kamui Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω για πολυμηχάνημα με "φοιτητικές προδιαγραφές" που αυτές είναι 1) Φτηνά αναλώσιμα ( ξαναγέμισμα,φτηνά ιμιτασιον) 2) 90% ασπρόμαυρες εκτυπώσεις ( κείμενα,σημειώσεις, εργασίες άντε να έχει μερικές έγχρωμες φωτογραφίες τπτ σημαντικό) 3) Μπορεί να δουλέψει μια φορά σήμερα και μετά πάλι απο 3-4-5 μήνες. ( ξεραμένα μελάνια, διορθωση κεφαλής κλπ κλπ) Και τέλος μήπως να το σκεφτώ για laser πολυμηχάνημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Xρηματα? Ογκος εκτυπωσης? Ταχυτητα σε απασχολει? Εχεις χωρο πανω στο γραφειο/η εκει που θες να τον τοποθετησεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Χώρο πες θα βρω ( καλά όχι κ κανα τέρας σαν κατι XEROX, σε νορμαλ μεγέθη ) Όγκος εκτύπωσης....χμ 500+ σελίδες max το χρόνο. Ταχύτητα δεν με καίει. Χρήματα λέω να μην φύγω πάνω από 100+ ευρώ ( Ως τώρα είχα 3 εκτυπωτές και 1 πολυμηχάνημα στα 60 ευρώ πάνω-κάτω όλα τους, 2 HP και ένας EPSON ψόφιοι, μόνο ενας CANON IP1600 ζεί, αλλά θέλω πολυμηχάνημα ) Εξαιτίας του παραπάνω αλλά και από κανα 2 γνωστούς μου προτιμώ μακράααν σαν μάρκα τους Canon, για lexmark δεν έχω ιδέα. Βέβαια κάθε καλή άποψη αποδεκτή. Επίσης σε περίπτωση που ξαναγεμίζονται τα μελάνια, να έχει κανα εύκολο τρόπο για ink level reset. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epivitor Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Eνταξει ρε φιλε 500 σελιδες maximum το χρονο δεν ειναι και πολλες οποτε δε χρειαζεσαι κατι ιδιαιτερο. Εγω εχω το mp160 της canon (το ειχα παρει γυρω στα 60 ευρω) και με παρομοια χρηση σαν τη δικη σου ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Ειχα αρκετα παλιοτερα εναν epson αλλα φρακαραν τα ακροφυσια του απο το μελανι και τον πεταξα. Τωρα για ink level reset δε ξερω να σου πω, αλλα απο αξιοπιστια σ'αυτες τιμες που κοιτας νομιζω πως η canon ειναι ενα σταδιο πιο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Όχι φυσικά δεν θέλω κάτι ακραίο "φοιτητικές προδιαγραφές" όπως είπα. Απλά δεν θέλω να βουλώνουν οι κεφαλές σαν τον EPSON σου ( το ίδιο είχε πάθει κ ο δικός μου EPSON ) . Φτηνά αναλώσιμα και να μην έχω προβλήματα του στυλ ο εκτυπωτής να "πετάει" τα μελάνια επειδή νομίζει πως άδειασαν ή πως πέρασε η ημερομηνία λήξης τους. Και να μην χαλάει ο εκτυπωτής μετά από ένα χρόνο. π.χ. Να ανάβουν λαμπάκια πάνω στον εκτυπωτη που ούτε το manual δεν μπορεί να τα εξηγήσει ξεκάθαρα πιο είναι το πρόβλημα. ( Σαν τους 2 ψόφιους HP μου ) Τον έχεις ξαναγεμίσει ποτέ είτε εσύ είτε να το πας κάπου να στο γεμίσουν το μελάνι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epivitor Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Οχι δεν εχω ξαναγεμισει μελανια, οταν τελειωσαν αυτα που ειχε, αγορασα αλλα μεγαλυτερης χωρητικοτητας τα οποια δεν ηταν ιδιαιτερως ακριβα απ' ο,τι θυμαμαι. Τα καινουργια παντως οταν αδειασουν θα τα στειλω για ξαναγεμισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_eye Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Πάρε canon έχει αυτά που θες απλά ρίχνε καμιά εκτύπωση να μην κολλήσει η μελάνη την κεφαλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Πάντως με σκρουτζάρισμα δεν βρίσκω μοντέλο mp160 (Έχει ένα mp190) παρα μόνο τα μελάνια του. Επίσης βλέπω για τους canon βγάζουν 2 σειρές πολυμηχανημάτων. MP XXX, MX XXX. τι να προτιμήσω? Οι MP 2XX μάλιστα παίρνουν και 4 ξεχωριστά μελάνια χρωμάτων, μήπως να τους προτιμήσω για οικονομία? Αν και δεν ξέρω τι γίνεται με τις κεφαλές στη προκειμένη πρίπτωση. Για τους ΜΧ στα λεφτά μου είδα μόνο τον MX 300 και 310. Δείχνει πολύ "δυνατή" κατασκευή στην εικόνα και έχει και fax (ποτέ δεν ξες πότε θα χρειαστεί). Καμμιά πρόταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epivitor Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Ναι ρε φιλε το mp160 ειναι μοντελο 2 ετων που να το βρεις τωρα? Οποιο