Προς το περιεχόμενο

διευκρίνηση σε πρόγραμμα συμβολαίου

Alfie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ένα πρόγραμμα συμβολαίου, όταν λέει "δωρεάν δεδομένα" πχ 2 gb/μηνα τι σημαίνει? Που μπορούν να καταναλωθούν αυτά τα δεδομένα?

Δημοσ.

Internet browsing, emails etc etc

Αν δεις το κινητό σου εκτός από την διάρκεια των κλήσεων θα μετράει και την μεταφορά των δεδομένων (kb,mb etc)

Δημοσ.

Μισό λεπτό. Αρα αν κάνω χρήση του mobile internet χρεώνομαι. Αλλά αν χρησιμοποιήσω wi fi για να συνδεθώ σε κάποιο hot spot το οποίο είναι ή το οικιακό μου δίκτυο ή κάποιο στο οποίο έχω πρόσβαση, δεν χρεώνομαι τίποτα. Έτσι δεν είναι? Δηλαδή το wifi δεν γράφει megabytes στο κοντερ, αρα δε χρεώνει, ε?

Και κάτι ακόμη. Συγκεκριμένα για το iphone, έχει gps. H χρήση του σε τί χρεώσεις υπόκειται; Είναι δωρεάν? Η θα καταναλωθούν megabytes απο τον διαθέσιμο προπληρωμένο όγκο που έχω?

Δημοσ.
Μισό λεπτό. Αρα αν κάνω χρήση του mobile internet χρεώνομαι. Αλλά αν χρησιμοποιήσω wi fi για να συνδεθώ σε κάποιο hot spot το οποίο είναι ή το οικιακό μου δίκτυο ή κάποιο στο οποίο έχω πρόσβαση, δεν χρεώνομαι τίποτα. Έτσι δεν είναι? Δηλαδή το wifi δεν γράφει megabytes στο κοντερ, αρα δε χρεώνει, ε?

Ετσι ακριβως...Για το Ιphone δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω εχει gps.

Δημοσ.

εχει gps αλλα δεν μπορει να σου κανει πλοηγηση

μπορεις να δεις το στιγμα σου στο google earth

ηλιθιο δεν ειναι;

τα windows mobile κανουν κανονικα πλοηγηση...

Δημοσ.

Σχεδόν όλες οι συσκευές (μαζί και το iPhone) που έχουν GPS έχουν κ AGPS δηλαδή υποβοηθούμενο σύστημα μέσω του δικτύου σου κινητής τηλεφωνίας (γιαυτό κ βλέπεις πολλές φορές ενώ είσαι σε κλειστό χώρο που κανένα άλλο απλό GPS πιάνει σήμα, το iPhone να πιάνει).

Όταν λειτουργεί το AGPS τότε χρεώνεσαι, όταν κατεβαίνουν χάρτες από την Google για το iphone σου επίσης χρεώνεσαι.

Όταν λειτουργείς μόνο το GPS τότε δεν χρεώνεσαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...