Προς το περιεχόμενο

Θα κάνατε μαθήματα χωρις να πληρωνεστε?

ellilili

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον....

Με...αγγαρεψε ο πατερας μου να κανω μαθηματα αγγλικων στον 8χρονο γιο ενος φιλου του.

Μεχρι εδω καλα. Το θεμα ομως ειναι οτι δεν θα πληρωνομαι.:mad::mad::mad:

Και οπως καταλαβαινετε δεχτηκα γτ νομιζα οτι θα πληρωνομαι.

Αξιζει να χαλάσω τα σχεδια μου για διακοπές για το τιποτα?

Και υπόψιν δεν ειμαι και το πιο υπομονετικο ατομο του κοσμου...

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καθαρα και μόνο για την εμπειρία. Αν είναι κάτι που το κάνεις ούτως η άλλως μήν το κάνεις γαμησιάτικα.. Αν τώρα ξεκινάς θα έχεις ένα καλό πειραματόζωο. Ζήτησε οπωσδήποτε και ένα ελάχιστο ποσό για το χρόνο σου και θα είσαι οκ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εάν είναι να χαλάσω τις ήδη προγραμματισμένες διακοπές μου, δεν θα έκανα μαθήματα ούτε εάν πληρωνόμουν (εκτός αν είχα τόσο σοβαρό οικονομικό πρόβλημα).

Και δη σε 8χρονο παιδί. Δεν είναι ότι βοηθάς έναν φίλο που έχει άμεση ανάγκη να βρει δουλειά ή να κάνει χρήση των αγγλικών...

Δημοσ.

Αν ειναι δυνατον δηλαδη.

Ναι ειναι η πρωτη φορα που κανω κατι τετοιο και δεν ειχα σκοπο.

Ντρεπομαι να ζητησω χρηματα μονο και μονο επειδη το κανονισε ο πατερας μου.

Α ρε πατεραααα! Μας εκαψες παλι!:mad:

Δεν ειχα σκοπο να δουλεψω φετος το καλοκαιρι. Μολις ξεμπερδεψα απο πανελληνιες

Δημοσ.

Ντρεπομαι να ζητησω χρηματα μονο και μονο επειδη το κανονισε ο πατερας μου.

Ζήτα απο τον πατέρα σου,πες του θα με πλερό επειδή έκανες βλακεία αλλιώς πες στον φίλο σου μάθημα γιοκ.

Δημοσ.

Βασικα ετσι κι αλλιως δεν θα εκανα καποια δουλεια.

Αλλα αν εχεις και καποια αμοιβη λες δεν γ@μιετ@ι θα το κανω να βγαλω κανα φραγκο να παρω και 2-3 πραγματακια που θελω μια ωρα νωριτερα.

Αλλα ετσι?

• Super Moderators
Δημοσ.
Ζήτα απο τον πατέρα σου,πες του θα με πλερό επειδή έκανες βλακεία αλλιώς πες στον φίλο σου μάθημα γιοκ.

απλά touche...

θα την πληρώσει ο πατέρας σου την νύφη :P

Δημοσ.

Α ρε γ@μωτο...

Να δω τι θα κανω. Εγω δεν κανω για καθηγητρια.

Αφου και μαθηματικο που θελω να περασω το σκεφτομαι σοβαρα γτ τι θα κανω μετα που δεν εχω υπομονη να διδαξω ειδικα αν το παιδι "δεν τα παιρνει".

Δεν θα χαλασω την ηρεμια μου?

Δημοσ.

αμα ντρεπεσαι να τα ζητησεις, πηγαινε στο μαθημα με σκισμενα ρουχα και τρυπια παπουτσια και πες τους δεν εχεις λεφτα να παρεις αλλα.

Μπορει να σε λυπηθουν και να σου δωσουν τιποτα.

Δημοσ.
Α ρε γ@μωτο...

Να δω τι θα κανω. Εγω δεν κανω για καθηγητρια.

Αφου και μαθηματικο που θελω να περασω το σκεφτομαι σοβαρα γτ τι θα κανω μετα που δεν εχω υπομονη να διδαξω ειδικα αν το παιδι "δεν τα παιρνει".

Δεν θα χαλασω την ηρεμια μου?

καλύτερα να σκεφτείς πως, πότε και αν θα βγάλεις τη σχολή. Αλλά για μια-δυο φορές να του πεις το hello, what's your name, δε χάθηκε ο κόσμος. Ετσι κι αλλιώς, 4 μήνες διακοπές σε νησί, δεν ξέρω κανέναν να κάνει. Ειδικά για μια κοπέλα, που βαριέται περσόττερο από τα αγόρια (πχ τα αγόρια ασχολούνται με πισιά, παίζουν μπάλα, μπιλιάρδο), είναι ότι πρέπει για να περάσει την ώρα της.

Το σπίτι του παιδιού είναι μακριά? Μπορείς να του πεις, να έρθει στο χώρο σου

Δημοσ.
Ειδικά για μια κοπέλα, που βαριέται περσόττερο από τα αγόρια (πχ τα αγόρια ασχολούνται με πισιά, παίζουν μπάλα, μπιλιάρδο,βάζουν σκούπα)

lolollc4.jpg

Αν δεν παίζεις μπάλα δεν αξίζει η ζωή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...