.κατι προεκυψε και δεν μπορεις.

Δημοσ.
Λοιπον....

Με...αγγαρεψε ο πατερας μου να κανω μαθηματα αγγλικων στον 8χρονο γιο ενος φιλου του.

Μεχρι εδω καλα. Το θεμα ομως ειναι οτι δεν θα πληρωνομαι.:mad::mad::mad:

Και οπως καταλαβαινετε δεχτηκα γτ νομιζα οτι θα πληρωνομαι.

Αξιζει να χαλάσω τα σχεδια μου για διακοπές για το τιποτα?

Και υπόψιν δεν ειμαι και το πιο υπομονετικο ατομο του κοσμου...

μηπως ο πατερας σου εχει περισσοτερα να κερδισει απο αυτο...?

μιλησε με τον dad και ξαναπες μας :-)

Δημοσ.

Τι να κερδίσει ρε μάστορη; Είναι φίλος του πατέρας της, σιγά μη του πάρει λεφτά.Θα του 'παιρνες εσύ; Το θέμα είναι οτι προσφέρθηκε χωρίς να πάρει την άδεια της κόρης του.

Κοπελιά μίλα με το μπαμπά σου (τι πιο λογικό) και πες του οτι δεν θες να πας αφιλοκερδώς.Αν δεχθεί έχει καλώς αν δεν δεχθεί φτιάξε μια βαλίτσα με τα απολύτως απαραίτητα και φύγε για Μεξικό.

Δημοσ.

Θα πας στο πρώτο μάθημα με μίνι φούστα και ντεκολτέ. Ο μικρός θα σε κοιτάει περίεργα... τους κάνεις μια μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση και μια καταγγελία στο ΙΚΑ και βγάζεις άνετα τα χρήματα των διακοπών σου :P

Δημοσ.

Βασικά σε τέτοια ηλικία που είναι το παιδί και να με πλήρωναν θα το σκεφτόμουνα.

8 χρονών θέλει να είσαι προικισμένος με τεράστια υπομονή και όπως έγραψε και ο Ιώβ στην ταφόπλακα του: ''Έχει και η υπομονή, τα όρια της''.

και αμα σε κοιταξει και ο πατερας του περιεργα ακομα καλυτερα!!

Πως εννοείς το περίεργα? Κάπως σαν το avatar του Judas ? :devil:

Δημοσ.
παιζει ο πατερας σου να του χρωσταει καμια χαρη και να τον ξελασπωνεις ετσι.

Με ξένα κόλυβα θα κάνει μνημόσυνο ο πατέρας της;

Το τζαμπέ έχει πεθάνει. Ή αμοιβή (έστω και μικρή) ή καλύτερα να καφεδιάζεσαι / ψήνεσαι στην παραλία όλη μέρα με τις φίλες σου.

Έτσι μου ζητάνε κι εμένα διάφοροι φίλοι και γνωστοί να τους μάθω τζαμπέ ιταλικά, και καταλαβαίνετε τι απάντηση παίρνουν...

Δημοσ.

ιδιαιτερα; τζαμπα; και σε 8χρονο; χα χα χα. κατ αρχας δεν αναλαμβανουμε ποτε τοσο μικρο παιδι. δευτερον ο πατερας σου απο που κι ως που σου κανονιζει δουλειες. για πατα ποδι λεω εγω. μονο αν το επελεγα εγω για τον Α, Β λογο θα τα εκανα τζαμπα. αλλα οχι να με βαλει ο πατερας μου. η μανα μου δεν θα το εκανε ποτε λολ ειναι κι αυτη στην δουλεια λολ

Δημοσ.

Πολλές κοπέλες την πατάνε πάντως (ειδικά θεωρητικές) κάνοντας "μαθήματα" σε παιδιά δημοτικού κλπ. και μετά τρέχουν και δε φτάνουν. Φαίνεται δελεαστικό στην αρχή, εύκολο, 10 ευρώ η ώρα, παιδί γνωστού κλπ. αλλά μετά φαίνονται και οι δυσκολίες ενός τέτοιου εγχειρήματος και η υπευθυνότητα, ωριμότητα και κατάρτιση που πρέπει να έχει όποιος το κάνει. Υπάρχουν κι άλλες δουλειές για χαρτζιλίκι.

Δημοσ.
Πολλές κοπέλες την πατάνε πάντως (ειδικά θεωρητικές) κάνοντας "μαθήματα" σε παιδιά δημοτικού κλπ. και μετά τρέχουν και δε φτάνουν. Φαίνεται δελεαστικό στην αρχή, εύκολο, 10 ευρώ η ώρα, παιδί γνωστού κλπ. αλλά μετά φαίνονται και οι δυσκολίες ενός τέτοιου εγχειρήματος και η υπευθυνότητα, ωριμότητα και κατάρτιση που πρέπει να έχει όποιος το κάνει. Υπάρχουν κι άλλες δουλειές για χαρτζιλίκι.

σωστος. πρεπει να ξερεις την υλη και κυριως πρεπει να ξερεις πως να τα πεις. η δουλεια του δασκαλου/καθηγητη μαθενεται μονο μεσα απο την πραξη, και δεν ειναι και τοσο ευκολη οσο φαινεται γτ εχεις ευθυνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...