μοντελο παντως και αν επιλεξεις θα ειναι υπεραρκετο για τις αναγκες σου, ακομα και το πιο φθηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Το κακό είναι πως το πιο φθηνό πάντα διαλέγω και τελικά με αφήνει στις πιο δυσκολες στιγμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Προσωπικα L7480 hp θα σου προτεινα στα ~90ευρω πλεων αλλα με το κυκλο εκτυπωσης που αναφερεις ισως ειναι υπερβολη... Ενδεικτικα τα πρωτα μελανια μου βγαλανε ~1750 σελιδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Κοίτα αν είναι να μου ζήσει 5-6 χρόνια και να κάνω τη δουλειά μου ας δώσω και πολλά στην αρχή. Από ότι είδα έχει κεφαλή για το κάθε μελάνι ξεχωριστά! πολύ καλό αν ξεραθεί κάποιο απλά το πετάς. Το μόνο πο με τρομάζει είναι η ιστορία μου με τους HP. Επίσης είδα πως ακόμη και το μικρό μελάνι αυτού του εκτυπωτή έχει μπόλικη ποσότητα. καλά το μεγάλο θα μου κρατάει αιώνες. Μήπως έχει τσιπάκι και κλειδώνει μετά από την ημερομηνία λήξης? Το έχεις ξαναγεμίσει ποτέ? Reset για τα μελανοδοχεία έχεις κάνει? Επίσης ξαναθέτω την ερώτηση αν γνωρίζει κανείς τις διαφορές μεταξύ MP και ΜΧ σειράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Κοίτα αν είναι να μου ζήσει 5-6 χρόνια και να κάνω τη δουλειά μου ας δώσω και πολλά στην αρχή. Από ότι είδα έχει κεφαλή για το κάθε μελάνι ξεχωριστά! πολύ καλό αν ξεραθεί κάποιο απλά το πετάς. Το μόνο πο με τρομάζει είναι η ιστορία μου με τους HP. Επίσης είδα πως ακόμη και το μικρό μελάνι αυτού του εκτυπωτή έχει μπόλικη ποσότητα. καλά το μεγάλο θα μου κρατάει αιώνες. Τσου,το συγκεκριμενο εχει ξεχωριστες κεφαλες εκτυπωσης...Αλλα αμα φροντιζεις να εκτυπωνεις μερικες σελιδες(5-10) καθε μηνα δεν πιστευω να εχεις προβλημα.. έχει τσιπάκι και κλειδώνει μετά από την ημερομηνία λήξης?Το έχεις ξαναγεμίσει ποτέ? Reset για τα μελανοδοχεία έχεις κάνει? Επίσης ξαναθέτω την ερώτηση αν γνωρίζει κανείς τις διαφορές μεταξύ MP και ΜΧ σειράς. Με 30ευρω το 88xl που βγαζει πρσαγματικα~3000 σελιδες(σε draft mode) δεν σκοπευω να ασχοληθω με μη γνησια... Παιζουν βεβαια πολλες λυσεις εαν το ψαξεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sapphire Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Σου προτείνω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.450717 1) Φτηνά αναλώσιμα ( ξαναγέμισμα,φτηνά ιμιτασιον) Γίνεται γέμισμα, imitation δεν νομίζω να έχουν κυκλοφορήσει ακόμη για αυτού του πολυμηχανήματος τα αναλώσιμα. Αλλά και τα original δεν είναι πανάκριβα. 2) 90% ασπρόμαυρες εκτυπώσεις (κείμενα,σημειώσεις, εργασίες άντε να έχει μερικές έγχρωμες φωτογραφίες τπτ σημαντικό) Το εν λόγω πολυμηχάνημα διαθέτει 2 μαύρα, 1 φωτογραφικό (μικρής ποσότητας και ακριβότερο) κι 1 για κείμενα (μεγαλύτερης ποσότητα και φθηνότερο). Άρα για κείμενα θα έχεις πάρα πολύ χαμηλό κόστος. 3) Μπορεί να δουλέψει μια φορά σήμερα και μετά πάλι απο 3-4-5 μήνες. ( ξεραμένα μελάνια, διορθωση κεφαλής κλπ κλπ) Αυτό το ξεχνάς στο ink-jet. Ακόμη και τα ακριβότερα plotter, plotter με κεφαλές που δέχονται διαφόρων ειδών και τύπων μελάνια, plotter με μέγεθος κουκκίδας στα 4picolitres πρέπει να δουλεύουν που και που για να μη στεγνώνει το μελάνι. Ένα ink-jet φθηνής κατατηγορίας, με κεφαλή 1picolitre, αν το αφήσεις χωρίς να τυπώσεις για 3-4-5 μήνες, το πιο πιθανό είναι ότι θα επέλθει βλάβη... Και τέλος μήπως να το σκεφτώ για laser πολυμηχάνημα? Όχι, είναι πολύ πιο ακριβά στην αγορά, και δεν είναι τόσο πιο φθηνά τα αναλώσιμά τους. Συμφέρουν για όγκο τουλάχιστον 2500-3000 σελίδες/μήνα... Αλλιώς δεν θα κάνεις απόσβεση των χρημάτων σου ποτέ (σε σχέση με το inkjet). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dj Jacob Z Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Εγώ που θέλω να εκτυπώσω 2 βιβλία...λέτε να πάω σε τυπογραφίο ή να πάρω εκτυπωτή?Θα χρειαστούν κι'άλλες εκτυπώσεις βιβλίων... ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.