geogeor Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 ...Αρχιτέκτονα για σχεδιαστικά δλδ προγράμματα(AutoCad,3DStudioMax...) Θέλω βοήθεια για την επιλογή να βαλω i7 με ποιά μητρική και μνήμη (6gb?) αξίζει τον κόπο ένας ssd και ποιός? (θα προτιμούσα τα κομμάτια να μπορώ να τα βρω τα περισσότερα στο πλαίσιο). Γενικά απλά θέλω κάποιες συμβουλές τι να προτιμήσω γιατι σύνθεση μπορώ να άνω απλά να απφύγω κάτι που μπορεί να μην ξέρω... ευχαριστώ όποιον διαθέσει λίγο από το χρόνο του.
BaNcU Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 ...Αρχιτέκτονα για σχεδιαστικά δλδ προγράμματα(AutoCad,3DStudioMax...)Θέλω βοήθεια για την επιλογή να βαλω i7 με ποιά μητρική και μνήμη (6gb?) αξίζει τον κόπο ένας ssd και ποιός? (θα προτιμούσα τα κομμάτια να μπορώ να τα βρω τα περισσότερα στο πλαίσιο). Γενικά απλά θέλω κάποιες συμβουλές τι να προτιμήσω γιατι σύνθεση μπορώ να άνω απλά να απφύγω κάτι που μπορεί να μην ξέρω... ευχαριστώ όποιον διαθέσει λίγο από το χρόνο του. Λοιπόν, για το Cuda (βλ. Nvidia), δεν ξέρω άμα επωφελείται το Cad, έχω ακούσει ότι δεν.... Ένα ανεμιστηράκι ξέχασα να το βάλω για λίγη ησυχία http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977823&product=1181440. SSD κλασικά Samsung ... ! Τι οθόνη θα χρησιμοποιήσεις ? 22΄, 23΄ ? Μπορείς να βγάλεις τον i7 και να βάλεις έναν εξίσου καλό 4πύρηνο με ελάχιστες διαφορές στις επιδόσεις, αλλά και φυσικά πιο φθηνό . Θα ήθελα να μάθω τις απαιτήσεις σου. Η τιμή της σύνθεσης που σου έχω βάλει είναι 1.060 ευρώ !
BaNcU Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Αυτή την κάρτα για πιο "future proof". Δεν νομίζω να χρειαστεί ...
nikos21aek Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 +1 στη σύνθεση του bancu..Αλλά με τόσα λεφτά θα έβαζα στη σύνθεση τον vertex τον 60άρι και θα έπεφτα στην gpu.
grimpr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Intel X25-M SSD: Intel Delivers One of the World's Fastest Drives. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/intel/showdoc.aspx?i=3403&p=17
Yperaspisths Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δεν αξιζει για 0.5 δευτερα να δωσεις 140 ευρο παραπανω
grimpr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δεν δίνεις μόνο για τα 0.4 δεύτερα, αλλά για την κατά πολύ μεγαλύτερη αξιοπιστία/επιδόσεις/υποστήριξη, τωρινά και μελλοντικά (firmware,TRIM Support), και το ποιο σημαντικό, την ελάχιστη μείωση των επιδόσεων σε περίπτωση φθοράς (wore out) των NAND cells σε αντίθεση με άλλους SSD που κυριολεκτικά οι επιδόσεις τους μειώνονται στο μισό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.