Προς το περιεχόμενο

Περιοχές της Αττικής Χωρίς Δυνατότητα Προσβασης ADSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγένετω adsl..........

Καλημέρα. Ανοιγω το θέμα αυτο για να καταγαφούν οι περιοχές της Αττικής οι οποίες εν ετη 2009 δεν έχουν καθόλου δυνατότητα πρόσβασης adsl απο τον ΟΤΕ. (βάζω τον ΟΤΕ γιατι αν δεν δινει ο ΟΤΕ τότε κανένας πάροχος δεν θα δίνει). Μόνο για Αττική (γιατί αν βάλω όλη την Ελλάδα.......Αστα-Βράστα.)

Παρακαλώ μόνο επίσημα στοιχεία.

Ξεκινάω εγώ πού έκανα για αίτηση adsl-connx (έτσι για να μου φύγει η απορία) στην περιοχή της Παλαιάς Πεντέλης,Μου ήρθε ο εξοπλισμός, δεν συχγρόνιζε καθόλου το router το δήλωσα βλάβη στο 121 του ΟΤΕ το κοίταξαν, Ήρθαν απο εδω και αλλάξανε κάτι καλώδια, ξαναπερίμενα και τελικά με πήρανε σήμερα και μου είπανε οτι απο την πλατεία της Παλαιάς Πεντέλης και πάνω (που διαμένω εγω τωρα) δεν υπάρχει καθόλου δυνατότητα να συχρονίσει. Το σήμα όπως λένε ''χάνεται''. τι έχουμε? 2009? εδώ έχουμε 1999!!!!!

Οπότε ξεκινάω και επισημάνω:

Η Παλαιά Πεντέλη (τουλάχιστον η μισή) ειναι OFF!!!!!!

Περιμένω και απο εσάς ότι γνωρίζεται.

*α ναι στο site του ΟΤΕ αλλά και άλλων παρόχων όταν βάζω το τηλ μου λέει οτι υπάρχει κάλυψη adsl

Οπότε μην τα πιστεύετε απόλυτα.......

• Super Moderators
Δημοσ.

αφού έχουν το dslam στα Μελίσσια αναμενόμενο...

από ένα σημείο εξυπηρετεί 3-4 δήμους...απλά έλεος

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βριλησσια, στο κεντρο τους, σε πολυκατοικια οπου 6 στους 8 εχουν dsl, μου βγαζουν ελλειψη δικτυου κ θελουν να μου βαλουν pcm! Εδω κ μια βδομαδα που μετακομισα τρεχω να βρω ακρη κ μεσον, χωρις αποτελεσμα...

Δημοσ.
Στο Γέρακα στην Κλεισθένους. Ούτε adsl ούτε μετατροπή σε isdn. :mad:

Αλλο ειναι να εισαι σε περιοχη που ειναι 100KM απο Dslam και αλλο να μην υπαρχουν πορτες.

Στην Κλεισθενους που βαλαμε Internet σε μαγαζι φιλου μου ολα εγιναν Μπαμ Μπαμ σε ποιο υψος εισαι και απο ποια μερια;

Αγιας Παρασκευης ή Γερακα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...