foivos24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Καλησπερα . Ψαχνω καποιο προγραμμα για να φτιαξω εγω μονος μου τους υποτιτλους και να τους προσασμωσω εγω οπωςθελω πανω στο βιντεο. Το βιντεο το εχω σε μορφη mp2 (απο dvd) και οταν κανω το export δεν θελω να χασω καθολου ποιοτητα.Μην ακουσω κανεναν να λεει windows movie maker δεν πιανει... Ευχαριστω εκ των πρωτερων
foivos24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Subtitle Workshop ισως? ΟΚ SPEEDY ολα ωραια μεχρι εδω σε ευχαριστω κιολας . Ωραιο προγραμμα φαινεται αλλα παω να βαλω Ελληνικα και μου βγαινουν "κινεζικα" θελει καποιο update?
parsifal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
kastel Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 ΟΚ SPEEDY ολα ωραια μεχρι εδω σε ευχαριστω κιολας . Ωραιο προγραμμα φαινεταιαλλα παω να βαλω Ελληνικα και μου βγαινουν "κινεζικα" θελει καποιο update? Άνοιξε υπότιτλους με το Subtittle Workshop. Αν κι εκεί εμφανίζονται "παραμορφωμένοι" τότε στα αριστερά στην πρώτη επιλογή μετά το "Work with" το ποιο πιθανό είναι να είναι επιλεγμένο ANSI, βάλε "Greek".
foivos24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Άνοιξε υπότιτλους με το Subtittle Workshop. Αν κι εκεί εμφανίζονται "παραμορφωμένοι" τότε στα αριστερά στην πρώτη επιλογή μετά το "Work with" το ποιο πιθανό είναι να είναι επιλεγμένο ANSI, βάλε "Greek". ευχαριστω πολυ! αψογα. φιλε ζωγραφισες!
PeterHeppner Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Subtitle Workshop ισως? Για όνομα του θεού όχι ! Ψαχνω καποιο προγραμμα για να φτιαξω εγω μονος μου τους υποτιτλους και να τους προσασμωσω εγω οπωςθελω πανω στο βιντεο http://www.aegisub.net/ http://malakith.net/aegiwiki/Subtitling_software_comparison
speedy23 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Για όνομα του θεού όχι ! Συγγνωμη!!!Ζητω ταπεινα συγχωρεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.