Προς το περιεχόμενο

Windows Update Vista Error

rpg_master

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάνει format στο PC μου, περνάω μέσα όλα τα προγράμματα μου και λέω να ξεκινήσω το windows update για να κατεβάσω και τις ενημερώσεις μου...

Μου βγάζει οτι πρέπει να ενημερωθεί πρώτα το ίδιο το Windows Update. Κανω κλικ στο install now και μου βγάζει επειτα από λίγο το Error code 80070643.

Το googl-αρα και λένε οτι βγαίνει λόγω του ose.exe του office. Το κορυφαίο είναι πως.....ΔΕΝ ΕΧΩ OFFICE!!!

Όποιος μπορει HELP!!! Δεν αντέχω να ξανακάνω format!

Έχω τα Vista Ultimate αυθεντικά, οπότε δε παίζει λάθος λόγω πειρατείας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δε χρειαζεσε να το γοογλαρεις. Απο κατω στο error οταν στο βγαζει σε παραπεμπει σε microsoft-link, που απο οσο εχω ψαχτει, ειναι παντα η μονη λυση

Δημοσ.

αυτο το δοκίμασες;

Pete

February 12th, 2007 20:01

2

We had a similar problem sitewite, it looks like that the Automatic update service doesn’t have the correct permissions to start, The best way to solve this is:

Group policy –> Domain Policy (Default) –> Edit –> Computer configuration –> windows settings –> security settings –> system services –> double click automatic updates and select automatic then edit security and make sure system has full control.

Έχω κάνει format στο PC μου, περνάω μέσα όλα τα προγράμματα μου

ποια προγράμματα πέρασες πριν προσπαθήσεις το windows update ;

(θα προτιμούσα να εκανες update το λειτουργικό, μετα να περάσεις οτι drivers χρειάζεσαι, και μετά τις εφαρμογές).

μπορει καποια εφαρμογή να εγκατέστησε dll της microsoft για δική της εσωτερική χρήση (οπως αυτα που προκαλουν το πρόβλημα στο Ms Office).

αν έβαλες καποιο antivirus, ή firewall δοκιμασε να το απεγκαταστήσεις μηπως έχει σχέση.

-------------------------------------------------------------------------------

επίσης, το Vista SP2 το έχεις ήδη βάλει;

αν όχι, κατεβασε το (γυρω στα 400 mb), βάλτο, και μετά κοιτάς για νεώτερα (απο το sp2) updates.

για Αγγλικα Vista. (για Ελληνικά, υπάρχει μονο το SP1)

Δημοσ.

Εγω βασικα εχω φτιαξει ενα μικρο μπατσακι που με εχει σωσει απο πολλα προβληματα με τα updates στα vista

>net stop "Windows Update"
del /f /s /q %windir%\SoftwareDistribution\*.*
net start "Windows Update"
wuauclt.exe /detectnow

Το σωζεις σαν .cmd ή .bat και το τρεχεις με δεξι κλικ σαν διαχειριστης........ Το πιθανοτερο ειναι να δουλεψει και σε σενα

σταματαει την υπηρεσια, κανω flush στο SoftwareDistribution, ξαναξεκινω την υπηρεσια και ψαχνει για ενημερωσεις

τη τελευταια εντολη μπορεις να τη κανεις και ετσι:

>wuauclt.exe /resetauthorization /detectnow

για να σου διαβασει καινουργιο cookie με το force detect της προηγουμενης εντολης ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...