gear Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Για να κάνω audio streaming (απο το pc μου-web radio) ποιόν πάροχο να βάλω? θέλω μην υπάρχουν σκόπιμες αποσυνδέσεις σαν περιορισμός γι αυτό ρωτάω. είμαι ανάμεσα σε ΟΤΕ και On .
gear Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Καλημέρα παιδιά.... Ξέρει κανείς για το θέμα; please help!!!!
sukalas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Σε ποια περιοχή ?Μάθε απο κανα γείτονα..Ο βασικός λόγος αποσυνδέσεων είναι η ποιότητα της γραμμής.Νομίζω ο ΟΤΕ είναι καλύτερη επιλογή αν και αρκετά πιο ακριβός.Στην ΟΝ είναι όπως σου κατσει δε σου φτιάχνουν γραμμή..Ασε που 1024 είναι το μέγιστο upload.
lagman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Σε ποια περιοχή ?Μάθε απο κανα γείτονα..Ο βασικός λόγος αποσυνδέσεων είναι η ποιότητα της γραμμής.Νομίζω ο ΟΤΕ είναι καλύτερη επιλογή αν και αρκετά πιο ακριβός.Στην ΟΝ είναι όπως σου κατσει δε σου φτιάχνουν γραμμή..Ασε που 1024 είναι το μέγιστο upload. η ποιότητα της γραμμής δεν εξαρτάτε μονο απο την απόσταση αλλα και απο την ποιότητα της καλωδίωσης στο σπίτι μας ,φίλτρα κλπ πόσοι έχουν δομημένη καλωδίωση στο σπίτι τους ; πόσοι έχουν φωνάξει τεχνικό να κάνει έλεγχο στην εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού να δει και τον κατανεμητή της πολυκατοικίας ;... Στην On telecoms Μπορείς να κάνεις ρυθμίσεις για τη γραμμή σου μέσα από τη σελίδα my on... Πάντως η γνώμη μου είναι μακρυά από FORTHnet γιατί αυτοί που θα έχουν Hol μπορεί να έχουν πρόβλημα να σε ακούσουνε , όχι Hol γιατί όσοι θα έχουν forthnet πάλι η δρομολόγηση θα πηγαίνει μέσω αλάσκας ... πρώτη επιλογή OTE δεύτερη ON telecoms
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.