ellilili Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Λοιπον.... Με...αγγαρεψε ο πατερας μου να κανω μαθηματα αγγλικων στον 8χρονο γιο ενος φιλου του. Μεχρι εδω καλα. Το θεμα ομως ειναι οτι δεν θα πληρωνομαι.:mad: Και οπως καταλαβαινετε δεχτηκα γτ νομιζα οτι θα πληρωνομαι. Αξιζει να χαλάσω τα σχεδια μου για διακοπές για το τιποτα? Και υπόψιν δεν ειμαι και το πιο υπομονετικο ατομο του κοσμου...
klainmaingr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Καθαρα και μόνο για την εμπειρία. Αν είναι κάτι που το κάνεις ούτως η άλλως μήν το κάνεις γαμησιάτικα.. Αν τώρα ξεκινάς θα έχεις ένα καλό πειραματόζωο. Ζήτησε οπωσδήποτε και ένα ελάχιστο ποσό για το χρόνο σου και θα είσαι οκ.
elven Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Αν δεν είχα τίποτα να κάνω ναι. Να χαλάσω τις διακοπές μου ή την ηρεμία μου όχι.
Chris_85 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Φυσικα και οχι. Απ τη στιγμη που δουλευεις, πρεπει να πληρωνεσαι. Οι εποχες του τσαμπα τελειωσαν.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Εάν είναι να χαλάσω τις ήδη προγραμματισμένες διακοπές μου, δεν θα έκανα μαθήματα ούτε εάν πληρωνόμουν (εκτός αν είχα τόσο σοβαρό οικονομικό πρόβλημα). Και δη σε 8χρονο παιδί. Δεν είναι ότι βοηθάς έναν φίλο που έχει άμεση ανάγκη να βρει δουλειά ή να κάνει χρήση των αγγλικών...
ellilili Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Αν ειναι δυνατον δηλαδη. Ναι ειναι η πρωτη φορα που κανω κατι τετοιο και δεν ειχα σκοπο. Ντρεπομαι να ζητησω χρηματα μονο και μονο επειδη το κανονισε ο πατερας μου. Α ρε πατεραααα! Μας εκαψες παλι! Δεν ειχα σκοπο να δουλεψω φετος το καλοκαιρι. Μολις ξεμπερδεψα απο πανελληνιες
elven Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Ντρεπομαι να ζητησω χρηματα μονο και μονο επειδη το κανονισε ο πατερας μου. Ζήτα απο τον πατέρα σου,πες του θα με πλερό επειδή έκανες βλακεία αλλιώς πες στον φίλο σου μάθημα γιοκ.
klainmaingr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Σωστός ο elven. Και βασικα΄δεν έχει ντροπές στη δουλειά...
ellilili Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Βασικα ετσι κι αλλιως δεν θα εκανα καποια δουλεια. Αλλα αν εχεις και καποια αμοιβη λες δεν γ@μιετ@ι θα το κανω να βγαλω κανα φραγκο να παρω και 2-3 πραγματακια που θελω μια ωρα νωριτερα. Αλλα ετσι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Ζήτα απο τον πατέρα σου,πες του θα με πλερό επειδή έκανες βλακεία αλλιώς πες στον φίλο σου μάθημα γιοκ. απλά touche... θα την πληρώσει ο πατέρας σου την νύφη
ellilili Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Α ρε γ@μωτο... Να δω τι θα κανω. Εγω δεν κανω για καθηγητρια. Αφου και μαθηματικο που θελω να περασω το σκεφτομαι σοβαρα γτ τι θα κανω μετα που δεν εχω υπομονη να διδαξω ειδικα αν το παιδι "δεν τα παιρνει". Δεν θα χαλασω την ηρεμια μου?
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 αμα ντρεπεσαι να τα ζητησεις, πηγαινε στο μαθημα με σκισμενα ρουχα και τρυπια παπουτσια και πες τους δεν εχεις λεφτα να παρεις αλλα. Μπορει να σε λυπηθουν και να σου δωσουν τιποτα.
afentiko7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Α ρε γ@μωτο...Να δω τι θα κανω. Εγω δεν κανω για καθηγητρια. Αφου και μαθηματικο που θελω να περασω το σκεφτομαι σοβαρα γτ τι θα κανω μετα που δεν εχω υπομονη να διδαξω ειδικα αν το παιδι "δεν τα παιρνει". Δεν θα χαλασω την ηρεμια μου? καλύτερα να σκεφτείς πως, πότε και αν θα βγάλεις τη σχολή. Αλλά για μια-δυο φορές να του πεις το hello, what's your name, δε χάθηκε ο κόσμος. Ετσι κι αλλιώς, 4 μήνες διακοπές σε νησί, δεν ξέρω κανέναν να κάνει. Ειδικά για μια κοπέλα, που βαριέται περσόττερο από τα αγόρια (πχ τα αγόρια ασχολούνται με πισιά, παίζουν μπάλα, μπιλιάρδο), είναι ότι πρέπει για να περάσει την ώρα της. Το σπίτι του παιδιού είναι μακριά? Μπορείς να του πεις, να έρθει στο χώρο σου
elven Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Ειδικά για μια κοπέλα, που βαριέται περσόττερο από τα αγόρια (πχ τα αγόρια ασχολούνται με πισιά, παίζουν μπάλα, μπιλιάρδο,βάζουν σκούπα) Αν δεν παίζεις μπάλα δεν αξίζει η ζωή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.