giorgis4886 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μπορει καποιος να εντοπιση τη θεση κινητου σε πραγματικο χρονο με καποιο τροπο?
leukonas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Ναι μπορεί.........οχι με ακρίβεια εκατοστού.....αλλά αυτός ο κάποιος δεν ειμαστε εσύ και εγώ............
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μπορει καποιος να εντοπιση τη θεση κινητου σε πραγματικο χρονο με καποιο τροπο? Εγώ μπορώ. Πέσμου (με pm) που κατοικεί ο κατοχός του, και άστα όλα πάνω μου.
giorgis4886 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Εγώ μπορώ.Πέσμου (με pm) που κατοικεί ο κατοχός του, και άστα όλα πάνω μου. bre ασε το δουλεμα...Δεν ειναι γκομενικο το ζητημα, απλα θελω να ξερω αν ειναι εφικτο να με παρακουλουθουν απο την δουλεια μου...αν ξερεις κατι στειλε μηνυμα ...
ktsolkas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Εξαρταται...Αν δουλευεις στην ΚΥΠ ναι σε παρακολουθουνε απο την δουλεια σου. σε οποιαδηποτε αλλη δουλεια,πλην σωματων ασφαλειας και τα σχετικα ειναι δυσκολο να σε παρακολουθουν. Τι καρτα εχεις μεσα?δικια σου η της εταιριας? ειναι πολλα που παιζουν.
giorgis4886 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 τις εταιριας εννοειται.. αλλα απο οτι καταλαβα δεν παιζει θεμα παρακουλουθησης μεσω κινητων αν δεν εισαι CIA τουλαχιστον οκ νταξ μην βαρατε καταλαβα...
parlapipas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν εφαρμογές, πχ για Symbian, που πρέπει πρώτα να τις εγκαταστήσεις στο κινητό που θες να παρακολουθήσεις και μπορούν να στέλνουν sms με την ανά πάσα στιγμή θέση του κινητού, βασισμένες σε πληροφορίες είτε από το ενσωματωμένο gps (νομίζω ότι και το Garmin πχ μπορεί να το κάνει αυτό) είτε από την κεραία δικτύου-κυψέλη της κινητής τηλεφωνίας από την οποία λαμβάνει σήμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.