michael92 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Ασχολούμαι καιρό με Photoshop και όσες φορές ήθελα να κάνω κάτι και απευθύνθηκα σε tutorials απογοητεύτηκα με το αποτέλεσμα, τα ξανάκανα από την αρχή μόνος μου και βγήκαν πιο αληθοφανή πχ αυτό το logo : Ήθελα να κάνω ρεαλιστικό Water Reflection : Το 1ο με τις συμβουλές του tutorial και το δεύτερο με δικές μου δοκιμές και τεχνικές : Αυτό που θέλω να πω είναι καλό να συμβουλευόμαστε ένα tutorial, αλλά να το αναπτύσσουμε με τον δικό μας τρόπο και όχι πστή αντιγραφή. Όπως και να χει κάθε tutorial είναι καλοδεχούμενο
lasop Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Πρώτα να σας πω αν και elis lasop δεν ονομάζομαι Ηλίας αλλά Vang"elis" Θα βάλω donation αφου μερικά παιδιά το αναφέρουν και πλέον paypal έχουμε όλοι μας σχεδόν. Όσο για τα μαθήματα κάθε μέρα θα μπαίνει και κάτι καινούριο άσχετα αν είμαι κάπως πιεσμένος τώρα γιατί γυρίζω στη mac πλατφόρμα, (με hacindosh) και ακόμη δεν είμαι 100% συμβατός αλλά δεν πειράζει αν δεν κοιμηθώ μια ώρα για να βοηθήσω κάποιο απο τα παιδιά. Επίσης όπως ο φίλος Βασίλειος αν θέλετε να μάθετε κάτι και δεν ξέρετε το πως παρακαλώ στείλτε μου ένα email στο [email protected] και θα χαρώ να σας δείξω τον τρόπο! Ευχαριστώ και πάλι! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:58 ---------- Οποιος μπορει PLEASE HELP Παιδια εχω ενα προβλημα.. Θελω στο Photoshop να βλεπω καθε φωτο που εχω ως παραθηρο. Αντι αυτου μου τις βγαζει ολες σε μπαρα πανω (ετσι δεν μπορω να προσθεσω την μια στην αλλη)... Με λιγα λογια θελω να μπορω να της εχω ξεχωριστα κ οχι εκει πανω στην μπαρα.. να μπορω να βλεπω 2-3 μαζι Αυτο βλεπω εγω... Αυτο θελω Λογικα ειναι μια επιλογη.. αλλα δεν μπορω να την βρω.. Χρησιμοποιείς την έκδοση cs4 ή οποία έχει τα παράθυρα σε "tabs" και γι'αυτο δεν μπορείς να τα δείς όπως στη δεύτερη φωτογραφία. για να δείς όλες τις φωτογραφίες θα πας στο window/arange/float all in windows επίσης όταν τα έχεις όλα μαζεμμένα σε Tabs μπορείς να κάνεις κλικ πανω στο όνομα της φωτογραφία και να τη κάνεις drag και έτσι να βγεί απο τα tabs και να είναι μόνη της στο δικό της παράθυρο. ελπίζω να σε βοήθησα
ChristopherV Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Για μαθήματα Photoshop μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα η οποία παρέχει μια πρωτοποριακή υπηρεσία για την Ελλάδα η οποία βασίζετε στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση για εκμάθηση του Photoshop από το σπίτι σας. http://www.eartboard.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.