Fotis_Greece Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Λοιπον εχουμε και λεμε, βαλαμε στο γραφειο μια συνδεση HOL double play lite με τηλεφωνια pots. Το μοντεμ ειναι Zyxel 662. To modem συχνρονιζει καλα (6138/814), στην γραμμη αυτη υπαρχει μονο ενα επαγγελματικο μηχανημα φωτοτυπικο φαξ Ricoh περιπου σαν αυτο http://www.ricoh-europe.com/products/facsimilie/f4430nf.jsp (εχουμε και αλλες γραμμες στο γραφειο που περναν απο τηλεφωνικο κεντρο αλλα αυτη η γραμμη του dsl ειναι ανεξαρτητη) Οταν στελνουμε η λαμβανουμε φαξ η συνδεση dsl διακοπτεται και ξανασυνδεεται αργοτερα (σβηνει και το λαμπακι dsl του Zyxel, οχι μονο το λαμπακι του Internet) Αλλαξα splitter, δοκιμασα με διπλη πριζα το μοντεμ κατευθειαν στην μια μπριζα και το φαξ στην αλλη με φιλτρο, παλι τα ιδια. Εφερα απο το σπιτι μου το φιλτρο που εχω εκει και δεν εχει κανενα προβλημα με το fax (και εκει hol εχω)παλι τα ιδια. Δοκιμασα να βαλω φιλτρο στην εξοδο phone του spletter, τα ιδια. Δοκιμασα διπλο splitter (!!!) τα ιδια Μας εχουνε σπασει τα νευρα, σε επικοινωνια με τεχνικο της hol μας ειπε οτι η γραμμη μας δεν δειχνει να εχει προβλημα και μαλλον φταιει κατι στο θεμα συνδεσμολογιας. Εχω προσεξει οτι η συνδεση διακοπτεται οταν το φαξ αρχιζει να κανει την τονικη κληση, και οχι οταν το αλλο φαξ εχει απαντησει και γινεται η αποστολη. Αυτο το κανει παντα, σε καθε φαξ. Πλεον κατι κουφο πρεπει να συμβαινει και παρακαλω οτι ιδεα εχετε για πιθανη λυση πειτε μου. Εψαξα και τις ρυθμισεις του επαγγελματικου φαξ αλλα δεν μπορω να βρω κατι να αλλαξω στο θεμα κλησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.