Προς το περιεχόμενο

Site με μαθήματα για το Photoshop στα Ελληνικά!

lasop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασχολούμαι καιρό με Photoshop και όσες φορές ήθελα να κάνω κάτι και απευθύνθηκα σε tutorials απογοητεύτηκα με το αποτέλεσμα, τα ξανάκανα από την αρχή μόνος μου και βγήκαν πιο αληθοφανή πχ αυτό το logo :

Ήθελα να κάνω ρεαλιστικό Water Reflection :

Το 1ο με τις συμβουλές του tutorial και το δεύτερο με δικές μου δοκιμές και τεχνικές :

exbEM6pl.jpg

Αυτό που θέλω να πω είναι καλό να συμβουλευόμαστε ένα tutorial, αλλά να το αναπτύσσουμε με τον δικό μας τρόπο και όχι πστή αντιγραφή. Όπως και να χει κάθε tutorial είναι καλοδεχούμενο :-)

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Πρώτα να σας πω αν και elis lasop δεν ονομάζομαι Ηλίας :) αλλά Vang"elis" :) Θα βάλω donation αφου μερικά παιδιά το αναφέρουν και πλέον paypal έχουμε όλοι μας σχεδόν.

Όσο για τα μαθήματα κάθε μέρα θα μπαίνει και κάτι καινούριο άσχετα αν είμαι κάπως πιεσμένος τώρα γιατί γυρίζω στη mac πλατφόρμα, (με hacindosh) και ακόμη δεν είμαι 100% συμβατός αλλά δεν πειράζει αν δεν κοιμηθώ μια ώρα για να βοηθήσω κάποιο απο τα παιδιά.

Επίσης όπως ο φίλος Βασίλειος αν θέλετε να μάθετε κάτι και δεν ξέρετε το πως παρακαλώ στείλτε μου ένα email στο [email protected] και θα χαρώ να σας δείξω τον τρόπο! :)

Ευχαριστώ και πάλι!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:58 ----------

Οποιος μπορει PLEASE HELP

Παιδια εχω ενα προβλημα..

Θελω στο Photoshop να βλεπω καθε φωτο που εχω ως παραθηρο.

Αντι αυτου μου τις βγαζει ολες σε μπαρα πανω (ετσι δεν μπορω να προσθεσω την μια στην αλλη)...

Με λιγα λογια θελω να μπορω να της εχω ξεχωριστα κ οχι εκει πανω στην μπαρα.. να μπορω να βλεπω 2-3 μαζι

Αυτο βλεπω εγω...

70045113.jpg

Αυτο θελω

PicMaster_72852.jpg

Λογικα ειναι μια επιλογη.. αλλα δεν μπορω να την βρω..

Χρησιμοποιείς την έκδοση cs4 ή οποία έχει τα παράθυρα σε "tabs" και γι'αυτο δεν μπορείς να τα δείς όπως στη δεύτερη φωτογραφία.

για να δείς όλες τις φωτογραφίες θα πας στο window/arange/float all in windows

επίσης όταν τα έχεις όλα μαζεμμένα σε Tabs μπορείς να κάνεις κλικ πανω στο όνομα της φωτογραφία και να τη κάνεις drag και έτσι να βγεί απο τα tabs και να είναι μόνη της στο δικό της παράθυρο. ελπίζω να σε βοήθησα :)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Για μαθήματα Photoshop μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα η οποία παρέχει μια πρωτοποριακή υπηρεσία για την Ελλάδα η οποία βασίζετε στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση για εκμάθηση του Photoshop από το σπίτι σας.

http://www.eartboard.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...