Προς το περιεχόμενο

Site με μαθήματα για το Photoshop στα Ελληνικά!

lasop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να "εκτεθώ" λέγοντας πως εδώ και ένα μήνα έχω ξεκινήσει ένα εγχείρημα για τη δημιουργία ενός site με ελληνικά μαθήματα μέσω βίντεο για το Photoshop αλλά και άλλα δημιουργικά προγράμματα (Illustrator, After Effects κλπ) και σκοπός μου είναι να αναβαθμίσω τον βασικό χρήστη στην ενασχόληση του κυρίως με το Photoshop έτσι ώστε να μη τον "φοβίζει" και να του δίνει τη δυνατότητα να τελειοποιεί τις φωτογραφίες του. Όποιος θέλει μπορεί να ρίξει μια ματιά και να πει τυχόν παρατηρήσεις και σχόλια.

Να πω εδώ πως το design του site έχει μείνει λίγο πίσω και αυτό γιατι μέσα στον μήνα μετακόμησα και ο ελάχιστος μου ελευθερος χρόνος καταναλώθηκε στην εγγραφή των μαθημάτων.

Το site μου είναι το http://www.elislasop.com

Δημοσ.

Ωραία μπράβο σου για την προσπάθεια είχαμε αγγλικά μαθήματα μέσω βίντεο για το Photoshop αλλά όχι στα ελληνικά.

Δημοσ.

Βέβαια...Εξαιρετική δουλειά!! Και βέβαια, να σημειώσουμε ότι ο Ηλίας είναι και πολύ καταδεκτικό παιδί. Αν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη απαίτηση, κάτι που δεν μπορείτε να βρείτε στα ήδη αναρτηθέντα μαθήματα, αλλά ο χρόνος σας πιέζει να το φτιάξετε οπωσδήποτε, δεν θα σας αρνηθεί την βοήθειά του. Απλά ζητήστε το!

Δημοσ.
Καλησπέρα, θα ήθελα να "εκτεθώ" λέγοντας πως εδώ και ένα μήνα έχω ξεκινήσει ένα εγχείρημα για τη δημιουργία ενός site με ελληνικά μαθήματα μέσω βίντεο για το Photoshop αλλά και άλλα δημιουργικά προγράμματα (Illustrator, After Effects κλπ) και σκοπός μου είναι να αναβαθμίσω τον βασικό χρήστη στην ενασχόληση του κυρίως με το Photoshop έτσι ώστε να μη τον "φοβίζει" και να του δίνει τη δυνατότητα να τελειοποιεί τις φωτογραφίες του. Όποιος θέλει μπορεί να ρίξει μια ματιά και να πει τυχόν παρατηρήσεις και σχόλια.

Να πω εδώ πως το design του site έχει μείνει λίγο πίσω και αυτό γιατι μέσα στον μήνα μετακόμησα και ο ελάχιστος μου ελευθερος χρόνος καταναλώθηκε στην εγγραφή των μαθημάτων.

Το site μου είναι το http://www.elislasop.com

Εχεις καποιο PAYPAL? δεν ειμαι κανας πλουσιος αλλα θα χαρω να σε ενισχισω!!!

Δημοσ.
Εχεις καποιο PAYPAL? δεν ειμαι κανας πλουσιος αλλα θα χαρω να σε ενισχισω!!!

+1.Βάλε ένα Donation για όσους θέλουν να πουν ευχαριστώ με ουσία και όχι με λόγια μόνο.Γιατί " ACTIONS SPEAK LOUDER THAN WORDS " ! ! !

Δημοσ.
+1.Βάλε ένα Donation για όσους θέλουν να πουν ευχαριστώ με ουσία και όχι με λόγια μόνο.Γιατί " ACTIONS SPEAK LOUDER THAN WORDS " ! ! !

Εκει ειναι το θεμα να το βαλει το Donation γιατι αξιζει !!!

Δημοσ.

Οποιος μπορει PLEASE HELP

Παιδια εχω ενα προβλημα..

Θελω στο Photoshop να βλεπω καθε φωτο που εχω ως παραθηρο.

Αντι αυτου μου τις βγαζει ολες σε μπαρα πανω (ετσι δεν μπορω να προσθεσω την μια στην αλλη)...

Με λιγα λογια θελω να μπορω να της εχω ξεχωριστα κ οχι εκει πανω στην μπαρα.. να μπορω να βλεπω 2-3 μαζι

Αυτο βλεπω εγω...

70045113.jpg

Αυτο θελω

PicMaster_72852.jpg

Λογικα ειναι μια επιλογη.. αλλα δεν μπορω να την βρω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...