imneckro Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Χαιρεται!Προσφατα αγορασα ενα gamecube απο την αμερικη μεσω e-bay.Ειναι NTSC και για αυτον τον λογο εχω προβλημα.Στην τηλεοραση την παλια που δεχεται σκαρτ το βαζω και δειχνει ασπρομαυρα ενω σε μια πιο καινουρια τηλεοραση που εκτος απο σκαρτ βγαζει και τις τρεις χρωματιστες υποδοχες ξεχωρα μου το παιζει εγχρωμο.Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι αν γινεται να κανω το gamecube που ειναι NTSC να παιξει εγρωμα σε ολες τις τηλεορασεις..Θελω την βοηθεια σας!Ευχαριστω!
solidsnake95 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 δε μπορεις να καμεις κ πολλα πραγματα για αυτο, στην κονσόλα σου, εκτός κ αν το χεις τσιπάρει/softmodάρει κ επιλέξεις στα παιχνιδια που θα τρεχεις force PAL/50Hz μέσω του GCos 1.X επίσης, θα μπορούσες να βρεις αυτο που λεγαμε επι εποχης playstation "αμερικάνικο" καλώδιο κ να επιλέγεις ανάλογα NTSC ή PAL σήμα. αλλα πιστευω θα ναι δυσευρετο να το ψαξεις. ελπίζω να βοηθησα..
dr_thodt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Το μονο που χρειαζεσαι ειναι ενα RGB Scart Cable...αν ψαξεις στο ebay κατι μπορει να βρεις.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Χαιρεται!Προσφατα αγορασα ενα gamecube απο την αμερικη μεσω e-bay.Ειναι NTSC και για αυτον τον λογο εχω προβλημα.Στην τηλεοραση την παλια που δεχεται σκαρτ το βαζω και δειχνει ασπρομαυρα ενω σε μια πιο καινουρια τηλεοραση που εκτος απο σκαρτ βγαζει και τις τρεις χρωματιστες υποδοχες ξεχωρα μου το παιζει εγχρωμο.Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι αν γινεται να κανω το gamecube που ειναι NTSC να παιξει εγρωμα σε ολες τις τηλεορασεις..Θελω την βοηθεια σας!Ευχαριστω! Μπορεις με ενα καλωδιο που λεγεται RGB. Το προβλημα ειναι που θα το βρεις πλεον αυτο το καλωδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.